Hvorfor menn trekker seg unna: deres begrunnelse og ditt svar

En av måtene som menn kommuniserer, er faktisk gjennom mangel på kommunikasjon. Les videre for å finne ut hvorfor menn trekker seg unna og hva du kan gjøre med det.

Alt går sammen fantastisk, i hvert fall det er det du tror. Forholdet ditt beveger seg, du er på skyen ni, og du begynner å se en ekte fremtid med fyren din. Så skjer det. Som om han er ute av ingensteds, begynner han å trekke seg bort.

Gutter er langt mer kompliserte enn noen gir dem kreditt for. Forutsigbart uforutsigbar, når de begynner å virke å miste interesse og trekke tilbake, er vårt første instinkt nesten alltid feil. Faktisk er selve oppførselen som får ham til å trekke seg tilbake, kanskje det som du dobler på.

Når du føler at han begynner å falme, kan ditt svar gjøre forskjellen mellom å få ham til å komme tilbake full gass og se ham dash i den andre retningen. For å vite hvordan man skal reagere på en manns elusive atferd, er det viktig å forstå årsakene til at gutta tilsynelatende dør ut av et forhold uten noe tegn på problemer eller advarsler. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

Grunner til at menn trekker seg bort

Det er en grunn til spørsmålet om â € œ hvorfor han trekker seg bort?  €  er en av de mest ettersøkte setningene på internett. Det er et typisk svar fra gutta, og en som er veldig misforstått og mystisk for kvinner. Menn kommuniserer ikke på samme måte som kvinner, noe som kan la oss skremme av frykt og bekymring.

Problemet er at jo flere spørsmål du spør, jo mer irritert vil han sannsynligvis bli, og dermed, jo mer vil han trekke seg. Ofte er det første som kvinner vil gjøre, å prøve å "fix" det. Men mange ganger, når vi prøver å gjøre det, gjør vi det bare verre.

Uansett årsaken til at en fyr trekker seg bort, er det ett svar som vil fungere, og en som vil få deg til motsatte av det du vil ha. Her er grunnene til at en mann kan trekke seg tilbake, så vel som noen produktive måter å håndtere ham når han gjør det. Nøkkelen er å finne ut hva som kjører ham bort.

# 1 Du er for pushy. Hvis du kommer for sterk og han ikke er på samme sted i forholdet, vil han sannsynligvis begynne å trekke seg ut. Gutter synes ikke å føle seg presset til å være sammen med noen. Ønsker å opprettholde kontrollen, hvis de føler seg som om du beveger deg for fort, prøver å overtale dem til å ta forholdet til et punkt de ikke er klare til, vil de begynne å trekke seg tilbake og prøve å skape avstand.

Svar: Ikke vær så aggressiv. Jo mer du presser, desto mer kommer han til å trekke seg bort. Gi ham litt plass til å finne ut ting uten alle spørsmålene og anklagene. Hvis du presser ham for langt, kommer du til å miste ham. Hvis du tar noe av trykket av, kan han bare finne veien tilbake til deg. [Les: 20 tydelige tegn du har et kontrollfreak i deg]

# 2 Han mangler ferdigheter til å kommunisere effektivt. Hvis det er noe i tankene hans eller noe som plager ham, og han vet ikke hvordan han skal uttrykke det, så kan han begynne å presse deg bort. Det største problemet i denne situasjonen er at han ofte ikke er klar over hva som skjer, hvordan man forklarer det, eller hvordan man løser det. Manglende evne til å uttrykke sine følelser eller behov, bestemmer en mann ofte at alt er for mye trøbbel og vil trekke seg tilbake i stedet for å håndtere det.

Svar: Noen ganger trenger han bare litt coaxing for å finne ut hva som skjer. Det innebærer å være tålmodig og gi ham plass og tid til å finne ut ting for seg selv og å oppdage hva det er at han føler. Hvis du fortsetter å stille spørsmålstegn ved ham, vil ting bli mer jumbled, noe som bare vil føre til mer forvirring og vil holde deg to på odds. [Les: 9 måter å få mannen til å begynne å kommunisere med deg]

# 3 Han har mistet attraksjonen. I begynnelsen av et forhold kan alt en mann gjør, drømme om å ha sex med deg. På dette tidspunktet i forholdet ditt, frigjør hjernen et hormon som heter dopamin som svar på å drømme om å være med deg. Etter omtrent tre til fire måneder begynner hjernens produksjon å avta, og det er som stoffet har slått av. Når det skjer, forstår han ikke hva som skjer. Redd for at han ikke lenger er tiltrukket av deg, kan han begynne å trekke seg bort.

Svar: Bare fordi dopamin ikke blir produsert naturlig, betyr det ikke at du ikke finner måter å lage den på. Du må slå på varmen noen ganger for å bringe magien tilbake. Et forhold tar arbeid, spesielt i kjønnsavdelingen. Finn måter å slå ham på, og han vil løpe tilbake i armene dine. [Les: 13 krydret sexposisjoner for å varme opp soverommet ditt]

# 4 Han er tiltrukket av noen andre. Hvis ingenting skjedde og han plutselig trekker seg bort, kan det være at han er tiltrukket av noen andre. Hvis han tenker på å være sammen med en annen kvinne, kan han prøve å finne en vei ut av forholdet. Hvis du oppdager at hans vaner endrer seg, er han ikke lenger interessert i sex, eller hvis han blir mer hemmelighetsfull og sjelden bruker tid med deg, så kan han ha funnet noen andre.

Svar: Klipp ham løs. Hvis du tror at han er fusk på deg eller er interessert i noen andre, ikke forfølg han. Hvis du tar deg tid til å gå tilbake og han ikke viser noe forsøk på å tråkke deg tilbake, så var det heller ikke ment å være.Hvis du tror at han er tiltrukket av en annen kvinne, kan du finne noen som vil være fullt forpliktet til å elske deg. [Les: Skal du noen gang tilgi en juksepartner?]

# 5 Han er stresset på jobb. Menn er ikke som kvinner. De er ikke multi-taskers. Hvis han er opptatt av noe som arbeid, er han sannsynligvis ikke i stand til å holde fokus på to ting samtidig. Hvis du merker at han ikke lenger er interessert som han pleide å være, er det viktig for deg å begynne å se ikke bare på sin oppførsel, men på hva som foregår med familien og arbeidslivet også. Det kan ha absolutt ingenting å gjøre med deg i det hele tatt.

Svar: Ikke gjør situasjonen verre ved å legge mer stress på tallerkenen sin. Gi ham tid til å trene sine andre problemer, og du kan ta deg tid til å fokusere på deg. Jo mer du presser ham til å slippe deg inn, desto mer skal du overbelaste sin allerede overveldede psyke. [Les: Stress ødelegger forholdet ditt? 10 tegn og raske løsninger]

# 6 Jakt og jakten er over. Menn elsker en utfordring. Hvis hans opprinnelige attraksjon til deg var basert på en erobring og han nå har fått deg, så kan spenningen være borte. Det er ikke en bevisst ting - det er bare at når han vinner deg over, kan han føle at noen av hans virilitet er borte.

Svar: Påminn ham hva han jakter på deg for. Vis ham at det bare fordi han er vunnet over deg, betyr ikke at han får beholde deg. I stedet for å grove og jage ham, snu bordene og få ham til å jobbe for å få deg tilbake. Hvis du påminner ham om at du kan ha det bra uten han, vil han sannsynligvis begynne jakten og jage igjen. [Les: Hvordan holde en fyr interessert i 30 super sexy måter]

# 7 Han har lav selvtillit. Hvis du har vært sammen for en stund og ting ikke har gått økonomisk slik han trodde de ville, kan han føle seg utilstrekkelig. Når en mann føler at han ikke kan gi den måten han ønsker, kan presset til å være med noen han elsker, bli overveldende. Overfører hans følelser av utilstrekkelighet til deg, kan han uheldigvis trekke seg bort på grunn av sine egne følelser av utilstrekkelighet, og skylder deg for hans feil.

Svar: Hvis han føler seg lav om seg selv, er det siste du vil gjøre, å få ham til å føle seg enda verre ved å være opprørt hele tiden. Det eneste du kan gjøre er å henge på, prøve å øke hans selvtillit, og oppfordre ham til å følge disse drømmene. Å være støttende vil hjelpe ham til å føle seg oppnådd og vil la ham få vite at du er fornøyd med ham og har alt du kan trenge. [Les: 12 vanlige mannlige usikkerheter som kvinner ikke innser]

# 8 Du er på forskjellige stadier av forholdet. Det er varierende nivåer av forhold, og hvis du er på scenen 10, men han er fortsatt fast på scenen 3, kan han trekke seg tilbake fordi han ikke er klar eller i stand til å være der du er. Det er alle forskjellige grunner til at folk ikke er villige til å begå seg. Hvis han ikke er og han føler at du er, skal han prøve å trekke seg bort og finne litt plass.

Svar: Du kan ikke få noen til å være på samme sted som deg. Det eneste du kan gjøre er å gi ham den plassen han trenger for å finne ut om han vil bli med deg eller fortsette. La ham gå og finne ut ting, og hvis han er klar til å gå videre med deg, vil han gi deg beskjed. Pushing ham kommer bare til å kjøre ham lengre unna og vil få ham til å tro at du ikke er den. [Les: De 10 best bevarte hemmelighetene for å få en mann til å forplikte deg]

# 9 Han vet at det ikke er riktig, men vet ikke hvordan han skal fortelle deg. Han kan elske deg, men kan ikke være forelsket i deg. Ja, det høres ut som en cliché, men det er en ekte ting. Han bryr seg mye for deg, men den romantiske kjærligheten for deg kan bare ikke være der. Den siste tingen han ønsker å gjøre, er å skade følelsene dine, så han kan bli fjern mens han prøver å finne ut hvordan man nærmer deg om det.

Svar: Ikke prøv å få noe til å skje når det ikke er riktig. De fleste kvinner som befinner seg i denne stillingen, vet i sitt hjerte at noe ikke er riktig. I stedet for å forfølge ham for å finne ut hva som skjer med ham, kan det være på tide for deg å finne den personen inni deg som vet at du fortjener noen som er helt inn i deg, ikke bare for å unngå å skade dine følelser. [Les: 16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet]

Forhold er kompliserte og kan gjøres enda mer, så når mannen din trekker seg bort og isolerer deg fra sine tanker og følelser. Det verste du kan gjøre er overreact eller aggressivt forsøk å pry sine følelser fra ham. Så vanskelig som det er, gå tilbake, gi ham plass, og ta deg tid til å fokusere på dine egne følelser og velvære.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar