The Winner of Mother & Baby Award 2014

Innhold

Vi feiret toppmødre-, baby- og toddler-merkene, som stemte av vårt panel av mum testere - og lesere. Her er det som skjedde ...

Den årlige Mor & Baby-prisen ble holdt i går, og i år var det en dobbel feiring da det var 20 års jubileum av arrangementet. M & Bs redaktør Claire Irvin tok på scenen for å gi ut priser til de beste foreldremerkene - som avstemt av deg. Ledsaget av komiker Alun Cochrane, avslørte paret hvem som vant gull, sølv og bronse i 36 forskjellige kategorier, den korte listen som du kan se her.

På begynnelsen av natten ga Claire ut en spesiell pris til Storbritannias Bravest Mum. Og vinners historie berørte oss alle.Jennie Henley opplevde en tøff reise inn i foreldre, med fire mislykkede sykluser av IVF før hun tok tvillinger på hennes femte syklus. Graviditeten utviklet seg godt til, i løpet av 25 uker, ble Jennie syk og måtte ha tarmoperasjon mens hun bar sine babyer. Hun overlevde operasjonen og fortsatte å bære tvillingene til 27 uker og tre dager da hennes babyer Esther og William ble født for tidlig. Tvillingene brukte deretter 59 dager på sykehus før de begynte et vanskelig første år hjemme. Esther og William var ikke i stand til å gå utenom i kulde og avvenning var en utfordring da begge tvillingene ikke var i stand til å sitte fullstendig. Så like etter tvillingene slått en, oppdaget Jennie at hun var gravid igjen. Hennes datter Matilda Mae ble født på hennes forfallsdato, men ødeleggende døde på ni måneder gammel fra Sudden Infant Death. Jennie og hennes ektemann opplevde det største tapet, men brukte sin erfaring til å finansiere utrættelig for veldedighetsorganisasjoner Bliss og The Lullaby Trust, og økte en fantastisk £ 25.000 gjennom sponsede turer, en auksjon og en skydive. Jennie har også en blogg kalt Edspire hvor hun skriver om hennes innsats og foreldre generelt. Det er ingen tvil om at Jennie er en velfortjent vinner.Etter denne utrolig bevegelseshistorien ble Mother & Baby Awards 2014 annonsert.

Først opp, ble Best Maternity Buys avslørt, etterfulgt av Best Baby Essential-kategoriene. The Best Baby Toys ble også annonsert og Best Feeding Products. Deretter kom de beste on-the-go-produktene, de beste lenestolene og bilstasjonene og de beste barnehagerprodukter. Også avslørt var leserne-prisvinnere, som avstemt av deg. Klikk her for å finne ut hvem som ble kåret til Supermarket of the Year, forhandler av året, best maternity / New Mum Clothing Brand og Best Healthcare Product.

Gratulerer til alle vinnerne og en stor takk til alle som stemte! Hvem var din favorittvinner eller påmeldt oppføring? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar