Hvorfor du fortsatt ikke drikker nok vann (og hvordan du kan fikse det)

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor du fortsatt ikke drikker nok vann (og hvordan du kan fikse det) - øVELSER 2023
Hvorfor du fortsatt ikke drikker nok vann (og hvordan du kan fikse det) - øVELSER 2023
Anonim

La oss være ærlige: du sannsynligvis ikke drikker nok vann. Du vet at du bør vite hva fordelene er - klarere hud, mindre kroppsfett, bedre konsentrasjon og resten - og du vet sikkert sikkert at i sjeldne tilfeller at du gjør en innsats for å kaste deg litt ekstra, ser du ut , føle og utføre bedre. Så hvorfor gjør du det ikke?

Ifølge den mest oppdaterte atferdsvitenskapen er det sannsynligvis en kombinasjon av dårlige vaner, å bli distrahert og stole på din (upålitelige) hjerne for å få ting gjort i stedet for (pålitelige) visuelle påminnelser. Her er hva du gjør feil - og hvordan du kan fikse det i dag.

Du stole på viljestyrke

"Selvfølgelig drikker jeg mer vann," forteller du deg selv. "Jeg skal bare ha en halv liter eller så hver så ofte i løpet av dagen - ferdig! Hvordan kan jeg muligens rote det opp? Det er bare vann, ikke vandring i Pyrénées. "Slik er viljestyrke, ifølge en rekke studier utført av Florida State University psykologen Dr Roy F Baumeister, som en muskel og blir trøtt av overbruk. Hvis du bruker det til andre ting - konsentrere seg om arbeid, trening eller andre kostvaner, si - du løper fort, og så er det ingen igjen for å tvinge deg selv til å få din H2O inn.

Fiksingen: Ta viljestyrke ut av ligningen. Fyll opp en gjenfyllbar drikkeflaske - eller en filterflaske - på begynnelsen av dagen, og hold den rundt med deg til den er ferdig. Du får en konstant påminnelse om hvor mye du har hatt å drikke, uten å måtte stole på minnet.

Du har ikke dannet de riktige vanene

Ifølge en studie fra Duke University i USA, er 40% av de "beslutningene" du gjør på en dag faktisk vaner - og forskning fra nevroforskere viser at aktivitet i hjernen som er ansvarlig for vanlig oppførsel, utløses spesielt av konteksten av "signaler" og "belønninger". Så tenkningen går, hold din nåværende signaler og belønninger, men endre vaner de utløser, og du kan endre hva du gjør.

Fiksingen: Trene ut hva dine nåværende signaler og belønninger er. For eksempel, hvis du har en latte klokken 11, er det fordi du kjeder deg, har behov for en energiforsterkning eller tørst? Hvis det er den første, blir det bare å komme opp fra skrivebordet for å få tak i vann. hvis det er de to andre, ville du være bedre med en svart kaffe eller et eple. Tilbring et par uker med fokus på vaneendring, og du vil gjøre god oppførsel automatisk.

Du bruker ikke visuelle tegn

I et banebrytende forskningsområde, nå kjent som Syracuse-studien, oppdaget atferdspsykolog og forfatter Brian Wansink at det er mulig å forutsi en persons vekt ved hvilken mat de sitter ute på. Å ha frokostblanding på bordet la til et gjennomsnitt på 9 kg, og brus - til og med diett dem - skjøvet det over 10 kg markeringen. Å gjemme de dårlige tingene gjør underverk, men å sette gode ting på skjermen er enda bedre.

Fiksingen: Hold vannet ditt der du ser det - på skrivebordet på jobb, på spisebordet når du spiser og salongbordet mens du ser på TV. Du vil være mye mer tilbøyelig til å ta en snu og mindre sannsynlig å snack.

Du har ikke omprogrammert hjernen din

Hvis hver gang du blir tørst, må du bestemme hva du skal drikke, sjansen er at du kommer tilbake til gamle vaner som å kaste seg til salgsautomaten. Ta noen sekunder til å kode om hjernen din som en datamaskin, og du trenger ikke å stadig flørte med fristelse.

Fiksingen: Sett opp "If> Then" uttalelser på forhånd. For eksempel, "Hvis jeg tørster etter 15:00, drikker jeg vann, ikke te" eller "Hvis jeg har mer enn to øl etter jobb, bestiller jeg en halvliter vann". Automatiser oppførselen, og du vil spare viljestyrke for andre ting.

Nå sørg for at du er oppdatert med de nye hydratiseringsreglene

Og finn flere måter å #swapforgood med BRITA fill & go Active

Kjøp en BRITA fill & go Active nå for bare £ 7.99 (normalt £ 12.99)
Image
Image

Populært emne