Fra Nada til Ta-Da! Hvorfor du vil ha en vekler ikke en dusj

Du kan tenke å ha en fyr som er en dusj er best. Les videre for hvorfor mannen din egentlig ønsker er en produsent ikke en dusj.

Menn synes å sette mye av tilliten til størrelsen på medlemmet. Og jeg sier ikke det er nødvendigvis en dårlig ting. La oss innse det, å ha en større som gjør det lettere og å være god i sengen litt tynn. Når det blir sagt, oppfører noen gutter annerledes avhengig av størrelsen deres. Den virkelige forskjellen i personlighet kommer ned på om han er en produsent uten dusj. For de av dere som ikke vet forskjellen, hold deg stramt.

Hva er forskjellen mellom en produsent og en dusj?

Forvirrende for noen som aldri har hørt disse begrepene før. Men de er ganske selvforklarende. En produsent er noen hvis manndommen er mindre når den er sløv, men vokser til en betydelig side når de er harde.

En dusj er noen som ser større ut når de er slapne, men vokser ikke så mye når de er oppreist. I utgangspunktet, hva du ser når de ikke er spent, er vanligvis hva du får når de er.

Hvorfor er det produsenter og dusjer?

Ifølge noen fancy leger spiller genetikk en stor rolle i den generelle kategorien der en mann faller. Kollagenproduksjon og hudelasticitet presenterer imidlertid også viktige faktorer å vurdere. Så i utgangspunktet, hvor langt en fyr strekker sin penis ut, er hvor stor hans ereksjon vil være.

De er ikke de eneste grunnene, skjønt. Det avhenger også av en persons helse. Enkelte dietter bidrar til bedre blodgass, noe som tydeligvis betyr at de kommer til å vokse mye mer enn noen med dårlig sirkulasjon. [Les: 18 fascinerende og ukjente fakta om penis]

Det er derfor du vil ha en produsent uten dusj

Noen sier det er argumenter for dusjer også. Men jeg tror at den du virkelig vil ha, er den som har noe å overraske deg med-produsenten.

Mens du kanskje ikke kan velge om mannen din er en produsent og ikke en dusj, er det bestemte grunner til at du vil ha noen som ser mindre ut. Her er alle grunnene til at det å være med en produsent er veien å gå.

# 1 De er ikke kåte. Unnskyld ordspillet. Produsenter pleier å være mer avslappet om tilliten sin enn dusjer. Faktisk har dusjer en tendens til å være snill og kjekk i sin oppførsel.

Dette er fordi de alle vet at de har noe flott i buksene, og deres pakke er noe som vil tiltrekke deg. Av denne grunn kommer dusjene som egoistiske og kåte. Noe som ikke er attraktivt i det hele tatt. [Les: Hvorfor er menn så besatt med sin penisstørrelse?]

# 2 De har mystisk selvtillit ned pat. Når du er med noen som er en produsent, går de alltid rundt som de har en liten, men viktig hemmelighet, de kan bare ikke vente å avsløre. Og vi vet alle hvor mye kvinner elsker de mystiske mennene.

Deres rolige å vite at de har noe bra gjemt i en pakke som kanskje ikke virker så fantastisk, holder dem trygge på den mest fristende måten. Deres mannerisms vil være trygge på en subtil måte. Noe kvinner elsker. [Les: 9 subtile forskjeller mellom en trygg og arrogant mann]

# 3 De vet ikke om å dømme en bok ved omslaget. Og derfor har jenter med mindre åpenbare attraktive kvaliteter en bedre sjanse til å snagge en god fyr. Disse gutta vet hva det er å ha mer å tilby enn det som møter øyet, så de vil være mer villige til å akseptere en gal som kanskje ikke har alt i utseendet.

# 4 De vil være veldig beskjedne om seg selv. Produsenter er definitivt ikke menn som viser sine talenter og egenskaper som at det er deres jobb. Disse gutta vil være beskjedne og ydmyke når det gjelder alt. Spesielt den uventede pakken som de pakker.

Du trenger ikke å bekymre deg for deres chauvinistiske holdning som forårsaker kamp, ​​scener eller annen ubehagelig situasjon som du, som deres betydelige andre, håndterer. [Les: De 10 typer gutta i verden av dating]

# 5 Du er den eneste personen rundt som virkelig kjenner deres hemmelighet. En morsom liten kvalitet som er mer personlig grunn til at du vil ha en produsent og ikke en dusj. Produsenter kan ikke se ut som mye på overflaten, men du vet hva de egentlig har i butikken når du kommer hjem.

# 6 Du vil føle deg bra om deg selv. Denne kan være vanskelig å forstå, men bære med meg. Når du ender med å sove med en som er en dusj, ser du ikke at de blir veldig store når du striper ned.

Når det er sagt, når du er med en produsent, føler du deg så mye kraftigere når du tar av klærne dine og ser dem gå fra Nada til TA-DA! Du vil føle at du har en mye større effekt på deres opphiss når du er med en produsent. [Les: 6 stygg måter å tømme mannen din og forlate ham hardt]

# 7 Første gang sex blir mindre skremmende. Selgeren blir mer nervøs enn deg. Produsenter har en tendens til å være litt usikker når det gjelder å bli naken foran noen for første gang. Dette tar trykket av deg litt.

Du trenger ikke å bekymre deg for hva du har på når du vet at dyrkeren din også føler seg usikker på seg selv.

# 8 De har mindre sannsynlighet for å jukse. Dette punktet kan argumenteres i en viss grad, men jeg tror det er en viktig grunn til at du vil ha en produsent og ikke en dusj. Dusjer kan ha en holdning at de er bedre enn andre.Og føler at de kan komme seg unna med å ha sex med andre jenter fordi de vet at de får lykke. På grunn av at deres store medlem er synlig uten at de blir vekket. [Les: Unngå dem som pesten: 16 typer gutter ikke til dato]

Nå sier du at folk snyder av egne personlige grunner, og jeg tror det 100%. Men jeg tror også gutter som er dusjer og vet at de er, er mer sannsynlig å engasjere seg i utroskap.

# 9 De er mer sannsynlig å ønske deg velkommen. Selv om de vokser til en anstendig, noen ganger stor størrelse, synes produsentene å være selvbevisste om deres størrelse fordi den er liten når den er sliten.

Dette gjør at de vil jobbe så mye for å sikre at du blir fornøyd i sengen. Det er som om de kompenserer for deres små, slapete penis, selv om de har det vanskelig å være helt gjennomsnittlig eller større.

# 10 De er mer hensynsfull av dine usikkerheter. Produsenter forstår hva det er å ha usikkerhet. De har en stor usikkerhet av seg selv. Produsenter blir selvbevisste fordi deres penis ser liten ut når den ikke er rettet opp til bruk.

Dette betyr at gutter som er produsenter og ikke dusjer, har en bedre forståelse av hvordan det er å mislike visse deler av kroppen din. De vil ikke kaste moro på alt du ikke liker om deg selv siden de ikke vil at du skal gjøre narr av dem.

[Les: 12 vanlige gutters usikkerhet som kvinner ikke skjønner]

Selv om du ikke kan velge hvilken type fyr du får, er det noen solide grunner, hvis du kan velge, gå for en produsent uten dusj.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar