Hvorfor må du prøve å kjøre på en trehjelp tredemølle

Hvorfor må du prøve å kjøre på en trehjelp tredemølle - øVELSER 2023
Hvorfor må du prøve å kjøre på en trehjelp tredemølle - øVELSER 2023
Anonim

Første gang du går på en selvdrevet tredemølle som Woodway Curve eller Skillmill, vil din tilbøyelighet være å hoppe ut til sikkerhet umiddelbart. Det er unnvikende forskjellig fra en vanlig motorisert maskin, og selv om den bare ruller som svar på bevegelsene dine, tar det litt tid å innse at det ikke prøver å kaste deg av.

Det er verdt å stikke sammen med det og får lagrene dine, selv om selvdrevne tredemøller popper opp i kjeder som Virgin Active og boutique treningsstudioer med økende frekvens, og er en utmerket måte å få en fett-brennende treningsøkt i dobbelt rask mote.

Det løpende beltet er nesten friksjonsfritt, så det beveger seg i henhold til hvor fort du kjører. For å øke hastigheten, løper du bare raskere, med føttene lander videre fremover på båndets oppadgående kurve.

Det gjør maskinen langt mer responsiv enn en vanlig tredemølle, slik at du kan gå ut på sprintene dine, i stedet for å prøve å gjette hva topphastigheten din vil være og sette den på en motorisert tredemølle, som deretter tar noen sekunder å stå opp til den hastigheten.

Som et resultat er selvdrevne tredemøller veldig nyttige for HIIT-kretsøkter. Du kan hoppe på, sprute i 30 sekunder med full fart, hoppe av og gå videre til neste stasjon.

Woodway krav som kjører på Curve tredemølle brenner opptil 30% mer kalorier enn det ville på en vanlig tredemølle, og etter å ha prøvd ut en sprints økt på kurven, kan jeg bekrefte at det i det minste føles 30% vanskeligere enn på en standard tredemølle.

Jeg løp i 20 minutter på en kurve, vekslende mellom jogging i ett minutt og sprinting i 30 sekunder. Det er en trening jeg har gjort mange ganger på en vanlig tredemølle, men det var helt annerledes på Woodway.

I følge min håndleddspor var hjertefrekvensen i gjennomsnitt omtrent 10bpm høyere enn en lignende trening på en vanlig tredemølle, og jeg følte virkelig forskjellen etter hvert sprint. Du kan kyst litt på en vanlig tredemølle, selv om det bare av sikkerhetshensyn - det er litt dumt å sette en sprinthastighet, du er usikker på at du kan opprettholde, selv i 30 sekunder - men det er ikke noe skjulested på kurven. Jeg var ganske mye en ødelagt mann på slutten av hvert 30 sekunders intervall.

Kurven beregnet at jeg hadde brent over 500 kalorier etter 20 minutter, noe som nesten er en vill overestimering, da jeg ikke angav mine personlige beregninger på maskinen. 294 registrert av min tracker er sannsynligvis mer nøyaktig og ganske bra å gå i en 20-minutters økt - det virker til ca 30 flere kalorier enn jeg ville brenne på en vanlig tredemølle, som er rundt 10% mer i stedet for 30%. Men mens jeg normalt skulle jogge mellom sprintene på en vanlig tredemølle, ble jeg tvunget til å gå på kurven fordi jeg var så knackered etter intervaller.

Det er også verdt å merke seg at kalorier som brennes varierer vesentlig fra person til person, så alt vi kan si sikkert er at Woodway Curve kommer til å fakkel et helvete av mange av dem på ikke mye tid i det hele tatt.

Ulempen til kurven er at etter bare 20 minutter på det, er jeg ikke sikker på når jeg kan møte meg på å gå på den igjen.

Populært emne