Hvorfor du bør prøve Gait Analyse

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor du bør prøve Gait Analyse - øVELSER 2023
Hvorfor du bør prøve Gait Analyse - øVELSER 2023
Anonim

Gait analyse har litt av et rutet rykte, med mange antar at det bare er et knep for å oppmuntre folk til å kjøpe dyre trenere. Mens du sannsynligvis vil bli oppfordret til å dele med et par quid for skoene dine etterpå, er det mer til det enn naken handel.

En grundig inspeksjon av din skritt kan avsløre mangler i løpende teknikk som senker deg og er årsaken til skader. Løsningen vil ikke bare være et nytt par spark - du kan også kreve noen Pilates-økter for å forbedre din løpende PBS.

ANBEFALT: Vanlige løpskader

Trener hadde en økt på Saucony Stride Lab og snakket med tekniker Joe Wells om hvorfor ganganalyse kan gjøre verden av god.

Hva er fordelene med stride analyse?

Alle har en individuell løpestil, så det er veldig viktig å analysere hele kroppen. Utfallet vil være en forståelse av løperens krav. Vanligvis er valg av riktig fottøy en del av løsningen, men det vil også føre til råd om fleksibilitet, styrke og kondisjonering.

ANBEFALT: Best Road Running Shoes

Hva er de vanligste problemene?

Langsom kadence - lengre skritt med lavere frekvens; hæl slående - med foten din landing foran hofter; mangel på kjernestyrke, noe som resulterer i at hoftene faller, noe som kan føre til at knær og ankel roterer innover; og mangel på fleksibilitet og styrke, spesielt i gluten og kalvene. Alle disse kan resultere i skade og reduksjon i løpende effektivitet. Imidlertid kan alle disse problemene løses relativt enkelt.

Så, hvordan kan Pilates hjelpe?

Pilates, kjernearbeid og yoga komplement kjører fordi de kombinerer kjernestyrke med fleksibilitet for å øke effektiviteten, men også redusere risikoen for skade.

ANBEFALT: Pilates strekker for løpere

Finn din nærmeste gratisstridsanalysesession på stridelab.co.uk. Saucony Stride Lab vil være på London Marathon Expo på ExCel Center fra 20.-23. April, og deretter reise rundt i Storbritannia.

ANBEFALT: 50 Running Tips

Populært emne