Vil hun noen gang kontakte meg igjen? Slik vet du at hun vil ha deg tilbake

Innholdsfortegnelse:

Vil hun noen gang kontakte meg igjen? Slik vet du at hun vil ha deg tilbake
Vil hun noen gang kontakte meg igjen? Slik vet du at hun vil ha deg tilbake
Anonim

Hun dumpet deg fordi du ikke virkelig bryr seg om hennes følelser. Nå spiller du den triste valpen, lurer på, vil hun noen gang kontakte meg igjen?

Vi har alle vært der. Det lurer på at hun noen gang vil kontakte meg igjen? Fordi du var med noen du likte, men du tok fordel av det faktum at de virkelig likte deg. Du setter ikke pris på dem som du virkelig burde. Så kommer dagen der hun setter deg ned og sier at den ikke trener.

Du er overrasket, sikkert, hun fortalte deg før at hun føler seg manglende oppmerksomhet fra deg, men du så på basketballspillet. Du hørte henne ikke helt. Poenget er, hun dumpet din rumpa. Hun ville sannsynligvis ikke bryte med deg. Hun hadde ikke noe valg, fordi hun ikke så noen resultater.

Vil hun noen gang kontakte meg igjen? Svarene du trenger å høre

Nå sitter du på sofaen, googling hva du bør gjøre. Lurer på, håper hun vil kontakte deg igjen. Jeg forstår. Faktisk venter jeg fortsatt på en fyr til å kontakte meg. Er han? Sannsynligvis ikke. Men det trenger ikke å være "nei" for deg.

Jeg vet ikke hvordan du brøt opp eller hvorfor, men det er alltid en sjanse for at hun kan komme tilbake og snakke med deg om forholdet ditt, du trenger bare å se skiltene.

# 1 Ikke fokus på ett tegn. Før jeg selv går gjennom skiltene som hun vil ha deg tilbake og mest sannsynlig vil kontakte deg, må du vite at du ikke kan se på bare ett tegn. Bare fordi du kjørte inn i henne på Starbucks, betyr ikke at hun vil være med deg igjen. Nå, hvis du fortsetter å løpe inn i henne og da liker hun bilder på Facebook, er det et godt tegn hun vil kontakte deg. [Les: Hva en kvinne prøver å fortelle deg når hun trekker seg bort]

# 2 Ikke glipp nysgjerrighet med å ha lyst på deg. Det er en ting om kvinner du trenger å vite. Bare fordi du fant ut at vi kryper på Facebook-siden din eller vi spør folk om deg, betyr ikke at vi vil ha deg tilbake. Dette kan være en ego-basert handling.

Hun vil vite om du deler noen. Hvorfor? Kanskje hun fortsatt er singel, så hvis du beveger deg foran henne, gjør det vondt egoet. Men igjen betyr det ikke at hun vil kontakte deg for å få deg tilbake. Eller kanskje det hun kanskje forstår hva hun mistet eller hun er sjalu. [Les: Sosiale medier og relasjoner: Den gode, den dårlige, og den stygge]

# 3 Hun starter indirekte kontakt. Hun kan flate ut, ta kontakt med deg. Husk at i oppbrudd er det en ting som kalles stolthet. Det blir alltid i veien. I stedet kan hun "tilfeldigvis" skrive deg eller invitere seg til en gruppehendelse der hun vet at du vil være slik at du støter på hverandre. Så hennes kontakt kan ikke være så videresende som du vil at den skal være. Men du kan alltid svelge din stolthet og gjøre det første trekket.

# 4 Hvis du ser henne, er det en subtil fysisk kontakt. Hvis du går inn i henne eller ser henne på en fest, sier du sannsynligvis hei og har en liten samtale. Nå, i denne samtalen, hvis hun berører deg på armen eller brystet, spiller det ingen rolle hvor-hun har sannsynligvis fortsatt følelser for deg. Vil hun ringe deg? Hvem vet, men det viser deg at hun vil ha deg. [Les: Er din ex fortsatt tenkt på deg? De største tegnene du ikke kan ignorere]

# 5 Gjennom grapevine. Du hørte det gjennom grapevine klassikken. Kanskje hun fortalte en felles venn hun savner deg og ønsker å snakke med deg. Igjen, dette kan være hennes måte å fortelle deg at hun vil være i kontakt med deg, men hun vil ikke gjøre det første trekket. Hvis du hører ting gjennom vinranken, er det en grunn til hvorfor.

# 6 Gjemmer henne datingsliv. Hør, ingen skjuler deres datingliv, med mindre de ikke vil ha noen som er spesifikke for å se det. Hvorfor ellers ville du gjemme det? Nøyaktig.

Kanskje du vet at hun ser noen, men hun sier ingenting. Hun vil ikke at du skal vite at hun er tatt fordi hun håper at ting skal fungere mellom deg. Hun kan kontakte deg igjen, men jeg vil ærlig talt kontakte henne. [Les: Er du hennes backup kjæreste?]

# 7 Hun viser seg hvor du henger ut. Kvinner er ganske sneaky, så hvis du ser oss flere ganger på flere steder, er det ikke ved en tilfeldighet. Hvis hun kommer opp overalt, henger du ut, hun gjør det med vilje. Det er et ganske godt tegn hun savner deg og ønsker å snakke med deg. Det avhenger av om du ikke godtar det.

# 8 Hun er aktiv på sosiale medier. Hun liker bildene dine, hun liker statusene dine. Helvete, hun liker alt. Nå må hun begynne å kommentere ting, det er når du vet at hun prøver å kontakte deg. Hvis hun allerede kommenterer statuser og bilder, kontakter hun i utgangspunktet deg. Nå er det din tur til å gjøre neste trekk.

# 9 Hun henger fortsatt med vennene dine. Nå, hvis dere begge er ute med felles venner, er det kult. Men hvis hun fortsatt er ute med vennene dine, kom igjen, du vet det. Hun er ikke ferdig med deg, hun vil kontakte deg. Når en jente er virkelig over deg, kutter hun alt. All kontakt med venner av deg. Men hvis hun ikke er helt ut av forholdet til deg, snakker hun fortsatt til vennene dine. [Les: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte]

# 10 Du merker at hun jobber med seg selv. Hun begynner å se ganske varm plutselig. Nå ikke ta det som om hun ikke er interessert i deg, hun er. Derfor investerer hun så mye tid og energi i å se på dette gode. Hun vil vise deg hva du mangler på. Hun prøver å få deg til å kontakte henne. Nå, enten du gjør eller ikke, er ditt valg, men tegnet er klart.

# 11 Hennes sosiale medier er opptatt. Hun går alltid ut, smiler alltid, har den beste tiden i sitt liv nå, da du ikke lenger er i det. Vel, det er en løgn. Jeg mener, noen kvinner vil faktisk være mye lykkeligere uten deg, ingen forseelse. Men de fleste kvinner gjør denne hele medievansen på Facebook for å vise deg at de er gode når de ikke er. I virkeligheten ønsker hun at du kontakter henne.

# 12 Du føler at hun savner deg. Hvis du har vært med noen lenge nok og hadde en nær forbindelse, kan du faktisk føle dem når de savner deg. Det er en merkelig følelse, men du har denne forstanden i hjertet og magen som de savner deg. Nå kan hun ikke kontakte deg selv om hun savner deg, men du kontakter henne i stedet.

# 13 Bruk din felles venn for hjelp. Vil du vite om hun vil kontakte deg? Spør deretter dine felles venner om å bli involvert. Jeg mener hva annet er venner for? Spør dem om hun har snakket om å ringe deg. De vil fortelle deg hva som skjer, så du kan bestemme om du venter på henne til å gjøre det eller gjøre flyttingen selv. [Les: 16 signerer din eks, tydeligvis vil fortsatt ha deg tilbake i livet hennes]

# 14 Hun prøver å gjøre deg sjalu. På slutten av dagen vil hun at du skal ringe henne, spesielt hvis hun viser flere tegn. Hun kunne kontakte deg, og hvis du ikke skrudde opp ting for dårlig, vil hun. Men hvis du virkelig gjør henne vondt, må du ringe henne.

[Les: 4 raskeste trinnene for å vinne tilbake din ex kjæreste]

Nå som du vet tegnene til hvorvidt hun vil ha deg tilbake, kan du svare på spørsmålet "vil hun alltid kontakte meg igjen" helt alene.

Populært emne