Sterk Stille Type: Hvorfor Kvinner Elsker Denne Mann Og Hvordan Hook One

Hvorfor elsker kvinner den sterke stille typen? Vi har svar på det gamle spørsmålet, sammen med hvordan du lander en sterk, stille type.

La oss innse det, vi vet alle den sterke stille typen. At Mr. Darcy ser-a-like, mørk og brooding, men likevel så mannlig og sterk. Den slags mann som bruker ordene sine forsiktig, slipper aldri, aldri høyt, arrogant eller brash. Han sier bare ting når de trenger å bli sagt. Han er ikke sjenert eller nervøs. Han stotter ikke eller blir flustered rundt kvinner, han velger bare å ikke snakke, med mindre det er nødvendig.

Hva forførende om den sterke stille typen?

Det er morsomt når du tenker på det. På papir kommer den typen fyr som en slags uhøflig. Hvis kvinner lister hva slags ting vi liker i en fyr, vil vi trolig tenke god sans for humor, god conversationalist, interessert i oss, og spør mange spørsmål er alle attraktive funksjoner i en mann.

Så hvorfor vil den typen fyr som holder seg stille, ikke er altfor vennlig, holder seg bortsett fra store grupper, og har en tendens til ikke å plage med fester, være noen vi finner så umiddelbart varme? [Les: 20 personlighetstrekk som gjør den perfekte perfekte fyren]

Siden så lenge dokumenterte relasjoner har den sterke stille typen blitt kastet som noen kvinner ønsker å være med. Faktisk, den arketypiske sterke stille typen dukker opp i mange en romansk roman som den største kjærlighetsinteressen. Men akkurat hva handler det om dem som vi liker? La oss undersøke årsakene nærmere.

# 1 Hemmeligheten. Spesielt i begynnelsen av relasjoner er mysteriet det som gjør alt så spennende. Du vet ikke mye om den andre personen, og de kjenner deg nesten ikke. Hvert øyeblikk du tilbringer sammen er full av spennende mulighet.

Den sterke stille typen er virkelig mystisk. De gir så lite unna at det blir nesten plagsomt å prøve å bli kjent med dem, for å få dem til å dele sine hemmeligheter, eller for å fortelle sin historie. Dette gjør også bryllupsreiseperioden lenger.

Som alle dine tidligere kjærester spilt sine innerste hemmeligheter, pinlige historier og jordiske begjær etter et par mojitos, gir den sterke stille typen ikke noe bort med mindre du virkelig virkelig jobber for det. Den følelsen av mysterium er naturligvis veldig attraktiv. [Les: Bryllupsreisefasen - Hvor lenge før kjærligheten din fades bort i ingenting?]

# 2 Den fysiske attraksjonen. Selvfølgelig er det den åpenbare fysiske attraksjonen de gir. Når vi tenker på den sterke stille typen, tenker vi vanligvis på en mann som er mager, muskuløs, med mørkt hår og brøtende øyne. Nå sier vi ikke at det er alles kopp te, men det høres sikkert bra ut for oss!

La oss bare påpeke at du ikke er sannsynlig å beskrive en overvektig mann med dårlig hud og dårlig personlig hygiene som den sterke, stille typen! Kvinner har en tendens til å være mer tiltrukket av menn som ser sterk og sunn ut. Det er bare fornuftig at denne typen mann ville være høy på hvilken som helst kvinneliste. [Les: 25 ting som gjør en mann attraktiv for kvinner]

# 3 Utfordringen. Selvfølgelig passer den sterke stille typen ikke akkurat med ideen om en massiv spiller. Han ville være noe utrolig koselig når det gjelder kvinner, og derfor kan utfordringen med å være i stand til å pose selv en slik mann være spesielt attraktiv.

Å være kvinnen som klarte å få den sterke stille typen er en ganske imponerende skryt. Videre øker vår tiltrekning mot dem.

# 4 Beskyttelsen. Mange kvinner liker å føle seg beskyttet. Ideen om en ridder i skinnende rustning kom ikke bare fra ingensteds. Vi ser alle etter en mann som vi føler oss trygge med, og hvem vi vet, vil stå opp for oss hvis vi kommer i vanskeligheter eller beskytter oss mot fare eller skade.

Den sterke stille typen er akkurat den typen mann kvinner forestiller seg å holde dem trygge mot alle oddsen. Det er noe vi ikke kan hjelpe, men finne seriøst attraktive også. [Les: Giftig maskulinitet: 20 "giftige" egenskaper som egentlig er sunne]

# 5 Intimiteten. Hvis du endelig klarer å bryte ned barrierer av den sterke stille typen, danner du sannsynligvis et unikt og intimt band med dem som er så attraktive for kvinner.

Det er ingenting verre enn å være i forhold til en fyr der du føler at han er følelsesmessig utilgjengelig. Men den sterke stille typen er en av de gutta som holder forsvaret sitt bare til de stoler helt på deg. Men når de lar deg inn og lar deg se deres mer sårbare side, har du en virkelig ubrytelig bånd. Dette bindet gjør at du føler at ingenting vil komme inn imellem deg igjen. [Les: Hvordan få en mann til å åpne seg og begynne å kommunisere med deg]

# 6 Det unike. Alle elsker å være annerledes, og spesielt når det gjelder kjærlighet, ønsker vi å føle seg som om våre relasjoner er helt unike og spesielle. Ingen andre får det fordi ingen andre har en kjærlighet som vår. Den sterke stille typen gir unikhet i bøttebelastninger.

Mens alle vennens kjærester gir hverandre wedgies eller down pints eller ignorerer deres kvinnelige folk for å snakke i timevis på sport, vil mannen din sitte stille og tenke. Den sterke stille typen gir en stor kontrast til den typiske moderne mannen, noe som gjør dem unike. Derfor gjør dem mer attraktive.

Hvordan få deg en sterk, stille type

Så nå vet vi hvorfor vi er tiltrukket av denne typen fyr, hva kan vi gjøre med det?

# 7 Vær interessant og intelligent. Bagging en sterk, stille type handler om å holde det stilig.De liker ikke å trekke oppmerksomhet til seg selv. Hvis du er den slags gal som liker å slå tilbake noen tequilas og danse hele natten i baren, er han kanskje ikke den rette fyren for deg.

Hvis du slår en samtale med dem, så sørg for at du er interessant og intelligent, og vær forberedt på å stille mange spørsmål for å holde ting flyter. [Les: Hvordan bli et intellektuelt: Fake det til du gjør det]

# 8 Ikke vær for høyt. Den sterke stille typen er ikke interessert i en jente som skriker i øret hvert femte sekund, eller liker å være sentrum for oppmerksomheten. De går for kvinner som er sterke og trygge og komfortable i sin egen hud, og føler ikke behovet for å skyve det i folks ansikter heller!

# 9 Ikke vær redd for å gjøre det første trekket. Den sterke stille typen kan være den typen fyr som aldri gjør det første trekket. Så hvis en fyr fanger øyet ditt, må du kanskje få ballen til å rulle. Men vær ikke redd for at dette setter dem av. Ferdig, det kan være starten på noe. Så vær kult og vær ikke redd for å gå opp til ham. [Les: Slik starter du en samtale med en fyr: 20 første trekk som fungerer]

# 10 Ikke vær for dum. Den sterke stille typen er egentlig ikke en dum slags fyr, så hvis din stil er mer goofing rundt og spiller pranks på hverandre, kan han ikke være den riktige typen fyr for deg!

[Les: Stopp å jage ham! Alle grunnene til at jage en fyr hjelper aldri]

Den sterke stille typen er og vil alltid være en av stereotypene av hva mange kvinner finner veldig attraktive. Mystikken, intrigen, de muskulære underarmene. Ja, de spiller alle en rolle i det som gjør ham så attraktivt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar