Hvorfor kaster gutter når to jenter kysser hverandre?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kaster gutter når to jenter kysser hverandre?
Hvorfor kaster gutter når to jenter kysser hverandre?
Anonim

Noen gang lurt på hvorfor gutta blir så slått på å se på to jenter kysser hverandre? Her er de forskjellige typer girlie kissers og deres effekt på menn! Av Barry Pearson

Hva er det med menn og jenter kysser?

Hvis det er en ting som menn ikke kan håndtere, ser det på to flotte jenter som kysser hverandre ut av det blå.

Imidlertid pinlig kan det være å akseptere det, eller det er imidlertid skammelig at det er å tørke den kjolen av ansiktene våre, menn kan ikke nekte at de elsker å se to kvinner sammen.

Det spiller ingen rolle om de to jentene bare holder hendene mens de krysser gata, giggling i hverandres skuldre eller slitasje provoserende mot hverandre på en danseklubb.

[Les: 20 sexy ting om jenter som slår en fyr på når han ser en jente]

Menn elsker bare ideen om at to jenter gjør noe sammen!

Jeg har hørt noen få gutter si, "Gud dude", hvorfor må jenter gjøre det til hverandre når de har oss menn?"

Men det er vanskelig for en mann å si de samme ordene når han ser på at hans fantasi blir vedtatt rett foran sine egne øyne. Kanskje han kunne tvinge den ut av munnen, men ikke uten uutholdelig press under beltet hans.

[Les: 10 virkelige grunner til at gutta blir slått på å se jenter slåss hverandre]

Hvorfor elsker gutta to jenter sammen?

Som en fyr, så vanskelig som du kanskje tror ellers, kan du aldri nekte "fakta" at to varme jenter som kommer ut foran deg, vil ha mer enn bare hendene dine i luften.

Hvis noen av dere hette jenter leser dette, kan du stoppe med â € ~wwwâ € og â € ~grossâ € ™! Det er et faktum, ok? Har du tvil?

Vend deg om og spør mannen din om jeg forteller sannheten. Eller ja, kanskje hans fåregrin kunne svare på det for deg. Nå som du har svar, må du slutte å lage de girly gispene og lydene mens du leser mine gjennomtenkte og erfarne linjer.

Vekk fra forstyrrelser, nå la oss komme tilbake til vår vakre reverie. Nå, hva er det som gjør oss til om to jenter som kysser? [Les: 13 utrolige sexhemmeligheter hver mann trenger å vite]

Min første erfaring med de sexy kyssende jentene

For noen år siden, da jeg klubbte på en av de partiene som var fulle av college jenter, hadde jeg det privilegium, nei, æren og glede av en kjeve som droppet erfaring som jeg ville verne for alltid. Der de var, to flotte jenter i de så snødekte klærne. De var veldig klart tipsy, men helvete, de visste deres trekk.

Et par sekunder med glancing ut av hjørnet av øyet mitt, og jeg kunne ikke hjelpe meg selv. Jeg tilbrakte seg mot den varme lærarmen på et sete og stirret på dem, som jeg aldri har stirret før, og konsentrert seg hardere enn jeg har gjort hele mitt liv.

Et minutt gikk, og deretter to. Nå var disse minxene veldig varme og læret på kroppene deres syntes å være fuktig. Unnskyld meg for beskrivelsene, men egentlig, hvem i deres rette sinn kan slutte å reminisere om dette!

Disse to jentene gyrerte seg mot hverandres kropp, utvekslet svette og gud-vet-hva-annet, og de syntes å være tapt i hverandres vakre, smale armer. Hvordan jeg ønsket at jeg kunne ha vært mellom disse armene i en swingers fest eller til og med på meg. [Les: En nybegynners veiledning for å begynne å svinge med partneren din]

Og plutselig så jeg det komme, der, mitt øyeblikk av glede! De to jentene flyttet inn for crescendo, de flyttet nærmere og bare for det ene sekundet fanget jeg øynene til en av disse små djevlene, og hun ga meg et grin som var langt borte. Det var mer som en forførende taunt! [Les: 12 dårlige jenteegenskaper som gjør en jente så jævla-hot!]

Og så skjedde det, de låste lepper og jeg var knapt noen få meter unna dem. Jeg vet ikke hva som skjedde neste, men tankene mine eksploderte … eller var det noe i min shorts ?!

Jeg var utenfor ecstasy, eller var min drikke spiked? Natten hadde på seg, og jeg hadde muligheten til å ta disse varme damene ut for en drink og mer. Jeg hadde fem ord for de andre taperen mennene i klubben, "Hei! Bitt støvet mitt, d *% # hoder! Det var morsomt å se posse av kaste menn og unappreciative kvinner stirre på oss fra over gulvet. Men uansett, du vet hvor fantastisk det er å se et syn slik, ikke? [Les: Den idiotiske veiledningen til å koble opp med jenter og ta seg av med dem]

Nå lurer jeg på hvorfor vi elsker lesbiske kyss, selv om vi ikke får noen handling, eller hvorfor vi elsker å se på to jenter som går ut med hverandre, mer enn noe annet som kan slå oss på. Kanskje det er bare at vi elsker kvinner. Vi elsker å se på en varm jente. Vi elsker å se på en annen av disse varme jentene. Sett dem begge sammen, og vi ser to varme jenter sammen og hodet begynner å snurre. Nå får du mulighet til å se på dem, gjør litt leppe service til hverandre rett foran øynene dine?

Uvurderlig? Nei. Det er dødelig!

De tre typer jentene som elsker å kysse hverandre

Vi kan kategorisere disse varme kvinnene til noen få typer, men for en gang, vi bryr oss ikke om hvor hver av dem tilhører, vi vet bare at de er varme og de får oss til å føle seg lykkelige *. Men bare for posten, et notat her på de forskjellige hotties som gjør den frække med hverandre.

# 1 Den promiskuøse minxes

Vet jentene at menn ikke kan hjelpe, men spenne på knærne når to eller flere jenter kjenner hverandre i en klubb? Selvfølgelig gjør de det! I det minste de som kysser hverandre gjør.

Jenter har alltid vært de som elsker å føle hverandres armer og involverer seg i de girly klemmer og kyss på kinn, eller en del som gjør kontakt. Det er ikke vanskelig for dem å tilby litt leppe service en gang i mellom. Ahem, ved et uhell, selvfølgelig! [Les: 6 lurefulle måter å kysse en venn ved et uhell og komme unna med det!]

Men på den annen side har vi dem promiskuøse minxes. Jeg elsker dem. De er varme og onde. Og de vet at de er varme og onde. Og de vet at vi vet at de vet at de er varme og onde. Og de bruker deres forførende sjarm på oss menn.

Itâ € ™ s deres måte å få deres jollies ved å få oss til å føle seg trangt i våre shorts. Nå er vi glade for å innse at de har gjort oss til å føle seg lykkelige og de er glade for å vite at vi føler oss lykkelige, bokstavelig eller ellers.

# 2 Den berusede hotties

Nå vet disse jentene ikke hva de gjør. Det siste de husker er at de har ti rette skudd av de beste skytterne i huset, og det er det. Men vi menn som var i nærheten av dette fantastiske syn vet at vi følte meg veldig glad da.

Disse drunkne hotties er fine jenter som elsker mennene sine, men jeg antar at de bare føler seg lei av de samme * harde følelsene * hele tiden. Ingen harde følelser for dere om det, de vil bare ha en forandring, bare denne gangen, og det er alt. [Les: Hva gjør du hvis din berusede kjæreste kysser noen andre?]

Det er flott å se på dem, fordi de går tapt i hverandres verdener, og denne snoggen slutter vanligvis i seng hvis det er en jenter som er ute etter festen. Nå begynner ikke å lure på hvordan den berusede natten skal konkludere. Hvorvidt det vil ende med en "Jeg kan" føle deg-inne-meg "," du-sulten-spise-meg "eller en søt liten koselig snuggle, blir igjen til hvor full og takknemlig de er av hverandre og deres kropper.

# 3 The fallen-in-love kissers

Nå er disse kyssende jentene ikke bryr seg om du stirrer eller ikke. De tror du er skum og de vil helst ønske de var alene. Men heldigvis for deg kan et pakket dansegulv få noen på høyt, enten du er rett eller ikke. Takk Gud for dansegulv! Disse jentene elsker virkelig hverandre, idoliserer Ellen DeGeneres og ønsker å tilbringe resten av livet med hverandre.

Det er vanskeligst å fange disse typene elskere i handlingen. Ring dem den sjarmerende av arten, de sjenerte segene, eller de lesbiske kyssene, det spiller ingen rolle. Men du kommer ikke til å kreve for disse kyssene så mye som bokser-vanning dem fra de promiscuous minxes.

De elskende kyssene er ikke forførende eller provoserende, men mer kjærlige og ømme. Du hater sikkert disse kyssene. Dette kysset bekrefter ytterligere to kvinner ned og ut av livet ditt. Disse to kyssene er altfor intime noensinne forstyrre om gjengivelsen dine beveger seg eller prøver å slå deg på. Så bare gi opp på dem, og se etter de promiscuous minxes eller de berusede hotties. [Les: Enkle måter å unngå vennssonen og få en jente til å ønske deg]

Ingenting slår det sexy uventede kysset!

Alle menn vet dette. Ingen kan motstå synet av to kvinner som nakker hverandre. Det er varmt når du vet at de kommer til å kysse, men når det kommer uventet, er det ren ekstase. Menn har alltid trodd at en kvinnes kropp er den vakreste skapelsen i verden. Disse kurver og de fysiske aspektene er overveldende for enhver mann. [Les: Hvorfor menn virkelig elsker kvinner og deres oh-så-varme kropper!]

En mann vil føle seg opp en jente. Ja, selv du, ærverdig gentleman! Kanskje du ikke kan tenke på det, men gitt muligheten og hennes godkjenning, vil du tenke to ganger om å bli jiggy med henne eller slipe mot hennes rumpe?

Jeg antar det ikke. Det er som å lytte til That Girl av Frankie J. og lytte til den samme sangen igjen, samtidig. Skjønner? Det er som å se på to supermodeller med kropper som koksflasker. Og den beste delen, de er sammen, og de spiser dansegulvet med sine varme skuddflytter. Hvilken fyr med raser testosteron kan håndtere et syn slik? [Les: Hvordan lage en jente våt og kåt bare ved å sitte ved siden av henne]

Kanskje er det slik de ser på deg når de nakker hverandre, eller kanskje det er akkurat slik de to kroppene sliter mot hverandre så perfekt som et f ** king puslespill! Eller det er sannsynligvis måten de berører hverandres kropp og driller deg med sine øyne.

Men uansett grunnen til eller hensikten med jentene, kan ingen noen gang nekte at to jenter ikke kan slå ham på. Kjenner du noen som nekter det? Vel, han kan bare være forelsket i deg eller en annen fyr i stedet! [Les: Hvordan lage et vellykket opprørskall med en venn du liker]

Gjemmer kjolen

Hvis du har sett dette verdige syn eller har vært opptatt av å se en, må du ikke bekymre deg. Det er ikke noe unormalt eller rart om deg, det er bare dine raserende hormoner og dine lykkelige følelser. [Les: 12 utfordrende måter å se en sexy venn naken uten å bli fanget!]

Bare husk å bære et vev * til kjolen * sammen med din drink når du går gjennom et overfylt dansegulv. Du kan aldri fortelle når du kommer til å støte på det perfekte par sexy minxes kysser hverandre som de smekker øyelokkene sine på deg, provoserende prøver å forføre deg når du stirrer langsomt på dem!

[Les: Den riktige måten å gjøre med en jente og få henne til å elske det!]

Du kan bli transportert til en annen verden av ecstasy når du ser to jenter kysser. Føl deg glad for det. Stain din gutt shorts. Lagre minnet i hodet ditt. Sikle. Drop dead. Ingen bryr seg. Du har vært der og gjort det. Du er en legende allerede!

Populært emne