Hvorfor Toddler Picks Up på Argumenter mer enn du kanskje tror

Innhold

Barn som er unge enn 15 måneder kan oppdage sinne når de ser på andres sosiale interaksjoner og endrer sin egen atferd som et resultat, ifølge ny forskning.

Studien ved University of Washington, publisert i denne månedens Cognitive Development journal, er det første beviset på at små smårollinger er i stand til å bruke flere tegn fra følelser og visjoner for å forstå motivasjonene til menneskene rundt dem. «Ved 15 måneder forsøker barn å forstå sin sosiale verden og hvordan folk vil reagere,» sa lederforfatteren Betty Repacholi.LES: NÅR ALLE TENNER DIN PARTNER'S "FUN ÉN" I DIN BARNES ØYE?'I denne studien fant vi at småbarn som ennå ikke snakker, kan bruke visuelle og sosiale tegn til å forstå andre mennesker - det er sofistikerte kognitive ferdigheter for 15-åringer.' Forskerne analyserte oppførselen til 150 småbarn ved 15 måneders alder - en jevn blanding av gutter og jenter - når man ser på en eksperiment, viser dem hvordan man bruker en rekke leker.

LES: Som foreldre, burde du bli bedre?En annen eksperimentator - referert til som "emoter" - kom inn i rommet og ga et argument over lekene. Etter å ha sett argumentet hadde barna en sjanse til å leke med lekene, mens "emoter" enten hadde et nøytralt uttrykk, vendte ryggen eller forlot rommet.

LES: GJØR ALLE ARGUMENT MED DIN PARTNER SORT Når emoter ikke var i rommet, tok smårollene ivrig grepet på leketøyet og kopierte handlingene de hadde sett i demonstrasjonen. Da de var i rommet, nølte de fleste småbarn i disse gruppene før de berørte leketøyet og ventet i fire sekunder i gjennomsnitt. Og da de endelig reiste ut, var barna mindre tilbøyelige til å etterligne den tiltaken som eksperimentøren hadde demonstrert, noe som førte til argumentet. Henter din lille på argumenter? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar