Vinn £ 1000 av Carpetright kuponger

Bilde: Mamma B

Ønsker du å vinne £ 1000-verdier av kuponger å bruke på Carpetright? Les videre for din sjanse til å vinne!

Carpetright, Storbritannias ledende gulvbelegg og sengerhandler, er glad for å kunngjøre lanseringen av Carpet Creations-prosjektet, og oppfordrer foreldrene til å feire og fange søte bilder av sine små, på ethvert tidspunkt i deres daglige naptime-rutine.

Uansett om det er teppe, teppe eller hardt gulv, utfordrer Carpetright nye foreldre til å løsne sin kreative side og indre barn, ved å omdanne gulvene til den ultimate fantasifronten rundt barnet deres - det være seg det ytre rommet, en pittoresk strand eller en tropisk regnskog.

For å lansere dette prosjektet har Carpetright gått sammen med en rekke foreldre bloggere som alle har jobbet med sine egne Carpet Creations. De er:

The Mummy Adventure

Bex er en forelder blogger og mor til fire små barn. En prisvinnende blogger bruker Bex sine dager til å dokumentere sine eventyr med Dylan, Archie, Finn og Cora, som ble med i familien i juni i år. Bex drøfter gleden av foreldre, ferier og turer hun tar med familien og hennes kjærlighet til barnemote.

Yorkshire pappa

Karl er en Yorkshire-man og deltid pappa blogger. Karl, far til to unge gutter, startet sin blogg fordi han ønsket å diskutere faderskap, familieliv og sine erfaringer med andre foreldre, og dokumentere gleden av å se sine barn vokse opp. Bedre kjent som The Yorkshire Dad, Karl ble kåret til en av TOP 10 UK Daddy Bloggers i 2014 og 2015.

Dagbok for en pappa

Tom, en prisvinnende pappa blogger og foreldre til tre små barn. Tom har skrevet dagboken til pappa siden 2010, og den har gått fra en liten hobby til sin heltidsjobb. En stolt far, Tom har likevel samme entusiasme for bloggen som han gjorde da han skrev sitt første innlegg, og elsker å dele sine gleder og opplevelser av fedskap med andre.

Mamma B

Kay er en 27 år gammel foreldre blogger ellers kjent som Mummy B. Basert i Norfolk Kay er mor til to små barn, Darcie og Henry og gift med barndoms kjæresten Jamie. Kay elsker å blogge om hennes familieliv, så vel som hennes kjærlighet til hjemmets interiør og skjønnhetsprodukter, og legger ofte bilder av sine søte barn.

Bloggerne har laget en rekke naptime-bilder ved hjelp av Carpetright-gulv, og tar inspirasjon fra sport som golf, svømming og fotball, til New York-taxi scener og barnas klassikere som Alice og Wonderland.

Vinn £ 1000-verdt av Carpetright kuponger!

Carpetright inviterer deg nå til å bli involvert og dele dine egne Carpet Creation-bilder for sjansen til å vinne £ 1000 i butikkkuponger.

For å skrive inn, enten tweet bildet ditt til @Carpetright på Twitter, bruk hash tag #carpetcreations, eller alternativt besøk Carpetright Facebook siden og last opp bildet til den dedikerte konkurransen.

For å finne ut mer om konkurransen, bloggere og de forskjellige måtene du kan delta i denne konkurransen, besøk Carpet Creations-siden på Carpetrights hjemmeside.

Hvorvidt babyen din napper eller bare nyter den kreative teppescenen rundt dem, ville Carpetright gjerne se bildene dine.

Gulvbeleggsspesialisten vil da velge sine favorittbilder, hvor en heldig forelder vil vinne 1 000 kr i Carpetright-kuponger, og to løpere opp vil motta £ 150 hver i butikkkuponger *.

Enten det er din lille tot, valp eller en gammel bunke av bøker, hvorfor ikke jobbe med din egen Carpet Creation, og ta inspirasjon fra foreldrebloggene som Carpetright har samarbeidet med.

Oppføringene lukkes klokken 00.00 mandag 24. oktober 2016.

* Prisene utgjør kun kreditt i kreditt, de er ikke overførbare og ingen kontanter alternativ vil bli tilbudt.

Carpetright er en ledende gulvbeleggsspesialist med over 450 butikker over hele Storbritannia og ytterligere butikker i Nederland, Irland og Belgia. De tilbyr et uovertruffen utvalg av produkter, inkludert tepper og tepper, laminat, vinylgulv, luksuriøse vinylfliser og konstruert tre. De tilbyr også en komplett end-to-end-tjeneste, fra rådgivning om produktvalg og hjemmemåling til montering. For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.carpetright.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar