Hvorfor Urban Surfers Catch Better Waves

Hvis du har sett noen av de flotte surfingfilmene, Point Break, Point Break 2: Point Breakier eller den siste Point Break remake, du har lagt merke til en ting med en gang - ingen av dem er satt i London.

Det er fordi surfing på Themsen er bare forferdelig. Det samme gjelder for de fleste britiske byer og deres elver. Så til tross for at surfing er en morsom, sunn og ubestridelig kul måte å tilbringe tid, vil de fleste byboere aldri ta det opp med den begrunnelsen at det er logistisk litt av en faff.

For å imøtekomme dette synspunktet anskaffet vi Rinse FM DJ og farget-i-ullen Londoner Sam Leverandør for å diskutere sin kjærlighet til surfing og vise at det er noe som noen kan gjøre. Med litt reiser. Vi innrømmer det rett utenfor flaggermuset.

Hvordan kom du inn i surfing?

Det var fra å gå på ferie som barn ned til Cornwall, til en liten by som heter Porthtowan, og da jeg ble litt eldre - 13 eller 14 år gammel - til Gower i Wales, på et sted som heter Rhossili Bay.

Har du surfet helt siden?

Da min musikkarriere gikk inn i en alder av 17 eller 18, stoppet jeg litt. Jeg har alltid følt at jeg fortsatt var surfer, men jeg surfte ikke veldig mye. Så i de siste årene har jeg kommet tilbake til det massivt. Tidligere var det ikke så lett å surfe i desember og januar, mens teknologien i våtdraktene nå betyr at du kan surfe hele året.

Hva fikk deg til å komme tilbake til det?

Jeg DJed på Tenerife og hyret bare et surfebrett. Jeg kom tilbake i vannet og skjønte hva jeg hadde gått glipp av. Jeg var helt hekta. Hekta!

Hvordan passer du inn i arbeidsrutinen din?

Å være DJ er helgene mine på mandager og tirsdager fordi jeg jobber over hele Europa i helgen. Jeg hopper bare i bilen og går og finn noen bølger - det er en app som heter Magic Seaweed, og den gir deg en fem-dagers prognose, slik at du kan se hvor det kommer til å være bølger hvor som helst i verden.

Hvor er de beste stedene i nærheten av London?

Hvis du er veldig desperat, er det en som heter Joss Bay rett forbi Margate - du kan komme dit om en og en halv time - men det er ikke et flott sted. Jeg tror det er verdt å tilbringe litt mer tid på å reise for å komme ned til Gower. Det handler om en tre timers kjøretur.

Så det er rettferdig å si at London ikke er et surfing hotspot?

Egentlig er det en fordel å være en London surfer. Jeg synes alltid å få gode bølger fordi jeg skal reise til hvor bølgene er. Hvis du bor i Cornwall, og det er ingen bølger, skal du ikke reise helt opp til Scarborough eller hvor som helst.

Hvordan lagrer du surfingutstyr i en byflate?

Min nordlige London flat er din typiske minimalistiske moderne flat, men på en eller annen måte har jeg klart å lagre fire surfebrett i soverommet mitt. Jeg har to under sengen og to i garderoben min. Alle gjemt bort.

Så det er alltid måter.

Ja, det kan gjøres! Og mitt lufte skap er fullt av våtsaker.

Er det alt utstyret du trenger?

Ja, egentlig en våtdrakt og brett, og så har jeg et par store reiseposer til brettene. Det er ikke mye du trenger - bortsett fra plassen for å holde et par surfebrett i huset ditt.

Hvilke tips har du for nybegynnere surfere?

Få en leksjon med en gang, selv om det bare er en leksjon, for å vise deg grunnleggende. Normalt er leksjonene rundt 20- £ 25, og det kommer til to timer, inkludert brett og våtdrakt. Du vil da oppdage at du nyter det mye mer, i stedet for å bruke tid på å lure på hva du gjør feil.

Det flotte med å surfe er at det spiller ingen rolle hvor bra du er, fordi du fortsatt får den samme buzzen. Enten det er første gang du legger deg ned og fanger hvitvannsdelen av bølgen, eller første gang du klarer å stå opp, eller første gang du klarer å stå opp hele veien til stranden. Når du har gjort det så lenge jeg har det er den største bølgen jeg får, eller en stor sving jeg gjør på den. Du får fortsatt den samme buzzen fra det, uansett hvor bra du er. Det er derfor det er en fantastisk sport.

Og for å være klar, kan du surfe i Storbritannia om vinteren uten å fryse?

Ja, moderne våtdrakter er fantastiske. Du kan gå hele året. I Storbritannia om vinteren vil du også bruke støvler, hansker, en balaclava, men det er gjennomførbart. Du kan fortsatt surfe i et par timer.

Sam Leverandørens nye single "Night and Day" er nå tilgjengelig på Spotify og har full utgave 8. september

Se relatert The Full Body Surf Workout Surfer Andrew Cotton On The Wave som forandret alt for ham
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar