Hvorfor snyder folk jukse? 10 Sneaky Giveaways av en potensiell jukser

Spørsmålet hvorfor folk lurer på å være en lett en, men det er alt annet enn lett å svare. Disse 10 tingene hjelper deg med å identifisere skiltene.

Svaret på hvorfor folk snyder er ikke en lett en. Vanligvis gjør ingen ting noen etter komforten til andres armer mens de er i et forhold. Også definisjonen av utroskap er forskjellig for alle.

Noen mennesker definerer juks i et forhold som å ha seksuelle forhold utenfor foreningen, mens andre finner å være følelsesmessig knyttet til noen som er like for å jukse på dem. Generelt, når du går ut av et forhold for å finne intimitet med en annen enn din kompis, er du juks.

Disse 10 tingene signaler at det er en juks blant oss

Årsakene til at folk snyder er så mange og forvirrende som definisjonene av hva juks er. Det er noen store grunner til at folk jukse, men. Og hvis du leter etter noen i livet ditt for å være ekte og ikke skru deg over, er dette skiltene du bør se etter, før du finner noen å elske og mens du er forelsket.

# 1 De har foreldre som jukset på hverandre. Vi vokser opp med å lære av det vi lever. Hvis du så en av foreldrenes lur på en annen, er det ikke uvanlig at trenden fortsetter.

Å lære respekt og engasjement ved å modellere det vi ser er en av de største forsterkende elementene, ikke bare for et modent og lykkelig ekteskap, men også for å ha en tungt engasjert en. [Les: Hvorfor snyder folk i glade forhold fremdeles?]

# 2 De er veldig usikre. Ofte når noen er svært usikre, de jukser på deres betydelige andre. Å ha konstant oppmerksomhet, ros eller euforien om å ha noen elsker dem, er et svært sterkt behov for mennesker som er usikre.

Når valpen elsker en del av et forhold dør ned, ser folk som ikke er sikre på seg selv ofte etter noen utenfor forholdet for å få dem til å føle seg relevant og verdig.

# 3 De tror ikke på monogami. Noen tror at monogami er oppnåelig, og noen gjør det ikke. Ikke alle som inngår ekteskap og sier "jeg gjør" betyr egentlig at jeg gjør det. Noen ganger blir de gift, bare fordi det er neste skritt, eller de føler seg tvunget til å gjøre ting offisielt.

Hvis du ikke har tro på ekteskapets hellighet, når det blir tøft, er det mye lettere å få oppfyllelse med noen utenfor ekteskapet enn å jobbe hardt for å prøve å fikse det som er galt i. Hvis du vil sørge for at du er i et forpliktet forhold, spør din signifikante andre hvis de tror at monogami er mulig å begynne med.

Å gjøre en forpliktelse i ekteskap er en veldig tung ting og ikke å bli inngått lett eller uten å være monogamisk. Dessverre føles ikke alle på samme måte. [Les: Seriøst, kan noen vennligst definere monogami?]

# 4 De kjeder seg med forholdet. Når det er morsomt å være nygifte og "forelsket" begynner å bli besmittet av boliglånsbetalinger, blir barn og stammer av utvidet familie, i et engasjert forhold, vel kjedelig.

Ønsker bare litt oppmerksomhet og exhilaration, lurer noen mennesker av ingen annen grunn enn kjedsomhet i deres nåværende forhold og ønsker spenning. Ikke tenker på konsekvensene, de tar sjansen til å ha litt billig spenning og håper ikke å bli oppdaget. [Les: 15 grunner til at så mange par kjeder seg med deres forhold]

# 5 De leter etter en vei ut av forholdet. Noen mennesker er ikke sikre nok i seg selv for å forlate et dårlig forhold uten hoppeskip.

Noen ganger trenger de litt hjelp i form av å finne noen andre som mener de er verdt nok til å presse dem til å forlate et sviktende forhold. Allerede frakoblet deres nåværende forpliktelse, å finne noen til å jukse med, gir dem tryggheten og tryggheten de trenger for å bevege seg videre og ut.

# 6 Deres følelsesmessige eller seksuelle behov blir ikke møtt i forholdet. Det er svært vanskelig noen ganger å få alle dine behov møtt i et forhold. I stedet for å jobbe med den nåværende forpliktelsen, går folk utenfor deres forhold for å få deres behov møtt. Det kan komme i form av seksuell og følelsesmessig oppfyllelse.

Hvis noen ikke får det de trenger i deres nåværende forhold, og det er noen utenfor ekteskapet som er villig til å gi dem det de krever, er det noen ganger nok å trekke seg til å gjøre dem svike. I stedet for å fortsette å jobbe med det som mangler eller være ærlig med sin nåværende partner, tar de lettere ruten. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke merke]

# 7 De blir tatt opp i et øyeblikk. Vi tar ikke alltid de beste avgjørelsene i varmen i øyeblikket. Noen ganger snyder folk fordi de er full, opprørt eller bare gjør et dårlig valg.

Ikke vurderer konsekvensene eller nedfallet, folk i engasjerte relasjoner "glir opp". Om enn en stor slip-up! Men noen ganger kan lidenskap og ytre påvirkninger være nok for at noen kan gjøre en dårlig beslutning om at de ender opp med å beklage seg.

 # 8 De føler seg unappreciated og unloved. Det er ikke uvanlig for en eller begge parter å føle seg unappreciated eller unloved i et forhold. Det er tider når du føler at hvis du nettopp forsvunnet, ville ingen engang merke til det.

Å være ensom når du er alene er en fryktelig følelse. Å være ensom når med noen er noen ganger enda verre.Folk snyder noen ganger fordi de kommer til et punkt der de ikke føler noen forbindelse eller at de betyr noe for personen de er med og spør "hvorfor ikke?". [Les: 15 avslørende sannheter om å føle seg alene i et forhold]

# 9 De skjønte ikke at du var eksklusiv til å begynne med. Det er tider i forhold når en person antar at de er eksklusive, men den andre er helt uvitende. Det kan ikke være juks hvis du ikke engang vet at du er i et forpliktet forhold til noen.

Hvis du vil være eksklusiv med noen, må du noen ganger komme til en avtale muntlig at det er forholdet er på. Hvis du ikke gjør klare grenser og definerer hva du er som et par, kan den andre personen ikke være om bord og kan ikke vurdere at de er fusk i det hele tatt. [Les: 6 spot-on tips om å øke ideen om å være eksklusiv]

# 10 De er narcissistiske. En narsissist er noen som bryr seg bare om sine egne behov. Hvis du ikke tilfredsstiller dem eller du ikke elsker dem slik de tror på deg, skal noen som er narcissistiske, ikke ha noe problem å gå utenfor ekteskapet for å få deres behov møtt.

Har ingen evne til å empati, hjørnestenen til en narcissist, de er ikke i stand til å se eller bry seg om hvordan det gjør den andre parten føler. Hvis det får dem til å føle seg bra, det er alt de trenger å vite eller bryr seg om. [Les: 12 tegn på narcissist og 5 måter å bryte opp med dem]

[Les: Hvem snyder mer? Menn eller kvinner? Hvordan ha en juksfri romanse]

Hvis du ikke er forelsket eller hvis du ikke er 100% inn i forholdet, har du en forpliktelse til å la den andre personen vite og for å fullføre ett forhold før du tar på en annen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar