Hvorfor din eks kolliderer deg fra tid til annen

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor din eks kolliderer deg fra tid til annen
Hvorfor din eks kolliderer deg fra tid til annen
Anonim

Du har gått igjennom bevegelsesbevisene og fortsett, men av en eller annen grunn drar eksen din i tankene dine. Hva er avtalen?

Du vet dypt inne i hjertet og sjelen at du er over din eks. Du har gjort fred med fortiden, og du er selv i et nytt, lykkelig og tilfredsstillende forhold. Men noen ganger kan du ikke unngå å spørre hvorfor, på tross av tiden som allerede er gått, husker du fortsatt din eks.

Betyr det at du vil ha din ex tilbake? Håper du i hemmelighet fortsatt en ny sjanse? Savner du de tider du delte med exen din? I all ærlighet, sannsynligvis ikke. Men det faktum at exen din krysser i tankene dine bør bety noe, ikke sant?

Hvorfor tenker du fortsatt på din eks?

Ikke hopp til konklusjoner og tenk at å holde din ex i ditt sinn betyr at universet forteller deg å gi det et nytt skudd. Det er rasjonelle forklaringer som ikke innebærer å prøve å komme tilbake sammen med din eks.

# 1 Du løper i de samme vennskapskretsene. Du kjenner begge samme gruppe mennesker. Det er ikke uvanlig at du og din eks har mange felles venner. Noen ganger er det til og med gjennom en felles venn som par møtes. Hvis dette er tilfelle, vil du komme over dine vanlige venner i sosiale medier, og de kan ha statusoppdateringer, bilder eller tweets som vil inkludere din ex.

I det øyeblikket vil du bli minnet om fortiden. Det er normalt, og det betyr ikke at du fortsatt har følelser for din eks. Det skjer bare at det fortsatt er folk som nevner din eks, og dermed får du tenke på fortiden din sammen.

# 2 â € œJeg pleide å bestille denne retteren her. Â € Â Dette var hva min eks brukes til å bestille hver dag! Finner du deg selv å huske hvor mange ganger du har spist i denne restauranten med din eks? Finner du ditt sinn vandre inn i fortiden? Husker du hvilke retter du smakte best og hvilke du hatet? Det handler om den erfaringen du hadde med din eks i restaurantene du har spist i, spesielt hvis det var deres favoritt.

Dette er faktisk ganske normalt. Husker noe din ex pleide å liker, betyr ikke at du fortsatt er hengt opp på dem. Det skjedde bare slik at du minnet om et godt minne om å spise noe med exen din, derav oversvømmelsen av minner. [Les: 12 idiotsikker måter å slutte å tenke på din eks]

# 3 â € œJeg var her nesten et år siden.â € Â Med ex. Og nå er du tilbake på samme sted, du hadde en tilbakekobling av det du gjorde her med dem. Det er greit for alle å ha flashbacks, spesielt hvis du har vært på samme sted flere ganger, og du har faktisk likte tiden din der.

Kaller det dà © jà vu. Du har kanskje vært på samme sted med exen din før, men nå er du på samme sted med personen du er i øyeblikket med. Sinnet ditt forbinder stedet med et minne, og det er derfor ditt sinn gravitert mot tankene til din eks. Bare husk at du har laget minner på dette stedet før, men du kan lage nye med den du er nå med.

# 4 Du ser fortsatt exen din overalt. Det er umulig å se noen du kjenner og ikke tenke på dem i noen grad. Hvis du ser din eks i din favoritt deli eller i din nabolagstannlege, kan du ikke bare trykke tankene til dem i bakhodet.

Å tenke på ex er en ting. Men å tenke på dem og hvor fantastisk det pleide å være og hvor flott du var sammen er en helt annen ting. Hvis det er bare en forbigående tanke som gikk gjennom hodet ditt da du kjørte inn i ex, tenk ikke på det. Hjernen din forteller deg bare det, ja, du pleide å date, men nei, det betyr ikke at du vil danse dem igjen.

# 5 Den sosiale mediergenerasjonen. Det er både en velsignelse og en forbannelse at sosiale medier er denne generasjonens bibel. Først av alt kommer du til å være koblet til alle og ha oppdateringer om noen, hvor som helst i verden. Så når din ekspert skriver noe, er du bundet til å se det, og til en viss grad tenker du på hva det innlegget kan bety for ex.

Dette er nesten det samme som å se en venns innlegg og lurer på hva det innlegget kunne bety for din venn. For all hensikt, så snart du kommer over din eks, er han eller hun bare en annen venn på listen din, og ingenting mer. Tanker om dem har samme vekt som alle andre innlegg fra folk på listen din. [Les: 8 måter å håndtere din eks se noen nye]

# 6 Kraften i sansene. Du vet at vitenskapen er litt vanskelig. Når du lukter på samme duft eller hører den samme musikken, og det er et bestemt minne knyttet til det, blir du påminnet om de samme følelsene du hadde når du hørte eller luktet det.

Det kan være parfymen som din eks pleide å ha på seg, eller din exs favoritt sang ble til en ringetone. Alt kan bli en påminnelse om din eks. Du kan ikke kontrollere disse tankene, fordi det er bare din hjerne som minner deg om noe fra fortiden.

# 7 Dette er noen av mine favoritt ting. Bare fordi du brøt opp, betyr det ikke at du må returnere hver eneste ting din ex ga deg, ikke sant? Så du er bundet til å fortsatt holde et par gaver fra din eks, ikke som minnesmerker, men som vanlige ting som du bare tilfeldigvis bruker.

Når noen spør deg hvor du har din Louis Vuitton-pose eller din PSP eller det flippede kruset som du alltid bruker, kan du ikke unngå å huske det faktum at exen din ga det til deg for jubileum eller bursdag eller til jul et par for mange år siden. Du husker bare opprinnelsen til noe du fortsatt bruker, og selv om det involverer din eks, betyr det ikke at du holder fast på disse elementene fordi du ikke kan slippe av ex. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 8 Hjerte til hjerte samtaler. Vi har spesielle øyeblikk hvor vi åpner opp for venner om våre tidligere relasjoner. Og dette skjer mye. Det kan enten være å gi råd til dem eller for å dele erfaringer som du lærte leksjoner fra. En av disse historiene kan være om hva som skjedde mellom deg og din eks. Hvis det fortsatt er vanskelig å snakke om det, så er du kanskje ikke over din eks. Men hvis du kan casual snakke om det uten å fremkalle noen følelser, så er du god til å gå.

# 9 Doppelgangeren. Du satt stille på vei til jobb, sippet på din varme cappuccino, da du plutselig måtte stoppe. Du ser din eks ca et par meter fra deg, ignorerer deg helt. Du blir irritert fordi du begge endte ting fredelig og ble enige om å holde bekjente.

Oh vent, men det er ikke din eks. Det er bare noen som ser akkurat ut som dem. Så det er ingen som tilsynelatende unngår eller snubber noen. Å gå på med å bli påminnet om din eks, bryr deg ikke. Hvis du holder på det faktum at du tror du fortsetter å se din eks, når de ikke er der, så kan det være noen grunn til bekymring. [Les: 14 ting å huske på når du kommer inn i din eks]

# 10 Hendelser med ex. Du pleide å gå med din eks til vanlige venn- og familieforhold som helligdager, fødselsdager og andre former for feiring. Du gjør ikke lenger, men dessverre, ikke alle fikk notatet. Så når neste komme sammen kommer alle til å lete etter ex. Og du har mye å forklare å gjøre.

Du kan forklare fraværet av exen din på en høflig og uformell måte, eller du kan gå på en times lang synd med den som plager å høre. Hvis du ender med å gjøre det første, gratulerer! Du er over din eks, og å tenke på dem bør ikke være en stor avtale for deg. [Les: 7 faste måter å motstå trang til å ringe din eks]

Ikke tenk at bare fordi du husker dem, betyr det at det fortsatt kan være dvelende følelser der inne. Å huske fortiden og pine på ting å gå tilbake til slik de var, er to forskjellige ting. Husk det neste gang din eksplover kommer opp i tankene dine.

Populært emne