Whitney Miller intervju: fra tiaras til takedowns

Innholdsfortegnelse:

Whitney Miller intervju: fra tiaras til takedowns - øVELSER 2023
Whitney Miller intervju: fra tiaras til takedowns - øVELSER 2023
Anonim

Bare to år etter å ha blitt kronet Miss United States i 2012 konkurrerte Whitney Miller i sin første brasilianske jiu jitsu (BJJ) turnering. Miller tok bort en gull- og sølvmedalje (for hverken gi og gi disipliner), ble umiddelbart hekta og begynte å trene med noen av verdens beste kampsporter for å jobbe mot et verdensmesterskap.

Du har vært en TV-presentator, skjønnhetskonkurrentkonkurrent og profesjonell wake surfer. Hva førte deg til å begynne å gjøre BJJ?

Jeg er alltid ute etter å utfordre meg selv. En natt så jeg på UFC tenker det ville være morsomt å gjøre, men jeg ville egentlig ikke bli slått i ansiktet, så jeg bestemte meg for å komme inn i bakken. Jeg dro til klasser, men i de første to månedene hatet jeg det. Det var bare så vanskelig fysisk og følelsesmessig, men det ble sakte lettere, og jeg begynte å bli avhengig av det taktiske aspektet av det. BJJ er et mentalt spill så mye som en fysisk, og jeg elsker å spille en slags live-action sjakkspill med motstanderen min.

Hva hater du akkurat om det?

Det gjorde vondt. Å bli kastet ned er ikke morsomt i det hele tatt, og jeg trente med en haug med gutter og kanskje en eller to andre jenter i klassen. Jeg ble ødelagt hver dag, enten choked out eller arm-barred og så vel som å være smertefull, det var så frustrerende. Nå er jeg bedre på å kontrollere mine følelser og ikke bli så irritert når jeg blir slått.

Vi tar det som ingen gikk lett på deg først da …

Nei ikke i det hele tatt. Jeg mener, kom igjen - det var Miss USA, så alle ønsket å slå henne rundt litt, for ekte.

Du har grepet med UFC fjærvekt Cub Swanson. Hvem trener du med nå?

Cub og jeg er begge sponset av Onnit, slik at vi fremdeles trener sammen noen ganger. Mange idrettsutøvere kommer gjennom treningssenteret, og jeg har vært heldig nok til å trene med en rekke mennesker, inkludert [UFC midtvekter] Andrew Craig, Tim Kennedy, [UFC bantamweight champion] TJ Dillashaw og [UFC kommentator] Joe Rogan. De er alle kjempebra, alfa-mannlige stiler, så det er alltid utrolig når jeg klarte å komme ut på toppen.

Av alle menneskene du har trent med, som forlot deg som den mest ødelagte?

Det var faktisk jentene. [Invicta MMA-mester og ny UFC-signering] Michelle Waterson bodde hos meg i en uke eller to. Vi har omtrent samme størrelse, så jeg trodde jeg kunne stå en sjanse, men hun har trent BJJ for livet, og hun knuste meg den dagen! Jeg fikk overhånden noen ganger, men etter å ha gått på det ble jeg skutt. Jeg fortsatte å gråte og ble til og med sverget av BJJ.

Når du føler deg slik, hva får deg til å plukke deg opp igjen?

Utfordringen. Og mange mennesker ser mot meg som en inspirasjon. Folk er som, 'Hvis hun kan gjøre det, så kan jeg også', og det må ikke engang bare gjelde for BJJ. Jeg får inspirerende meldinger fra mine tilhengere som pumper meg opp og får meg til å tenke, 'Skru dette.' Jeg kommer til å gå tilbake der ute og gjøre det bedre.

Hva er scarier, gå ut på en skjønnhetskamp eller slåss BJJ?

Det er ingen sammenligning - bekjempelse av BJJ, 100%. Å gå på scenen i en pen kjole og kaste på et smil er veldig enkelt. Stående ansikt til ansikt med noen som kunne skade deg alvorlig, er det ikke. Hver kamp kunne ende med meg å bli kvalt eller ha et lem knust. Det er skremmende, men det som gjør det så givende er den eneste personen som kan stoppe at det skjer meg.

Følg Whitney Miller på Twitter @ Miss2Jits

Flytter som Miller

Gjøre disse ukonvensjonelle øvelsene Miller bruker for å komme i kampform for hverandre, med en to minutters pause mellom trekk.

Image
Image

Slagtrådshøft kaste

Sett: 3 Reps: 15 hver side Resten: 1min

"Jeg bruker kamptov for å bidra til å bygge kraften jeg trenger å kaste folk," sier Miller. Hold en i hver hånd og sving fra hoftene dine, smal tauet ned så hardt som mulig.

Image
Image

Kettlebell vindmølle

Sett: 3 Reps: 10 hver side Resten: 1min

'Dette treffer stabiliserende muskler som hjelper deg å holde deg på føttene. Hold en kettlebell opp i den ene hånden og pek foten av motsatt ben ut. Len deg langsomt, så stå opp igjen, løp frihånden langs benet ditt. '

Image
Image

Mace 360

Sett: 2 Reps: 10 hver retning Resten: 1min

«Hold det opp foran deg, og sving det rundt bak hodet og tilbake til starten.» Ingen mace på treningsstudioet ditt? Plukk opp en sledhammer fra B & Q.

Populært emne