Hvorfor kvinner trekker seg unna: 12 grunner til at jenter kjører som du kommer nærmere

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kvinner trekker seg unna: 12 grunner til at jenter kjører som du kommer nærmere
Hvorfor kvinner trekker seg unna: 12 grunner til at jenter kjører som du kommer nærmere
Anonim

Du daterer en jente og vil ta den til neste nivå, men føler du at hun trekker seg bort? Her er hvorfor kvinner trekker seg i utgangspunktet.

Dette skjer alltid, til det beste av oss. Vi henger ut med noen, vi begynner å utvikle følelser, og bare når du tror alt går bra, boom. Det slutter. Ikke bekymre deg, du er ikke den eneste som lurer på hvorfor kvinner trekker seg bort.

Dessverre skjer dette for de fleste av oss, selv meg. Jeg dro til Australia for en fyr, og han dro bort mens jeg var der, så ikke tro det er så cheery på vår side heller. Så, hvis du har å gjøre med dette akkurat nå, forstår jeg.

Hvorfor kvinner trekker seg bort

Du tror sannsynligvis at kvinner er kompliserte, men det er ikke kvinner, det er folk generelt. Folk er kompliserte og gjør ting så mye mer dramatisk enn de trenger å være. Hør, jeg vet ikke hva som skjer i hodet, men jeg har en god ide bak hvorfor kvinner trekker seg bort. Jeg vet at det er kliché, men det er du ikke. Det er dem.

Jeg mener, de kan ikke være sikker eller inn i deg, men det er ikke fordi du gjør noe galt. Så ikke tro at du er problemet.

# 1 Det skjer alt for tidlig. Hun forventer ikke at dette skal skje. Nå freaker hun ut. Det er normalt når folk blir forelsket, alt faller bare av balanse, og du er tatt ned denne virvelvinden som du ikke hadde forventet.

Men samtidig er hun redd. Når ting skjer plutselig blir det veldig overveldende, noe som fører til at folk bare tar en pause og får litt luft. Kanskje alt hun trenger er litt luft. [Les: Hva en kvinne virkelig vil ha når hun trekker seg bort]

# 2 Du er for aggressiv. Du er for mye og ikke på en god måte. Du er for mye i ansiktet hennes, for lovey dovey, bare for mye. Dette er ikke dårlig, men for henne er det overveldende. Ta det lett, cowboy. Din aggressivitet får henne til å freak out og trekke seg tilbake. Hvis du vil ha henne, er det kult, men ikke få henne til å føle at hun blir jaktet.

# 3 Hun er skremt. Å bli forelsket er en stor avtale. Det er skremmende. Jeg ble forelsket og ble avvist, så du kan bare forestille seg hvordan hun føler. Ikke alle er så villige til å hoppe inn i et forhold som deg eller meg.

Noen mennesker tar lengre tid å behandle sine følelser og bestemmer virkelig om det er for dem eller ikke. Så, kanskje hun virkelig liker deg, men hun er redd som dritt. Ikke trykk henne, gi henne plass og snakk med henne. Hvis hun er redd, forteller hun hva hun trenger fra deg. [Les: 10 klareste tegn du bør gå av når du forfølger en jente]

# 4 Hun prøver å finne ut ting. Hun liker deg, men hun prøver å ta tak i ringene, hvis du får det jeg mener. Kanskje dette var uventet, og nå er hun ute av balanse. Hun trenger bare å finne ut om dette er hva hun vil og hvordan dette forholdet vil fungere for henne. I dette tilfellet trenger hun tid til å justere. Kommuniserer åpent med henne.

# 5 Hun føler ikke på samme måte. Hun gikk på et par datoer med deg, prøvde det, men hun er ikke i deg slik. Jo, hun tror du er fin og en god person, men for henne mangler du noe. Dette betyr ikke at du savner noe, du er den du er, men du er ikke for henne. Hun vet derfor hvorfor hun trekker seg bort fra deg. [Les: Er hun flørting eller bare å være vennlig? De virkelige forskjellene]

# 6 Hun er ikke sikker. Hun liker deg, men hun er bare ikke sikker på om du er den hun ønsker å date. Jeg vet, det er vanskelig å lese det, men det skjer. Hun tester deg ut, og hvis hun trekker seg bort, kanskje du ikke er den for henne. Som på den lyse siden er det bra at du fant ut nå.

Dette har sikkert også skjedd med deg, kanskje du likte en jente, men ikke nok til å være eksklusiv med henne. Akkurat nå er dette hva som skjer.

# 7 Du er ikke tålmodig. En av de største grunnene til at kvinner trekker seg bort, er fordi du rushing ting for fort. Hun liker deg, du liker henne, men du ser allerede etter ringen, og det er bare den andre datoen. Du må senke den og ta pusten.

Hvis du er for utålmodig, føler hun det og det gjør noen ubehagelig veldig enkelt. Så bare prøv å nyte øyeblikket, og selv om du vil ha en fremtid med henne, gjør det ikke så klart enda. [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk]

# 8 Hun egentlig virkelig liker deg. Hun liker deg virkelig. Faktisk liker hun deg mye. Dette er en skremmende tanke for mange mennesker. Jeg mener at når du liker noen, åpner du deg selv for å bli skadet. Og hva er den beste måten å ikke bli skadet på? Å ikke se noen eller i det minste for å holde ting uformelt. Hvis ting blir for alvorlige, og hun ser seg fallende for deg, er hun ute.

# 9 Hun lider av "FOMO." Eller, også kjent som frykten for å gå glipp av. Hør, hun liker deg, men hun er også interessert i fyren som jobber på Starbucks. Får du det jeg mener? Hun ønsker ikke å forplikte deg fordi hun ikke er helt klar til å slutte å se andre mennesker.

Du er for seriøs for henne, og hun vil fortsatt spille på banen. Dette betyr ikke at hun ikke liker deg, det gjør hun, men ikke nok. [Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

# 10 Du har blitt "myk". Nå tror jeg ikke du skal bli et røvhull for å prøve å holde henne, dette er ikke hva det handler om. Men hun likte jakten, og hun likte at du ikke alltid ga henne det hun ønsket.

Nå, du er forelsket i henne og du vil ikke gjøre noe mer enn å dusje henne med gaver, jeg får det. Men gjør det ikke. Behandle henne godt og behandle henne med respekt, men ikke kast i håndkleet og overgi deg selv til henne. Hun kan bli kjedelig nå at hun får sin vei hele tiden.

# 11 Du gir henne ikke plass. Du ser tydeligvis at hun trekker seg bort. I stedet for å kommunisere med henne eller gi henne plass, kveler du henne. Som jeg forstår, er du redd for å miste henne, så du prøver å trekke henne tilbake til deg. Men ved å kvele henne med deg selv, vil du ikke få henne tilbake.

Du må gi henne den plassen hun trenger siden hun tydeligvis allerede er i hodet med tanke. I stedet for å være i ansiktet sitt, snakk med henne. [Les: Hvordan gi plass i et forhold og ikke skyve fra hverandre]

# 12 Du kommuniserer ikke hvordan du føler. Hun kan virkelig være i deg, men du lar henne ikke vite at du er i henne. Så hvorfor skulle hun investere sin tid til noen som hun ikke kan lese fullt ut? Hvordan vet hun at du er i henne hvis du ikke uttrykker det på noen måte?

Hun kan trekke seg bort fordi hun føler at hun blir skadet til slutt. Nå spiller det ingen rolle om du virkelig liker henne, hun kan ikke fortelle om du gjør det, så det er det samme som ikke liker henne.

[Les: Hvordan la en jente kjenne deg virkelig som henne, uten å fortelle henne]

Nå som du vet hvorfor kvinner trekker seg, ikke vær så vanskelig på deg selv. Jo, det hun gjorde var ikke fint, men hun er tydeligvis ikke den for deg. Så vær glad, du dodged en kule.

Populært emne