Hvorfor lider vi av tidlig utløsning?

Hvorfor har noen av oss det vanskelig å holde på eller holde opp i sengen? Så frustrerende som for tidlig utløsning kan være, er det fortsatt noe som kan overvinnes. Les videre for å vite hvorfor det skjer.

Klikk her for å lese introduksjonen: For tidlig utløsning, Ikke gråter over spildt melk

Noen forskere sier at for tidlig utløsning er et psykologisk problem. Det kan skyldes presset av rask tilfredshet i de yngre dagene. Å lage seg i baksetet på bilen, en quickie eller enmanshåndshow var de tingene som en mann ville gjøre i de yngre dagene, og likevel få mye glede. Denne raske oppnåelsen av kjønnsfrigivelse sitter fast i de fleste menns hode og de finner det veldig vanskelig å holde på lenger enn noen få minutter. På den annen side sier enkelte forskere at denne dysfunksjonen kan ha en vitenskapelig løsning på grunn av hormonelle forskjeller hos forskjellige menn.

Men uansett grunnen vil vi som menn alltid tilfredsstille våre kvinner, for det første å tilfredsstille dem, og for det andre å øke vår moral, men ikke nødvendigvis i den rekkefølge. Vi har alltid antatt at den beste måten å utvide vår kjærlighetskraft er ved å tenke på noe annet, for å distrahere oss fra selve handlingen. Men i virkeligheten kan denne tilnærmingen være en dempere enn en sving og gjøre ting verre.

Ifølge forskere er kjønnsoprør en firefase-prosess.

I Spenningsfase, pusten dypes og ereksjonen begynner.

I Plateau Stage, ereksjon blir full og du føler deg veldig oppvokst.

Når arousal bygger til et bestemt punkt, skjer neste fase, Orgasme med ejakulasjon.

Så under Oppløsningsfase, pusten vender tilbake til normal og ereksjon avtar.

Nøkkelen til ejakulatorisk kontroll er å forlenge platåfasen, for å opprettholde opphisselse uten å utløse orgasme og ejakulasjon.

Hvis du er en av de mange mennene som lider av denne dysfunksjonen, mister du ikke håp eller begynner å se etter noen andre for å tilfredsstille din partner. For å starte med, kontakt en psykiater eller en lege med hvem du er komfortabel å snakke med. Men sammen med det, her er noen forslag for å hjelpe deg med å kontrollere din utløsning.

Vei å forlenge en oppretting

Hold det Spillet

Du må forstå at læring ejakulerende kontroll tar tid og praksis. Don ikke gi opp eller føle deg ydmykt underveis. Husk at du ikke er en isolert sak. Prøv å opprettholde en sans for humor om eventuelle utilsiktede utslipp.

Klikk her for å fortsette å lese: De beste måtene å forhindre for tidlig utløsning

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar