Hvorfor det er så flott å være singel i 20-årene

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor det er så flott å være singel i 20-årene
Hvorfor det er så flott å være singel i 20-årene

Video: Hvorfor det er så flott å være singel i 20-årene

Video: Hvorfor det er så flott å være singel i 20-årene
Video: Musikkvideo: 1814 - Til Dovre faller 2023, September
Anonim

Du er singel, fri og ung. Hvorfor sulk når du kan feire? Her er 17 fantastiske grunner, du burde være glad du er singel i 20-årene!

Å være i 20-årene er som å bli fanget mellom to verdener. Du har fortsatt litt av energi og vitalitet til en tenåring. Men du har også litt visdom du trenger når du treffer 30-årene dine. Som tusenårig er verden din østers! Du vet nok om verden før datamaskiner og internett, men du var også i stand til å holde tritt når den teknologiske tidevannet rammet.

Så med alle de fantastiske tingene du opplever i 20-årene, hvorfor plage deg så mye på at du er singel? Trenger du å være i et forhold for å føle seg validert? Å føle seg fullstendig? Trenger du det ene forholdet til å definere 20-årene dine? Seriøst, hva er det galt med å være single uansett? [Les: 12 fordeler med å være singel i løpet av ferien]

Hvorfor din enkeltår er best levd i 20-årene

Hvis du føler at 20-årene ikke er kompliserte uten en partner ved din side, kan du kanskje glemme et par ting …

# 1 Du kan fokusere på karrieren din. Du har bare begynt på karrieren din, så det er åpenbart en god ide å prøve å bygge et solid fundament. Mens du fortsatt er ung, er det den beste tiden å forbedre dine ferdigheter ved å lære ting du ikke kunne lære på college, samtidig som du bygger nyttige forbindelser underveis. Det er massevis av seminarer, online kurs og bøker om alt du vil fokusere på. Og hvis du finner ut at denne karriereveien ikke er for deg, er det fortsatt ikke for sent å bytte veier!

# 2 Du kan komme i form. Ditt høyskoleliv kan ha blitt fylt med binge eating junk food, helger overfylt med øl eller bare sitte rundt på fritiden din. Fitness har kanskje ikke vært ditt sterke poeng, men nå som du er i 20-årene, kan du gjøre det til en av dine prioriteringer. Ta en fast chokehold på kondisjon før stoffskiftet ditt plummet i 30-årene! [Les: 25 inspirerende tips for å motivere deg til å trene]

# 3 Det er den perfekte tiden å reise. Uten en partner som kommer til å bli masete om hvor du skal dra, hvor mye du skal bruke og hva du skal gjøre når du er der, kan du ganske mye gå hvor som helst og gjøre hva som helst! Enten du vil gå med venner eller gå alene, er alt helt opp til deg. Og hvis du tilfeldigvis ser et sted du elsker, trenger du ikke å fortelle en partner at du plutselig vil bo der.

# 4 Du kan komme i gang på en ny hobby. Har du alltid ønsket å prøve yoga? Hva med kunst og håndverk? Ønsker du å lære et nytt språk? Å ha en hobby kan ta opp så mye tid som å ha en betydelig annen. Den eneste forskjellen er at det er nesten umulig å komme inn i en kamp med hobbyen din.

# 5 veldedige organisasjoner vil sette pris på din hjelp. I stedet for en hobby kan du alltid tilbringe tid og energi ved å gi tilbake til de som har behov. Frivillig arbeid vil ikke få deg betalt i dollar, men med takk og ekte forståelse får du fra de som du har hjulpet, hvem trenger pengene? [Les: 5 måter frivillig arbeid kan bidra til å helbrede depresjon]

# 6 Du kommer til å gjenoppleve spenningen fra den første datoen. Første datoer er ikke enkle, men det betyr ikke at de ikke er morsomme. Du møter noen nye, men du har ingen forpliktelse eller plikt til å holde fast når ting går galt. Dessuten, jo flere første datoer du går på, jo mer blir du vant til dem. Det er ganske god praksis for øyeblikket når du ser seriøst på å finne en betydelig annen. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 7 Du kan ha en sommer / ferie / arbeidsdag / reise / vårfling. Når engasjementet føles som for tungt en belastning for deg å ta, det er da underverkene med korte fløyter kommer inn. Det er ingen strenger festet, så alt er bare for moro skyld. Du har firma for når du føler deg alene, men du kan også velge bort når du vil ha litt megtid. Å være denne bekymringsløse i 20-årene, gir deg også mulighet til å eksperimentere seksuelt med omtrent alt og alle. [Les: 9 strålende tips for å ha et tilfeldig forhold]

# 8 Du kan lounge så mye du vil. Når alle vennene dine på Instagram og Facebook sender ut om deres romantiske middagsdager og hva ikke, kan du bare sitte i hjemmet ditt med en god bok og en kopp varm sjokolade. Du kan se The Notebook for 10th tid. Du kan sprawl på sengen og dagdrøm i flere timer. Og det beste er at du ikke kommer til å bli avbrutt av partneren din, spør hva du skal gjøre!

# 9 Du kan komme i kontakt med venner, gamle og nye. Noen gang lurt på hva din 3rd klasse beste venn er opp til disse dager? Ikke sett deg for en online samtale når du kan møte deg personlig! Hvis du ønsker å finne nye venner, kan du henge ut hvor alle de fantastiske menneskene går og henter noen nye bekjente underveis. Enten det er mannlige eller kvinnelige venner du er ute med, er det ingen i livet ditt som plutselig kommer til å bli irrasjonelt sjalu. [Les: 12 raske tips for å legge til flere personer i din sosiale sirkel]

# 10 Du får se hva du vil. Å se på en film alene kan faktisk være morsom. Ditt fokus er på filmen, og det er ingen distraherende person ved siden av deg som skal spørre deg alle de åpenbare spørsmålene.Og uten en betydelig annen for å rettferdiggjøre din film av valg til, kan du ganske mye se noe så mange ganger du føler det.

# 11 Du kan hente på lesing. Vårt samfunn vil gå til spill når folk slutter å lese bøker. Selv om du aldri var en bokorm, er 20-årene din en tid å komme i gang. Det er tonnevis av romaner om kriser i gjennomsnittlig 20-noe, og du er sikker på å finne en du kan forholde deg til! Hvis det ikke er noe du gjør, gå til klassikerne som Orwell, Lovecraft, Fitzgerald og verkene. Og hvis du vil ha noe du enkelt kan visualisere, er George R.R. Martinâ € ™ s "En sang av is og brann" -serien det som startet Game of Thrones, så sjekk det ut.

# 12 Du trenger ikke å dele sengen. Når du kommer hjem, er sengen all din. Du kan late som å være en sjøstjerne i frakk og sko, og ingen vil klage på at du har smuss på sengen. Det er ingen å hogke arkene eller snurre gjennom hele natten.

# 13 Du kan bruke på alt du vil ha. Saken med å ha en betydelig annen er at noen ganger føler du at du må se hva du bruker. Penger for ting du vil kjøpe må settes i dagligvarefondet eller feriefondet. Uten noen å dømme hva du bruker pengene dine på, kan du ganske mye kjøpe hva du vil! En gullbelagt gitar? En bedazzled iPhone-sak? En tiara for kjæledyrskatten din? Gå for det!

# 14 Skjem deg bort. Har du noen gang den følelsen der du tror du er egoistisk når du velger å gjøre en bortskjemt økt uten å invitere din betydelige andre? Vel, uten en betydelig annen å invitere, kan du gå alt inn på hva som helst velværeregimet du velger å fortsette. Fra å få håret ditt til å gå til et spa for å gå på en kjøpesenter, er alt ditt anrop og for din egen glede.

# 15 Leiligheten din kan se ut som noe du vil at den skal se ut. Så hvem bryr seg om andre tror leopard-utskriftsark og lyse grafiske bakgrunnsbilder er klissete? Du er fri til å designe hjemmet ditt på en måte du liker uten en partner som truer med å forlate deg med mindre du blir kvitt dine cinderblock-møbler.

# 16 Du kan få en makeover uten å konsultere noen. Som vi fortsetter å si, er 20-årene en flott tid til å gjøre noen eksperimenter. Så hvis du vil gjenskape hele utseendet ditt, er det den perfekte tiden. Dessuten, å prøve på nese ringer, fargerikt hår og tematisk klær vil se latterlig ut når du er i din 30 år eller eldre.

# 17 Du kan lære å være mer uavhengig. Å ha en kjæreste til å gjøre håndverksarbeidet eller å ha en kjæreste til å lære deg om de finere husstandene er alt bra og bra, men å lære det alene er faktisk en mer givende prestasjon.

[Les: 30 livs sannheter du trenger å vite før du treffer 30]

Jeg kan ikke stresse dette nok: du er ung og fri! Ikke kast bort den ungdommelige energien, og desperat prøver å knytte deg til et annet individ. Gå frem og nyt ungdommen til en tenåring og en visdoms visdom!

Anbefalt: