Føler menn ubehagelig rundt gay menn?

Innholdsfortegnelse:

Føler menn ubehagelig rundt gay menn?
Føler menn ubehagelig rundt gay menn?

Video: Føler menn ubehagelig rundt gay menn?

Video: Føler menn ubehagelig rundt gay menn?
Video: More Than Only | LGBTQ+ Feature Film | Official (re-colored) 2023, September
Anonim

De fleste menn, om ikke alle, har alltid hatt tid til å føle seg komfortable rundt homofile menn. Mens noen menn klarer å komme sammen, kan noen få andre bare ikke gjøre det. Hvorfor har menn så vanskelig tid å være venner med homofile menn?

Klikk her for å lese introduksjonen: Menn og frykt for homoseksualitet

På skolen og på høyskolen vil den fyren som viser homofile tendenser alltid være sidelined av flertallet. Ikke at fyren tenker det på noen måte skjønt. Årsaken til dette er for det meste at de voksende gutta fremdeles utskjærer identiteter for seg selv, og mens homofilen er gater foran, etter at han allerede har funnet sin kallelse, er resten fortsatt â € œbeatingâ € ™ selv ned i banket spor. For å bli sett med denne altfor forsiktige fyren som snakker med hendene og rister litt om hofter når han går, er for dem, selvdemperende.

Jentene graver denne fyren

Men denne milde fyren i klassen, som alltid toppet kunst, er en hit med kvinnene. Og det er gni. Hans beste venner var jenter og han hadde flere av dem. Han kunne kalle dem navn, og de ville fnise i lykke. Det irriterte deg.

De holdt hendene, klemte og kysset ham på kinnene, men hva med deg? De kommer opp med en million unnskyldninger før de selv satt ved siden av deg under lunsj. "Hvorfor elsket de denne fagot så mye? Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor? "Og hei, hva om han ikke vokser opp til å være en fagot?"

Du har mistet det, har du ikke det? Du vet ikke om å være som han, er bra for deg eller ikke. Nå er det en grunn til å hate ham.

Hvorfor blir jeg slått på?

Så er det den skummeste definer av dem alle. Plutselig finner du at denne fyren som så åpenbart homofil har hatt en fancy for deg. Nå har du alltid kjent at homofile mennesker holder fast med andre homofile mennesker. Veldig sjelden forfører de en ikke-homofil person. Så hvorfor er den samme sex-personen som treffer på deg? â € œAm jeg sende ut feil signaler utilsiktet? Hva om jeg er, og jeg vet ikke det? Betyr det at jeg er en av dem? Flere skyllinger!

Latent homoseksualitet

Nå er her sannheten. De fleste av oss er i stand til homofil oppførsel. Noen av oss kan ha hatt homofile erfaringer tidligere, kanskje under vår barndom. Eller verre, vi kan ha blitt misbrukt av en voksen av samme kjønn. Alt dette kan så et frø av tvil i oss. Men vi må huske at en robin ikke er en sommerfag, og en homoseksuell opplevelse gjør ingenting.

Det er så enkelt, sier gay forfatter Scott Bidstrup. Han sier, For meg, å være homofil betyr at jeg foretrekker forhold til menn. Jeg har hatt dem med kvinner, men jeg foretrekker dem med menn. Både seksuelt og følelsesmessig. Det er det som kvalifiserer meg som homofil. Så alle dine heteroseksuelle menn der ute som har eksperimentert eller opplevd dette på en gang i ungdommen, lene deg tilbake og slapp av. Bare fordi du har, selv om du likte det, betyr det ikke at du er homofil. Og selv om du er, er det ikke viktig å kjenne deg selv? Â € Tenk på det!

Hvis du er homofil, er du. Hvis du ikke er, er du ikke. Og hvis en av vennene dine er homoseksuelle, forstår at det er hans preferanse, og han er glad som han er. Så virkelig, hvorfor bry deg med en annen manns seksuelle interesser med mindre du ikke er helt fornøyd med din egen?

Anbefalt: