Hvorfor 10 000 trinn om dagen er et utmerket mål

Innhold

Kast treningssporene dine, eller, hvis du mentalt holder en telle av trinnene dine hver dag, slutte å telle. En ekspert har erklært det meningsløst.

Dr Greg Hager - en datavitenskapsmann - fra Johns Hopkins University i USA har antydet at 10 000 trinn er et vilkårlig mål som kan føre til skade.

"Hvorfor er 10.000 trinn viktig? Hva er stort om 10 000? "Spurte Hager på den amerikanske foreningen for fremme av vitenskapskonferanse.

"Viser seg i 1960 i Japan fant de ut at den gjennomsnittlige japanske mannen, da han gikk 10.000 skritt om dagen, brente noe som 3.000 kalorier, og det var det de trodde den gjennomsnittlige personen burde konsumere. Så plukket de 10.000 trinn som et tall.

"Tenk deg at alle mener at de må gjøre 10 000 trinn, men hvis du ikke faktisk er fysisk i stand til å gjøre det. Du kan faktisk forårsake skade eller skade ved å gjøre det."

Nå har vi ingenting mot Hager, han er ekspert på sitt felt og sannsynligvis en fin fyr, og hans bredere poeng om mangel på vitenskap for å sikkerhetskopiere effekten av treningsapplikasjoner er interessant (og sant). Men det ser ut til å være liten verdi for å ta et skudd på 10.000 trinn om dagen på denne måten.

Til å begynne med, for å bruke sitt eget argument mot ham, ser det ikke ut til å være noen bevis på at folk setter seg i fare for skade ved å prøve å slå 10 000 skritt om dagen.

Det er også urettferdig å utvide denne kritikken til alle treningssporere. Flertallet er ikke bare skritteller - de sporer kalorier og aktivitet også, kombinerer en rekke data for å gi et bilde av bevegelsen din og angi hvor du kan gjøre mer for å forbedre helsen din.

I takt med at mange av dem også lar deg justere trinnmål, så hvis du er eldre eller svak, kan du redusere dem.

Hvis vi går etter vilkårlig mål i fitness, er det nok av andre å ta en tur på. For eksempel når folk står opp for en maraton, kjører de 26,2 miles fordi soldaten Pheidippides tilsynelatende kjørte om den avstanden fra en slagmark i nærheten av byen Marathon, Hellas, til Athen i 490 f.Kr.

Trening generelt er ikke nøyaktig. Hvis det var en nøyaktig mengde trinn som hver person burde gjøre for å leve evig, ville det være bra, men til det tidspunktet noe som motiverer deg til å gjøre litt mer mosjon, er nesten alltid en positiv, og 10.000 trinnsmålet gjør det bare for mange mennesker .

Det er faktisk et veldig godt mål ved at det er oppnåelig for det store flertallet av mennesker, og innebærer selvsagt minst 30 minutter med moderat aktivitet om dagen, hvilket er målet (ikke-vilkårlig) satt av NHS.

REKOMMENDERT: Trenger du virkelig å ta 10.000 skritt om dagen for å passe?

Dette er ikke første gang noen har tatt sikte på treningssporere, og det vil ikke være det siste. Folk ser ut til å ta problem med dem for alle slags grunner, oftest at de ikke vil løse alle dine helse- og treningsproblemer med ett slag.

Selvfølgelig vil de ikke, og ingen hevder at de vil - og det er vanskelig å tro at folk følger deres milde aktivitetsforslag så strengt det setter dem i fare. For mange er de et praktisk, relativt rimelig verktøy og et symbol at de prøver å gjøre noe med deres livsstil for å gjøre det mer sunt. Det er ikke så mye galt med det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar