Hvorfor vi elsker Clemmie Hooper syn på post babylegemer

Innhold

Her hos mor og baby er vi store fans av den fantastiske Clemmie Hooper - jordmoren vi alle ønsker vi hadde hatt, supermamma av fire vakre jenter og forfatteren og bloggeren som snakker om de virkelige problemene som mødre møter i dag.

I går tok Clemmie til Instagram for å spre en positiv kroppsbildemelding og vi nikket alle hodene våre i godkjenning. I den sepia-tonete alderen av sosiale medier, ruller gjennom våre strømmer, blir vi ofte bombardert med bilder av tonete kjendiser i bikinier, tilsynelatende å ha mistet all sin babyvekt. I hennes innlegg, hevder Clemmie at det ikke var nok "normal størrelse mødre der ute, føler seg trygg i sin form / størrelse."

Forfatter av den bestselgende babybibelen, Hvordan vokse en baby og presse den ut, brukte Clemmie sine instagam-historier til å dele en melding med sine 300.000 pluss mumiefølgere. Clemmie fortsatte å dele linker til instagramsidene av inspirerende kvinner med "ekte kropper", som bloggere Clemmie Telford, Emma Paton (finlay Fox), Style Me Sunday Writer of Mad Girl og The Wrong Knickers, Bryony Gordon.

Etter gårsdagens historier gikk det litt gal i mine meldinger. Hundrevis av dere fortalte meg hvor mye du hater din baby, du gråter når du prøver på klær, og noen føler deg også skamfull for å la partnerne se deg naken. Jeg er ikke en til å holde fast eller holde meg rolig om ting jeg føler meg lidenskapelig om så la oss fortsette å snakke / dele om dette store problemet #bodypostivity 🙌🏻🙋🏻👊🏼✨💖 (bukser av den fantastiske @ stalf.studio som kutter klær som passer og sko av @airandgrace som ikke bare gjør de mest komfortable skoene, men bare se på de toksene 💚💛💖 #imnotbreathingin #sharingiscaring #postnatalbody #motherofdaughters

Et innlegg som deles av C L E M M I E (@mother_of_daughters) på

Å forsøke å forandre måten kvinner føler på sine babylegemer er en viktig kampanje, men vi tror at fødsel er en mulighet for en tillitskonfigurasjon, ikke et tillitstap. Jordemor Mervi Jokinen er enig i at han sier at «fødsel tar fokus bort fra hvordan kroppen din ser ut, og legger den mer på hva den kan gjøre.» Kroppen din er fantastisk - vær stolt av det og nyt det.

Lider du med din post-baby-kropp, legg til dine kommentarer nedenfor - vi elsker å høre fra deg. Hvis du elsker Clemmie så mye som vi gjør, hvorfor ikke se henne Facebook live for mor og baby her.

Fotokreditt: Ken McKay / ITV / REX / Shutterstock

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar