Hvorfor gode jenter liker dårlige gutter? Sannheten endelig avslørt

Det er et overveldende antall grunner til hvorfor gode jenter som dårlige gutter i stedet for sin egen type. Det er derfor de bare ikke kan hjelpe seg selv.

Tanken om at gode jenter elsker dårlige gutter er ikke bare noe som er reservert for 80-talls filmer. Det er et virkelig faktum i livet, og ærlig talt er det ikke overraskende å forstå hvorfor gode jenter som dårlige gutter så ulikt dem.

Det er så mange grunner at jenter, oppfattet som gode, ville gå etter gutta, bare ikke gode i noen form for ordet. Du kan tro at det er på grunn av deres farlige, manlige utseende som trekker inn selv de beste av de gode jentene. Men det er bare ikke helt sant.

Motvirker motsetninger virkelig?

Den vanlige troen på hvorfor gode jenter som dårlige gutter koker ned til det folk tror er enkel vitenskap. De tror at siden motsetninger tiltrekker seg i den vitenskapelige verden, betyr det at gode jenter ville åpenbart bli tiltrukket av dårlige gutter.

Imidlertid er denne ideen ikke helt sant. Visst, det er alltid flott å være med noen som har mange forskjellige interesser som deg, slik at du ikke blir så kjedelig, men du ønsker egentlig ikke noen som er 100% motsatt. Det er bare en oppskrift på argumenter. [Les: I et forhold med et polært motsatte? 15 sannheter avslørt]

Så hvorfor gjør gode jenter som dårlige gutter?

Som jeg sa, er det så mange forskjellige grunner til at en god jente ville bli trukket til en dårlig gutt, og ikke alle av dem har noe å gjøre med det faktum at han klær i en skinnjakke og ser ut som han gikk ut av en 80-talls film .

Hvis du virkelig sliter med å forstå hva som går gjennom tankene til en veldig god jente når hun går for noen som er hennes motsatte, hjelper denne listen. Her er 15 grunner en hvorfor god jente liker en dårlig gutt. Sannheten avslørte endelig.

# 1 Det fyller et tomrom. Gode ​​jenter vil ikke alltid være gode. De kan til og med føle at de mangler det "dårlige" elementet i deres liv, og de trenger noe av det. Jo, de stjeler noe fra en butikk, men bare de vet, eller de kunne bare danse en dårlig gutt og ikke bryte loven. [Les: 7 grunner til at kvinner dater forferdelige menn]

# 2 De får det beste fra begge verdener. Gode ​​jenter som dårlige gutter, bare fordi de får det beste fra begge verdener på denne måten. De bor i deres gode jenteveier og kan fortsatt hengi seg til noe dårlig hver gang en stund. Dette gir deres livsbalanse, og det er derfor de liker dårlige gutter.

# 3 De vil fikse dem. Dette er sannsynligvis en av de største grunnene til at gode jenter er trukket på dårlige gutter. De føler en følelse av ansvar når det gjelder dårlige gutter. De virkelig vil bare fikse dem.

De finner dem brutt, og de er tiltrukket av ideen om å være den som løser sine problemer og gjør dem gode. [Les: Dårlig gutt, dårlig holdning: Stopp å falle for feil menn]

# 4 De er ikke veldig gode jenter. Noen gode jenter kan se og handle som om de er alle gode, men dypt nede kan de være akkurat som de dårlige guttene, og det er derfor de liker dem. De liker å være rundt noen som tenker og fungerer som de gjør selv om de ikke ser delen.

# 5 De "dårlige guttene" er ikke veldig dårlige. Dette er en annen grunn til at folk tror gode jenter som dårlige gutter. Noen ganger er de "dårlige guttene" i spørsmålet ikke egentlig dårlig i det hele tatt. Utseende og holdning kan være veldig bedrageri.

Gode ​​jenter kan like de dårlige guttene, bare fordi de egentlig er veldig gode mennesker som nettopp er tapt i verden, noe som gjør dem til å se dårlig ut. De kan være veldig gode mennesker dypt nede, og det er det de gode jentene trekkes til.

# 6 De er opprørende. Jeg tror vi alle husker en tid hvor predikersdatteren gikk ut med den skurkeste gutten i byen, bare for å trodde sin pappa. Nå kan noen av dere tenke på filmen Footloose, men andre kan tenke på en bestemt jente de kjenner.

Dette gjelder spesielt hvis den gode jenta blir tvunget til å være god og oppføre seg på en bestemt måte. Dette trekker henne til folk som foreldrene hennes ville hate. Det er nesten alltid typen "dårlig gutt". [Les: Far-datter forhold: 10 pappa problemer det kan føre til]

# 7 Hun vil ha noe nytt. Hvis en god jente alltid har vært med gode gutter, og forholdene aldri trener, er det bare fornuftig at hun vil ha noe annet enn det som holder feil. Dette driver henne mot den dårlige gutten i håp om at et forhold går ut med ham.

# 8 De bringer spenningen inn i hennes liv. Dette er ikke å si at alle som merker seg som "gode" er kjedelige, men det er sant at folk som vanligvis er "dårlige" har mye mer spennende ting som skjer i livet.

Hvis en god jente kjeder seg med den samme gamle rutinen, kan hun oppsøke en dårlig gutt for å underholde henne og introdusere henne til en farligere og eventyrlig livsstil.

# 9 Bad boys er selvsikker. Det er egentlig ingen argumenter for dette punktet. Dårlige gutter har alle samme holdning og at holdningen bare skjer hvis de er selvsikker. Tillit er noe ALLE jenter finner veldig attraktivt, uansett hva slags du er. Dårlige gutter er bare kjent for å ha litt mer av det. [Les: 10 gode kvaliteter i en fyr som en jente finner attraktiv]

# 10 Det gjør henne til å føle seg spesiell. Når en dårlig gutt liker deg, er det bare så mye annerledes enn når noen andre gjør det. Det er som om du får denne godkjenningsseglen som du tror du trenger når de bestemmer deg for å være verdig til sin tid. Dette gjør at gode jenter føler seg spesielle, og de er trukket på den følelsen.

# 11 De er utenfor grenser. Det som bare gjør gode jenter vil ha dem så mye mer. Har du noen gang blitt fortalt at du ikke kunne ha noe? Det gjorde bare at du vil ha det mer. Det er det samme for gode jenter. Dårlige gutter går rundt som ingen kan få dem, og det gjør alle de gode jentene overbevist om å fange dem.

# 12 De er misunnelig om deres livssyn. Holdningen dårlige gutter har er så avslappet, ubekymret, og de gjør hva de vil. Gode ​​jenter spiller vanligvis med reglene - andres regler - og dette kan være frustrerende.

Så blir de sjalu på hvordan en dårlig gutt lever livet, og det gjør at de vil være en del av det kaoset. Det er derfor de er så tiltrukket av dem og så intensjon om å ha en dårlig gutt.

# 13 De føler seg tryggere med dem. Dårlige gutter virker farlige. Dette kan høres ut som en dårlig ting, men til en god jente, høres det trygt ut. Hver jente vil kunne føle seg trygge i armene til noen de er sammen med, og dårlige gutter ser ut som de tilbyr det. [Les: 25 ting som gjør en mann attraktiv for kvinner]

# 14 De er sexy. Jeg tror ikke du kan argumentere for at dårlige gutter bare er rett og slett sexy. Deres selvtillit, påkledning og holdning utmerker sexy og til og med gode jenter kan ikke hjelpe, men gjenkjenne det og vil ha det.

# 15 Forventningene er lave, og derfor er skuffelsen lav. I forhold til noen som er merket som en "god fyr", har dårlige gutter nesten ingen forventninger, noe som betyr at en god jente ikke vil bli skuffet når de blir hjerteskjorte. Gode ​​jenter som dårlige gutter fordi de vet hva de får.

[Les: Hvorfor jeg gikk etter en dårlig gutt og hvorfor du ikke burde]

Der har du det. Mysteriet om hvorfor gode jenter alltid går for dårlige gutter og glemmer alt om de gode gutta som henger ut på sidelinjen er løst. Det er mye mer enn bare deres rykte som tiltrekker seg en god jente.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar