12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker

Innholdsfortegnelse:

12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker
12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker

Video: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker

Video: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2023, September
Anonim

Det er fristende å holde kontakten med en ex som du fortsatt elsker. Men her er 12 grunner til at du trenger å huske nei kontaktregelen og følge den.

Vennskap kan bli til kjærlighet.

Men kan elske å bli vennskap?

Noen sa det en gang.

Og det er sant. Men alt du trenger å gjøre, er å unngå den ex loveren din i noen år!

[Les: Ting å vite før du blir venn med din eks]

Et oppbrudd forlater alltid oss i en forvirret tilstand.

På den ene siden skader vi fordi vi har mistet et stort stykke av vårt hjerte til noen andre.

Og på den annen side ønsker vi fortsatt å holde kontakten med den samme personen som brøt vårt hjerte og gikk over det!

Ikke rart at det er sagt at kjærlighet er søt elendighet.

Vi vil ha noe så ille, selv om vi vet alt det gjør, er vondt oss mer.

Det er forståelig at du vil holde kontakten med din eks.

Men noen ganger er det mulig å unngå å komme i kontakt med en ex, selv om man holder kontakten, føles som en fantastisk trøstpris til å vinne etter en oppbrudd.

[Les: Jeg savner ham, men jeg tror ikke han savner meg]

Hva er ingen kontaktregelen?

Ingen kontaktregel er en stor regel som har blitt videregivet gjennom tidene, eller så tror jeg.

Det er en regel der exes holder seg som exes og blir aldri venner.

Begge eksesene som en gang var helt forelsket i hverandre, unngår hverandre målrettet og hilser hverandre med plettfrie smiler som fjerne bekjente når de alltid støter på hverandre.

Det høres hardt ut, men det er det som ingen kontaktregelen handler om.

Hvorfor er ikke-kontaktregelen et klokt valg?

Det er to typer endelser til hvert forhold, en lykkelig slutt og en trist.

Hvis dere begge bestemmer dere for å dele måter fordi det ikke er noen ekte kjærlighet i romantikken lenger, er det en lykkelig slutt * wow, ironien av det hele! *.

Hvis du fortsatt er forelsket i kjæresten din, og likevel snur din kjæreste på deg i en oppbrudd fordi de ikke bryr seg om deg lenger eller daterer noen andre, så er det en trist avslutning for deg og sannsynligvis en lykkelig slutt for Din snart-å-være-ex.

Hvis din oppbrudd slutter med en lykkelig slutt for deg, vil ingen kontaktregelen være meningsløs for deg, fordi du sannsynligvis er i et annet forhold eller nyter det enslige livet uansett. [Les: 16 tegn på at exen din fortsatt elsker deg og vil ha deg tilbake]

Men hvis du er den som forlot sykepleie, brøt et hjerte i ditt ensomme rom mens din nåværende eks blinker og hopper fra et lykkelig facebook bilde til det neste, så gjelder ingen kontaktregelen definitivt for deg.

Slik følger du ikke-kontaktregelen

Vet dette, personen som bryr seg nok til å desperat forsøke å bli som venner med sin eks, vil bare være venner fordi de fortsatt er forelsket i deres eks. [Les: Er du fortsatt forelsket i din eks?]

Hvis du har det vanskelig å flytte fra oppbruddet, må du innse at den eneste grunnen til at du fortsatt er skadet og elendig, er fordi du vil ha din eks tilbake i armene dine. Selv om du ikke ønsker å dømme din ex igjen, betyr det at du er skadet, at du føler deg tom i hjertet og vil ha mer kjærlighet i livet ditt.

Jo mer du er i kontakt med ex, desto mer vil du innse hvor tøft hjertet ditt er uten kjærlighet i det.

Den beste måten å koble fra følelsesmessig og helbrede hullet i hjertet ditt, er å unngå din ex helt. Det hjelper deg med å fortsette uten å stadig huske hvor ensom du er hver gang du ser at du flirter med noen andre.

Motstå fristelsen til å holde kontakten eller ring din eks bare for å si hei. Ikke bruk idle timene dine til å søke online frantisk for nye bilder eller nyheter om deres nye forholdsstatus. Og for å gråte høyt, unngå å lete etter måter å støte på dem, slik at du kan riste hender eller bytte en varm, men ubehagelig klem. [Les: Ting å vite før du google din exs navn]

Hvis du er skadet inne etter oppbrudd, må du virkelig følge regelen uten kontakt og unngå din nåværende eks helt. Det er den eneste måten du kan bringe det naturlige smilet tilbake på ansiktet ditt igjen.

12 grunner til at ingen kontaktregel er det beste valget

Er du fortsatt usikker på det faktum at ingen kontaktregelen er den beste måten å overvinne din eks? Her er 12 gode grunner til at ingen kontaktregelen må være din beste venn for nå.

# 1 Du kan ikke gå videre. Du kan ikke gå videre hvis du sitter fast på samme sted i kjærlighetslivet ditt. Så lenge du holder deg rundt din eks, vil du stadig huske hvor mye du savner ditt forhold. Bare når du tar et følelsesmessig skritt unna, kan du se deg rundt og finne nye ting for å fylle den tomheten du føler i ditt hjerte.

# 2 Dine følelser vil alltid bli gjenopplivet. Hvis du har blitt dumpet av noen du fremdeles elsker, eller selv om du har delte måter gjensidig, endres forholdsstatusen over natten, men dine følelser for din eks vil ikke kunne holde tritt med det. Hvis du møter din eks hele tiden, er det stor sjanse for at du kommer til å bli forelsket i dem, selv om de har gått på. [Les: 10 ting å gjøre etter en pause for å føle seg bedre umiddelbart]

# 3 Fokus på helbredelsen. Det er lettere å fokusere på helbredelsen når du ikke trenger å fortsette å stirre på det irriterende perfekt ansiktet på din eks.Minner har en smal måte å beskjære hver gang du ser din eks. Og jo mer du ser din ex, jo vanskeligere blir det å slutte å elske dem.

# 4 Du ville være mer tilgivende. Din eks kan være en egoistisk person som bare har sine egne interesser i tankene. Hvis din eks lurte på deg eller dumpet deg til dato noen andre, og plutselig bestemmer de seg for å komme tilbake til deg, du kan ikke stoppe deg fra å akseptere deres unnskyldning når du alltid er i kontakt med dem.

Etter et oppbrudd ønsker alt ditt hjerte noen å fylle tomheten i den. Ikke vær rundt din egoistiske eks, eller du vil ende opp med å skade deg igjen en annen dag.

# 5 Du kan ikke bli forelsket i noen andre. Når du ser bort fra den ingen kontaktregelen og holder kontakt med din eks, vil du føle at det er moralsk galt å danse noen andre. Og selv når du prøver å finne noen eller noe annet for å distrahere deg, vil tanken på ditt oppbrudd alltid være i tankene dine, noe som gjør at du føler deg urolig og elendig hele tiden. [Les: Hvordan bruke et rebound forhold for å komme over en oppbrytning]

# 6 Livet ditt er rotete med ødelagte minner. Du trenger nye minner og erfaringer som ikke involverer din eks, hvis du noen gang vil ha sikkerhetskopi på føttene og føle en glede av lykke igjen. Jo mer du ser din eks, desto mer husker du de gamle tider.

# 7 Det fryktede on-off forholdet. Når to exes ignorerer ingen kontaktregelen og holder kontakten, nesten hele tiden, kommer de til å komme sammen igjen fordi de er begge ensomme og trenger et forhold for å føle seg fullstendig.

Selv før du skjønner det, kan dere begge ende opp med å komme sammen i varmen i et privat øyeblikk når ingen er rundt. Og hvis et forhold ikke egentlig er ment å være på grunn av så mange forskjellige forventninger, kan du ende opp med å oppleve et on-off forhold som vil skade deg mye mer, og la deg føle deg verre enn noen gang før. [Les: Spørsmål å spørre deg selv for å finne ut om du skulle date din eks igjen]

# 8 Du kan ikke være deg selv rundt deg ex igjen … noensinne. La oss innse det, en breakup endrer alt om forholdet. Du kan ikke bare pakke din eks i armene dine eller kysse dem farvel når du har lyst til det. Det vil alltid være en plagsomhet i luften, med mindre dere begge er helt over hverandre. Kan du virkelig håndtere ubehageligheten hele tiden? Blir venner med din eks verdt mer enn din trygghet?

# 9 En ex-berøring gir deg mer sårbar enn noensinne. Når du er i et forhold til noen, er det nødvendig å være mye seksuell kjemi i forholdet. Men etter at du har tatt opp med dem, er det en fullstendig begrensning på tingene du pleide å gjøre med dem, seksuelt eller romantisk.

Og når noen aktivitet blir et tabu eller en begrensning, blir det en avhengighet fordi du vil ha det mer dårlig enn noen gang før. Hvis du fortsatt er forelsket i din eks, kan hver enkelt berøring eller et farvel klemme ende opp med å elektrifisere luften med seksuell spenning. Og du vil føle deg mer smerte hver gang du berører hverandre. [Les: Ønsker du sex med din ex igjen?]

# 10 Du vil bli skadet hvis du holder kontakten. Dette er spesielt sant hvis din ex allerede har flyttet på. Hver gang du prøver å bli varm med dem eller forsøke å minne dem om de spesielle tider dere begge deler, kan exen din bare kalle deg ekkel navn eller gå bort med et irritert uttrykk i ansiktet deres. Og der ville du være, stå alene med et knust hjerte som er fylt med hjelpeløs ydmykelse.

# 11 Triste frustrasjoner. Selv å se din ex flørt med noen, eller stirre på noen få glade bilder av din eks på facebook kramme noen andre kan irritere deg. Og den verste delen, ikke en eneste person i verden, ville virkelig forstå hva du føler i det øyeblikket. Du er helt alene og elendig, alt fordi du bestemte deg for å holde kontakten og unngå ingen kontaktregel. [Les: Hvordan slippe bort noen du elsker ved å hate dem]

# 12 Du mangler et stykke av hjertet ditt. Et stykke av hjertet ditt mangler fordi du har gitt det bort til din eks. Og la oss innse det, etter oppbrudd kan du aldri få det tilbake.

Du trenger din plass til å enten la hjertet ditt helbrede eller få det fylt med kjærlighet fra en annen person. Å holde kontakten vil alltid minne deg om det gapende hullet inni deg, og det vil aldri helbrede så lenge du hele tiden er rundt personen som tok den bort fra deg i utgangspunktet. [Les: 10 trinn for å komme over romantikken din med et godt minne]

Stol på no-kontaktregelen

Du elsker din eks, og du kan aldri forestille deg å ikke snakke med dem eller se dem hver dag. Hjertet ditt gjør vondt, og du føler deg fortapt uten dem i armene dine. Men du vet hva, dessverre for deg, du har egentlig ikke noe valg her.

Du kan ikke helbrede hjertet ditt med mindre du går bort. Det er en elendig og patetisk følelse, men ditt knuste hjerte vil helbrede raskere enn du tror. Alt du trenger å gjøre er å gi hjertet ditt en trygg sjanse til å helbrede seg ved å unngå den personen som bryter hjertet ditt hver gang de går inn i livet ditt.

[Les: Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet av noen]

Ingen kontaktregel er svært vanskelig å følge. Men for din egen lykke, må du lære å håndtere din avhengighet. Det vil ikke være lett å unngå noen du elsker så mye, men noen måneder nedover banen i fortapt kjærlighet, og du skjønner at dette var den beste avgjørelsen.

Anbefalt: