Hvem snyder mer, menn eller kvinner? Hvordan å ha en juksfri romanse

Statistikken om hvem som snyder mer, er mye mindre viktig enn hvorfor kjønnene snyder. Forstå årsakene til å holde forholdet ditt juksfritt.

Jeg er eldre, ok noen dager jeg føler meg som gammel, men det er tider i mitt liv når jeg ser på det jeg trodde en gang. Jeg har alltid antatt at menn lurer på kvinner langt mer enn kvinner jukser på menn. Som årene har gått, ser jeg rundt og lurer på hvem som snyder mer. Fordi jeg har sett mange kvinner jukse på sine menn.

Det førte meg til å spørre om menn virkelig gjør jukse mer enn kvinner som stereotypen går, eller hvis det jeg tok for gitt som sant, var det ikke. Er sannheten at det ikke bare er menn der ute som bryter sammen forhold og ikke hedrer sine løfter?

Det jeg fant var at det var veldig spesifikke grunner til at menn og kvinner jukser. Hvis du vil vite hvem som snyder mer, er det viktigere å undersøke hvorfor folk snyder i det hele tatt.

La oss se på statistikken

Noen statistikker viser så mange som 70% av mennene har innrømmet å jukse på deres betydelige andre. Støtende så mange som 60% av kvinnene innrømmet å gjøre det samme. Andre rapporterer at figuren er nærmere 10 til 20% av både menn og kvinner. Nesten til og med endret tallene de siste fire tiårene. Hva er bak økningen i både menn og kvinner som går fra deres forhold? [Les: Fristet til å jukse? 15 grunner til å være trofast er så vanskelig]

En nylig studie gjort ved Indiana University konkluderte kjønnene er like. Ifølge de siste tallene, så mange som 20% av partnerne jukser hverandre * både menn og kvinner *. Hvis du bekymrer deg for potensialet for din signifikante andre som går vill, er det ikke så viktig å vite oddsen om utroskap som det er å forstå årsakene til at folk går utenfor sin nåværende fagforening for sex.

Forskjellene mellom hvorfor menn og kvinner jukser er veldig forskjellige. Å vite hva de er, kan holde din ektefelle satt og få dem til aldri å se hvor som helst, men til deg. [Les: 20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold]

Hvorfor snyder folk?

Feilen vi alle gjør er å tro at vi er bedre enn dyr når det gjelder evolusjon og våre instinkter. Menneskene er ikke forskjellige fra andre arter. Hele deres hensikt på jorden er å fortsette å være på jorden ved å vokse. Sex er ikke bare noe som føles veldig bra; det er nødvendig for artenes overlevelse.

Menn og kvinner er koblet til å ha sex. Menn har imidlertid en ekstra kjøretur til å ønske variasjon. Siden de er de som har som eneste formål å bære og spre sitt frø, så mye som vi ikke vil erkjenne det, har de en indre kjøring for mange forskjellige partnere og tiltrukket av andre mennesker, selv når de er i et engasjert forhold .

Etter hvert som evolusjonen har utviklet seg, har kjønnene begynt å være like i deres følelse av engasjement i et forhold. Kanskje fordi det har blitt mer akseptabelt, uten konsekvens eller enklere å møte mennesker utenfor ekteskapet ditt, har kjønnene begynt å jevne ut.

Det pleide å være du bare hørt om menn som var ute å møte mennesker i en kontorsituasjon, jobber tett med kvinner på arbeidsplassen, og gjør intime forbindelser, men det er ikke tilfelle lenger. Begge kjønnene finner kjærlighet utenom deres hjemssituasjon. [Les: Skal jeg snyte? 8 tegn på at du ved et uhell gjør det allerede]

Hvorfor jukser menn?

De fleste av oss antar at en mann går utenfor hans forhold for sex fordi han er ulykkelig i sin nåværende. Det er ikke tilfelle i det hele tatt. Hvilken undersøkelse forteller oss er at hvis en mann elsker sin kone med alt han er og er ekstremt glad ved hennes side - men hvis deres sex er utilfredsstillende, er ønsket om utmerket sex viktigere enn å holde sin forpliktelse.

Selvfølgelig er dette ikke det samme for hver fyr. Generelt, desto lykkeligere holder du mannen din seksuelt, jo mindre sannsynlig er han å jukse på deg. Drevet av begjær, søker menn nye seksuelle opplevelser for å oppfylle deres behov for seksuell tilfredsstillelse, uansett hvor sunt forholdet deres er. [Les: Hvorfor snyder menn jukse? - 3 store grunner og 27 mer]

Menn er forskjellige fra kvinner når det gjelder beregning av sex utenfor ekteskapet. En mann som jukser, leter ofte etter en ting: sex. Han er ikke over å sette opp en dating profil, plukke merkelige kvinner opp i en bar for en natt-affære, eller å ha sex på nettet.

Ikke trenger noen følelsesmessig forbindelse, det handler bare om seksuell tilfredsstillelse. De går i store lengder for å holde deres utenomariffære saker hemmelige og er inn og ut av den utrolige situasjonen. Ikke ønsker å bli hengt opp, det handler ikke om å finne lykke med noen på lang sikt, omtrent en time eller så. [Les: 10 sviktende enkle grunner til at menn snyder på virkelig flotte kvinner]

Hvorfor snyder kvinner?

Ofte hva du vil finne er kvinner er bedre til å rettferdiggjøre deres ekstramaritære forhold. Kvinner som jukser utenfor ekteskapet gjør det for følelsesmessig tilkobling, ikke bare den seksuelle. Det går normalt inn i et seksuelt forhold, men de ser først for å få oppmerksomheten og kjærligheten de føler mangler i deres nåværende fagforening.

Beslutningen om at en kvinne skal jukse på mannen sin, er vanligvis ikke bevisst eller beregnet. De utvikler en følelsesmessig slips med en annen mann utenfor ekteskapet, og noe seksuelt utvikler seg. De er ikke sannsynlig å sette opp en profil for å finne en mann å ha sex med. De er mer sannsynlig å få en venn på jobb, og det neste de vet, de sniker seg om å ha sex på siden.[Les: 25 sanne grunner til at kvinner jukser så lett]

Kvinner har også en tendens til å bli innpakket i sine saker, noe som vil forklare hvorfor de fleste forhold jeg kjenner som har brutt opp på grunn av utroskap, har vært kvinner som starter det. Det er sannsynligvis fordi kvinner blir mer følelsesmessig knyttet til sin affære og kan ikke synes å gi slipp på, forvirre dem og få dem til å velge mellom to menn.

Kvinner som er glade i deres nåværende forhold, vil ikke sannsynligvis snyde. For kvinner handler det ikke om sex, det handler om å finne den tilfredsstillelsen de mangler i deres nåværende fagforening. I motsetning til menn som kan være i et helt kjærlig og lykkelig ekteskap og fremdeles jukse, vil kvinner som føler seg verdsatt og elsket, ikke gå utenfor forholdet bare for seksuelle møter. [Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min og føler meg så mye bedre allerede!]

Hvordan stopper du mannen eller din kvinne fra å snyde?

# 1 En mann som føler seg verdsatt og har et godt sexliv, er mindre sannsynlig enn noen til å jukse i et forhold. Hvis du vil holde forholdet ditt cheat-free, er den beste måten å holde mannen din, til å holde ham interessert.

Ikke la ting i soverommet bli foreldet eller lure deg selv til å tro at det går bra med noen uker uten å være ok med ham eller deg. Hvis du vil beholde ham ved siden av deg, må du kanskje ta initiativ til å krydre ting opp i soverommet og holde ham gjettet ved hver tur. [Les: Hvordan bli elsket en mann: 20 uforglemmelige trekk for å mestre]

# 2 Hvis du er en mann som prøver å holde forholdet til din dame, gi henne den følelsesmessige forbindelsen hun trenger. Ikke ta henne for gitt, eller behandle henne som hun ikke er en prioritet. Det er ikke uvanlig at ting i livet ditt blir hektiske og å miste den forbindelsen du en gang hadde, men du må forsøke å slutte en gang til og høre på henne.

Hun må føle seg verdsatt, elsket og forbundet for å holde seg og ikke ha feilen i øret hennes, at noen der ute kan elske og behandle henne bedre.

Du kan kanskje vite at du elsker henne, men gjør hun? Hvis du beundrer henne, tror hun er varm, eller vil holde fast på henne, fortell henne så, og du vil aldri bekymre deg for at hun går på vill. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 3 Hold de små oppgavene små og stopp ting fra snowballing ute av kontroll. Hvis de samme problemene fortsetter å oppstå, eller hun uttrykker irritasjon eller misnøye i forholdet ditt, er det viktig å prøve å få ting tilbake på sporet.

Selv om det føles som om hun er urimelig, vil du ikke være store fjell som står i vei for din nærhet i fremtiden, hvis du går til de små tingene som de oppstår.

[Les: 9 stadier av kjærlighet, alle par går gjennom i et forhold]

Du kan ikke stoppe noen fra å gjøre noe de vil gjøre, men du kan minimere sannsynligheten ved ikke å ta din ektefelle for gitt. Enten det er å gi dem den seksuelle eller følelsesmessige oppmerksomheten de trenger, jo bedre er du, desto mer sannsynlig vil du bli koblet for alltid.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar