Hvorfor du bør betale oppmerksomhet til mental helse bevissthet uke

Hvorfor du bør betale oppmerksomhet til mental helse bevissthet uke - øVELSER 2023
Hvorfor du bør betale oppmerksomhet til mental helse bevissthet uke - øVELSER 2023
Anonim

Du forventer at psykisk helsefaglig uke skal ringe for mer oppmerksomhet til å bli betalt og hjelp gitt til alvorlige psykiske problemer (og det er). Men i år utvider velgørenheten bak initiativet, Mental Health Foundation (MHF), samtalen for å dekke alles mental helse - ja, selv din - ved å spørre: overlever du eller blomstrer?

I en forhåndsvisnings-podcast forklarte MHFs Mark Rowland at kampanjen ville at folk skal få en bedre forståelse av og vite hvordan de skal håndtere sin egen daglige psykiske helse.

Rowland snakket om hvor mange som følte at kravene til dem var større enn ressursene til deres disposisjon. Han liknet det til å stå i sjøen og bli buffet av bølger - utvide en stor mengde energi bare for å holde seg over vannet.

Ny forskning fra MHF utgitt i dag viser hvor få personer i Storbritannia føler at de er blomstrende. Av 2190 personer som ble intervjuet for studien, rapporterte bare 13% høye nivåer av god mental helse.

Så hva kan gjøres for å forbedre denne situasjonen? MHF har fremhevet problemet med samfunnsmessig ulikhet: veldedighetsforskningen viste at en større andel mennesker i den laveste husholdningsinntektsbraketten opplevde et psykisk helseproblem. Dette inkluderer forslag til fem trinn for å begynne å rette opp problemene, fra opprettelsen av en kongelig kommisjon til en økning i forskningsfinansiering.

Men på individnivå er det en rekke ting alle kan prøve for å forbedre deres mentale velvære, for eksempel å forbedre motstanden, spise godt og trene, og utvikle nye, positive vaner. Vi legger ut om disse emnene og mer hele uken, men for å starte, ta MHFs undersøkelse for å få en indikasjon på hvordan din psykiske helse sammenligner med nasjonens.

Denne enkle syv spørsmålstesten dekker ting som hvor ofte du føler deg nyttig og hvor godt du føler at du har problemer med å håndtere problemer. Og hva dine svar sier til deg, har MHF informasjon og ressurser som du finner nyttige.

Populært emne