Hvorfor jeg rider: "Det er min terapi"

Nikki Juniper har dekket utallige miles på sykkelen og presset seg til å gå utover hundrevis av løp, inkludert National Circuit Race Championships, som hun vant i fjor. Nå har hun tatt en ny utfordring: å skape sitt eget innenlandske rasehold.

Team Ford EcoBoost består av ni kvinnelige ryttere som ble plukket av Nikki for sine forskjellige talenter, og støttet av Ford UK. Med et oppdrag å inspirere gjennom sin kjærlighet, glede og lidenskap for alle ting, sykler Nikki med Coach sin egen inspirerende historie ...

Mitt tidligste minne om sykling er å lære å ri med min tvillingbror og pappa. Det var på King George's park i Brentford.

Jeg tror en av oss redet inn i et tre den dagen ... men jeg kan ikke huske hvilken av oss nå.

Før jeg hadde min egen Raleigh terrengsykkel, Jeg vil bruke min eldres søster Chopper.

Min nåværende racerbike er en Giant TCR, og det er utrolig å ri. Det er ingen sammenligning med det Raleigh jeg hadde 27 år siden. Sier at min arbeidscykel er en tre-trinns fold-up med en kurv på forsiden, og jeg elsker det.

Frihet! Hvis du virkelig kokte det ned til bare én ting, er det den beste grunnen til å sykle.

Jeg er fra en veldig aktiv familie. Moren min var en ivrig idrettsutøver da hun var yngre og min far en god squash-spiller. Vi hadde en veldig støttende oppdragelse, oppfordret til å prøve alt og alt.

Jeg var en hockeyspiller til jeg var 19 år da jeg ødela kneet mitt dårlig resulterer i tre store operasjoner. Jeg tok opp triathlons og Ironman etter det.

Du blir lei av 4 am våkne oppringinger å trene for svømming, så jeg byttet til bare sykling.

Jeg bruker aldri sinne for å hjelpe meg med å erobre åser - som bare skaper spenning. Jeg rir fordi det gjør meg glad; det er min terapi.

Du må respektere en ås eller et fjell ellers blir det en oppgave.

Hver syklist bør lese Nicole Cookes selvbiografi. Det lærte meg å aldri gi opp og bekjempe de som står i veien for drømmene dine. Det spiller ingen rolle hva folk tenker på deg, eller hvis de legger merke til deg, gjør du det selv.

Min største prestasjon på en sykkel? Vinner National Circuit Race Championships i fjor.

Vennskap, en god arbeidsetikk og å være en lagspiller. Det var de viktigste styrken og egenskapene jeg så etter når jeg bygget Ford Ecoboost-teamet.

Ford tok et stort skritt for å støtte et kvinners sykkelhold, stolte de oss på å levere og forhåpentligvis har vi gjort det. Jeg vet at jeg ikke kunne gå videre med det vi har oppnådd som et lag.

Det beste stykke livsråd jeg noensinne har mottatt? Ikke stress over det ukontrollable. Solen skal fremdeles stige i morgen.

Et partnerskap for å gå videre

Nikki's team støttes av en flåte av tre Ford EcoSports, en Mondeo Vignale-eiendom med sin kraftige 240-tommers EcoBoost-motor med 2,0 liter, og en Ford Transit Custom, som får dem, deres kit og deres sykler til å løpe over hele landet og kontinentet. . Kjøretøyene er en karakteristisk blå, hvit og oransje for å matche lagets meget særegne kit.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar