25 Sannferdige grunner til at kvinner jukser så enkelt!

Innholdsfortegnelse:

25 Sannferdige grunner til at kvinner jukser så enkelt!
25 Sannferdige grunner til at kvinner jukser så enkelt!
Anonim

Så hvorfor snyder kvinner i et forhold? Er kvinner lett å lure eller er de bare forvirret? Les disse 25 sannferdige grunnene ingen har fortalt deg om! Av Jake Butler

Noen gang lurt på hvorfor kvinner jukser så lett?

For så lenge vi kunne huske, har vi alltid trodd at menn var de større bedragerne.

Men nå vet vi at det er bare en løgn.

Hvorfor kvinner jukser

Har du noen gang hatt ditt hjerte revet fra hverandre av en kvinne som bestemte seg for at det var slutt og bulldozed seg ut av livet ditt?

Fret ikke, du er ikke alene.

I virkeligheten svindler kvinner ganske ofte. Og vi snakker ikke engang om de berusede kyssene og groperne.

[Les: Drunk kjærester som kysser andre gutter]

Du kan kanskje få noen grunner til hvorfor kvinner jukser.

Kvinner snyder for å fylle det følelsesmessige tomrummet som er tomt etter at en mann forsømmer henne, eller kanskje de seksuelle preferanser i ekteskapet er bare for forskjellige.

Men gjennom min erfaring har jeg sett at kvinner jukser helt forskjellige grunner.

Og den største grunnen til at kvinner jukser?

Vel, det er fordi de kan!

Så hvorfor snyder kvinner som det ikke er i morgen?

Leter du etter virkelige årsaker bak hvorfor kvinner jukser? Vel, disse 25 sannferdige grunnene vil avsløre den virkelige sannheten. [Les: Den rollen egoet ditt spiller i hennes affære]

# 1 Kvinner blir for nært til andre, for fort. Kvinner bygger sterke følelsesmessige forbindelser veldig fort. Det er enkelt for dem å komme nær en fyr og forvirre båndet med kjærlighet.

# 2 De elsker noen som kan gi dem følelsesmessig støtte. Det er sant. Vil du stjele en kjæreste, bare gi henne en skulder å lene seg på. Hun vil gi deg sengen til å sove på. [Les: Hvordan lage en jente med en kjæreste som deg]

# 3 Kvinner favoriserer genpoolen. De ønsker instinktivt å favorisere genpoolen og spille sin rolle for Moder Natur ved stadig å plukke andre dating- og parringspotensialer.

# 4 Kvinner blir forelsket fort. De blir forelsket for fort med omtrent alle som viser kjærlighet. De prøver å spille hardt for å få, men nesten alltid ende opp med å bli veldig enkelt å få for potensielle kjæreste stealere.

# 5 Kvinner er progressive. De liker å sprenge menn opp og jobbe med småprosjekter nå og da. Og akkurat når du tror du har blitt perfeksjonert av kjæresten din, finner hun en annen mann å perfeksjonere.

# 6 Kvinner elsker drama og sladder i livet. Det er sannheten. Kvinner kjeder seg veldig enkelt og trenger konstant oppmerksomhet og drama i livet. Når mannen setter seg i kjærlighet, begynner kvinnen forvirrende. [Les: Hvordan håndtere et komplisert forhold]

# 7 De er forvirret om deres følelser nesten hele tiden. En jente kan elske mannen sin generelt, men hennes humør svinger ebbe og flyter som havets tidevann. Hun liker hennes mann noen ganger, og hun teller om ham andre ganger. Legg til en annen mann i ligningen, og det er en ungdoms sitcom. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta]

# 8 Kvinner er suckers for kjærlighet og komplimenter. Kvinner faller for komplimenter og flørtende berører veldig enkelt. Når en annen fyr flirter med jenta din, kan hun tro at hun bare har det gøy. Men i virkeligheten vil hun falle for ham selv om han bare har det gøy. [Les: Den riktige måten å seksuelt komplimentere en jente]

# 9 Det er latterlig lett å få en jente til å tvile på sin egen kjæreste. Alt en annen fyr må gjøre er å peke på noen få feil, snakke søt, ta henne på noen få steder, og hun begynner å tenke på kjæresten sin, og den nye fyren er en sexgud som er forelsket med henne.

# 10 Kvinner sier at de ikke vil gå bort. Men likevel er alt de tenker på, bortfallende. Hver gang en fyr flirter med en jente, glemmer hun midlertidig at hun allerede har en kjæreste!

# 11 Kvinner lukker øynene mens de kysser en annen fyr. Ja, lukk bare dine dårlige øyne og si det hele skjedde så fort! Kvinner blir fysiske og så sier det var en feil. Menn, derimot, prøver å dekke det ved å si at det ikke skjedde. Kvinner vil ha synd, menn tilgir dem. Menn blir fanget, bli en stansepose. [Les: Hvordan kysse en jente ved å vekke henne]

# 12 Kvinner tror alltid de er i en forholdskrise. Når en kvinnes liv ikke knekker med romantisk og seksuell elektrisitet, tror de alltid deres forhold suger. Kvinner sier at de ikke liker vibrerende, underholdende sexleksaker og dildoer, men likevel vil de at menn skal oppføre seg som en.

# 13 Kvinner tror de er for gode. Nesten alle kvinner tror de er for gode til kjæresten sin. Med den slags logikk er det lett å gå bort når en "bedre mann" kommer sammen for å spille.

# 14 Kvinner snyder for de dumeste årsakene. Menn snyder fordi de finner noen sexy. Kvinner snyder for de dumeste årsakene, for å bevise et poeng, for å komme tilbake til mannen sin, for å fortelle ham at hun ikke får nok oppmerksomhet, for å få noe de virkelig vil ha og dumere grunner.

# 15 Kvinner har trang. Det er sjokolade og utilgjengelige egenskaper hos menn. Hvis mannen hennes ikke er veldig rent og ryddig, og hun møter en kollega som er en perfeksjonist når det gjelder å være rent og ryddig, blir hun ufrivillig tiltrukket av det trekket. Så hvis en fyr ønsker å legge en jente, er alt han trenger å gjøre, vise seg en egenskap kjæresten hennes ikke har, og hun vil dykke bord i sengen sin.

# 16 Kvinner blir tiltrukket av noen som får henne til å føle seg bra. Menn har vanligvis bare saker med kvinner som er seksuelt attraktive. Så med mindre mannen er rik eller super sjarmerende, er hans odds slank for å ha en affære med drømmens jente. Men kvinner jukser med noen tapere som vet å behandle henne bedre enn kjæresten sin. [Les: Hvordan få en jente til å ha sex med deg i 10 trinn]

# 17 Hun er en gullgraver. Det er ikke noe poeng her. Hvis du daterer en kvinne som er mer interessert i pengene dine og de morsomme tider du gir henne enn hun er i deg, kan du ikke holde på henne uten at du slår olje. [Les: Tegn at hun bare bruker deg]

# 18 Kvinner snyder når de er følelsesmessig sårbare. Menn trenger sprut og en sexy jente å jukse. Kvinner må bare føle seg sårbare. De føler seg sårbare for de minste av grunner og omstendigheter. Og hvis en annen fyr tar et trekk til rett tid, vil han kunne sove med henne den kvelden.

# 19 Forlovede kvinner elsker å bli oppmerksom på andre menn. Og når de ikke får oppmerksomheten fra en fyr de liker, prøver de vanskeligere å få et nytt blikk. Hvorfor tror du jenter går svake for dårlige gutter som behandler dem som dritt?

# 20 Kvinner donâ € ™ t lære av sine feil. Kvinner gjør bevegelser og feil, og de angre på det. Men de lærer ikke. De vet når de krysser den tynne røde linjen med en annen fyr, men de prøver ikke å stoppe fyren fordi de liker oppmerksomheten.

# 21 Kvinner snyder når de er ulykkelige i sengen. Har du en liten weeny? Eller lider du av impotens eller erektil dysfunksjon? Det er grunn nok til å jukse på deg, tror du ikke?

# 22 Hennes manns sjarm har på seg. Hvis en kvinne ikke er seksuelt tiltrukket av mannen sin lenger, vil hun definitivt dykke hodet først i noen andre seksuelt attraktive menns bukser. [Les: Hva ønsker kvinner i et forhold?]

# 23 Kvinner er stereotype. De fleste menn ser på kvinner som søte, gå og snakker sexleksaker. Hei, kvinner kan bare motstå fristelsen så mye. Hvis en kvinne stadig blir rammet av en million gutter overalt, går hun, det er bare et spørsmål om tid før hun gir til fristelse, ville du ikke si det? [Les: 20 ting om en jente som sexuelt spiser en fyr]

# 24 En gang bitt, aldri sjenert. En kvinne kan jukse og komme over det etter en hjerteskjærende stund. Men noen måneder senere begynner drama hele tiden igjen. Kvinner akkurat som det konstante rushet av å falle inn og ut av kjærlighet hele tiden.

# 25 Trenger kvinner virkelig å være lykkelige? Egentlig, en kvinne kunne være i et perfekt langsiktig forhold med en perfekt fyr. Men alt hun trenger å gjøre er å møte en annen flott fyr som vet hvordan man skal stjele en jente, og hun skal gjøre budet på kort tid. Kanskje tror kvinner at de liker å være lykkelige når de i virkeligheten hele tiden er opptatt av lykke og mange forvirringer. [Les: 10 tips for å være en god kjæreste]

Vel, så hvorfor snyder kvinner så lett? For alle disse 25 grunner og mer. Og noen ganger trenger de ikke en grunn i det hele tatt.

Bare spør meg, min ikke-så-jevne kjæreste bekjente å jukse på meg for en uke siden. Hun så øynene mine med sine store, vakre øyne og fortalte meg at hun var lei meg, og hun angret det. Og hennes grunn, vel, hun vet ikke hvorfor. Alt hun vet er at hun er lei meg fordi hun sov med en annen fyr når hun er forelsket i meg.

Alvorlig, det gjør meg ganske fint om kvinner trenger en grunn i det hele tatt!

[Les: Hvorfor er kvinner så svake i kjærlighet ?!]

Har du noen gang blitt bedraget av din kvinne, hva er hennes grunn? Leserne våre vil gjerne høre noen flere grunner. Så hvorfor snyder kvinner så lett etter din mening?

Populært emne