Wieger van Wageningen intervju

Innholdsfortegnelse:

Wieger van Wageningen intervju - øVELSER 2023
Wieger van Wageningen intervju - øVELSER 2023
Anonim

Hvilken Nike skate modell bruker du normalt?

Stefan Janoski. Jeg liker sålen, dens letthet og grep. Jeg er en stor fan av suede segene, men grepet av sålen er den viktigste grunnen til at jeg skater i dem.

Har du skøyt i Brian Anderson sko? Det er litt bulkiert.

Ja, det er bra! Det føles annerledes, selvfølgelig. Det er bra for innvirkning, så det er en fantastisk sko hvis du skaper trapper eller høyere ting på grunn av beskyttelsen det gir hælen.

Hvordan nærmer du større ting ut av din komfortsone, som en større skinne eller et stort sett med trapper?

Jeg skater ikke super store skinner, men hvis jeg skater noe stort, prøver jeg bare å slå av meg. Hvis du tenker på det for mye, så gjør du deg nervøs, så du skal gjøre feil. Det beste er bare å gå for det.

Har du hatt triks for videodeler som du har prøvd om og om igjen, men ikke vært i stand til å få?

Ja, omtrent 60% av dem! Det er en stor liste over dem jeg har og vil gå tilbake for å få. Du blir sint i ca 15 minutter etterpå, men siden jeg har gått på skøyter, har jeg alltid prøvd å ta av hardere triks enn jeg egentlig kan gjøre. Du lærer hvordan du skal håndtere det, men du blir fortsatt sint. Jeg hadde et triks som jeg prøvde å lære i tre timer om dagen, fem dager rett. Jeg må ha forsøkt det en latterlig mengde ganger, som over 700 prøver. Det var den siste dagen med filming for videoen, og jeg hadde det nesten. Jeg vil fortsatt gå tilbake til det, skjønt. Det er en baksidehale, 270 heelflip ut.

Når du gjør flip-in og flip-out triks, hvordan nærmer du det? Hvilken del tenker du på når du går inn?

Det er derfor de tar så lang tid å lære, du tenker på mange forskjellige ting. Vanligvis når du prøver å rulle tilbake, er det enkelt, men når du prøver en backtail shoveit, kommer du ikke engang inn i baksiden! Igjen, jeg tror å slå av tankene dine er det beste å gjøre.

Hva er skateplanene dine når det gjelder filming over de neste seks månedene til et år?

Vi jobber med en Enjoi-video for høsten neste år. Jeg har gjort ca 30% av mine deler for det, så jeg har mye å gjøre for det fortsatt.

Planlegger du å gjøre ting annerledes for det, eller å skate forskjellige ting?

Kanskje ikke forskjellige ting, men definitivt forskjellige triks, sikkert. Jeg prøver alltid å gjøre ting som folk aldri har sett før. Jeg prøver å gjøre forskjellige triks i stedet for forskjellige hindringer.

Hva er din erfaring med å skate i London?

Det er flott: god scene, gode mennesker. Jorden er litt grov, men det er noen gode steder. Det er litt vanskelig å skate her, fordi det er så stort. Du må ta toget og reise rundt mye, så du kan bare skate to eller tre steder om dagen, men det har vært bra; Det er et par triks jeg vil gjøre her. Jeg liker de store blokkene som går ut på skinner. De er unike for London, så jeg vil mestre dem mens jeg er her.

Populært emne