Pisk deg selv i form med denne vekttapstreningen

Å miste vekt er et av de vanligste målene folk har når de går i gang med et treningsregime. Den gode nyheten er at hvis du har vært inaktiv for en stund, finner du at i begynnelsen vil nesten hvilken som helst øvelse hjelpe til det målet.

På tide kan du oppleve at vekttap reduseres selv om du fortsetter å trene regelmessig. Det er helt naturlig - det kan vel være at du har hatt en sunn vekt, og du kan bare fortsette å trene for å holde trimmen. Eller, du kan ha lagt til muskler så selv om vekten din ikke faller, blir du fortsatt mer sunn og sunnere.

Men hvis du er i situasjonen der vekttapet ditt har platå, men du fortsatt vil at skalene skal skifte til venstre, så gi denne HIIT-treningen fra Kira Mahal, trener på personlig treningsfirma MotivatePT, en virvel.

"Øvelser som involverer kardio og høyintensitet reps er nøkkelen til å miste den harde vekten som aldri ser ut til å gå bort," sier Mahal. "Alle disse øvelsene kan utføres hjemme uten vekter eller maskiner, og det tar mindre enn en time å fullføre."

Varme opp

Høye knær

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Høye knær kombinerer løpebevegelsen og hopping av kneløfter, og er en fin måte å øke hjertefrekvensen på," sier Mahal.

Burpees med høyspring

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

Fra stående, fall ned, legg hendene dine på gulvet og spark beina ut bak deg for å komme inn i topp-trykk-posisjonen. Deretter hopper føttene dine tilbake til hendene og hopper rett opp så høyt som mulig.

"Hvis du legger til et hopp, øker hjertefrekvensen dramatisk og får deg til å svette," sier Mahal.

Sprints (eller kjører på stedet)

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Dette er så enkelt, men det virker underverk for vekttap," sier Mahal. "Det vil få deg til å føle pusten i slutten."

Etter oppvarming tar du ett minutt pause før du går på treningen.

Trene

Hopp lunge

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Disse er mye mer intense enn vanlige lunges," sier Mahal. "Utfør en normal lunge, men i stedet for å gå fremover, hoppe rett opp og adopter lungeposisjonen, lander mykt."

Hopp squat

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

Fra stående, bøy på knærne og trykk dine hofter tilbake for å senke torso, holde brystet opp gjennom hele kroppen. Når knærne er bøyd i 90 ° vinkel, eksplodere opp av bakken, hoppe så høyt som mulig. Land sakte og straks gå inn i et annet knep.

"Inkluderer hopp i treningen vil gjøre hjertefrekvensraket," sier Mahal.

fjellklatrer

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Denne øvelsen kan utføres med motstandsband eller bare din kroppsvekt. Enten vil brenne en høy mengde kalorier, sier Mahal. "Den raske beinbevegelsen retter seg mot oblique, glutes og hamstrings."

For den vanlige fjellklatreren kommer inn i en øverste presseposisjon og alternativt bringer hvert kne mot brystet så raskt som mulig. For å bruke et motstandsbånd med øvelsen, få et lite bånd og løp det rundt midten av hver fot for å skape litt spenning for å jobbe mot.

Klap trykk opp

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

Press-ups er en flott øvelse for å ha i treningen fullstendig, men hvis du kan skyve inn i luften og klappe hendene dine før du lander med hver rep, får du enda større fordeler. Selvfølgelig er det ingen fordel hvis du gjør dem med dårlig form, så start med det du kan klare, hvile på knærne om nødvendig, og bygg deg derfra.

Ta et nytt ett minutt pause på dette punktet, og deretter gå videre til kjernedelen av treningen.

Kjerneøvelser

Ben øker

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Ligg på gulvet med beina strukket ut," sier Mahal. "Så løft begge bena, prøver å holde dem sammen og så rett som mulig. Du kan legge hendene under rumpa for mer støtte. "

Walking plank

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Start i en øverste presseposisjon med håndleddene dine direkte under skuldrene og føttene dine er bredde fra hverandre," sier Mahal. "Bøy venstre underarm ned til matten og deretter høyre underarm. Løft deg selv opp igjen med din venstre arm og deretter din høyre arm. Bytt siden du begynner med. "

Sykkelkrepp

Settene 4 Tid 30sek Hvile 20sec

"Ligg på ryggen og legg hendene dine bak hodet med beina dine strukket ut," sier Mahal. "Løft det venstre kneet til høyre albue og deretter ditt høyre kne til venstre albue." Gjenta i takt.

Etter en annen pause er det på tide å gå videre til varmen.

Se relaterte Fat-Loss treningsøkt: Tre kretser for å blitz din mage De beste øvelsene for Weight LossCardio trening for å få blodpumpen din

Varm ned

Du kan gjøre en ti minutters jogging hvis du har tid og tilbøyelighet, og deretter fortsette til følgende strekker.

Stående hamstring strekning

"Stå med føttene i hoftebredde fra hverandre, knærne er litt bøyd og armer av dine sider," sier Mahal. "Pust ut og bøy fremover i hofter, senk hodet. Sørg for å holde hodet, skuldrene og nakken avslappet. Hold strekket i 30 sekunder."

Lunge med spinal twist

"Fra en stående stilling med føttene sammen, ta et stort skritt fremover med venstre fot og bøy kneet for å falle i et lunge mens du holder din høyre bein rett og legger høyre hånd på gulvet, sier Mahal. "Vri overkroppen til venstre og strekk venstre arm mot taket. Hold i 30 sekunder og gjenta på den andre siden. "

Figur fire strekk

"Ligg på ryggen med føttene flatt på gulvet," sier Mahal. "Løft den venstre foten og hvil den på høyre firekant. Hold høyre ben rett under knærne, løft benet og trekk forsiktig mot brystet. Hold i 30 sekunder, og utfør deretter på det andre benet. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar