Pisk opp denne Protein-pakket Kylling Chow Mein Oppskrift på 20 minutter

Det er noen dager når du kan nyte luksusen av å ha et par ekstra timer å lage middag, og da er det dager da det føles at du ikke har tid i det hele tatt. Det er fristende å velge en takeaway eller bønner på toast når du er som tidenesultet mens du sulten, men hvis du holder ingrediensene for denne kyllingen chow mein oppskrift fra HelloFresh for hånden, har du alltid muligheten til å lage et riktig måltid i dobbelt-rask tid.

Oppskriften tar bare 20 minutter å lage, innebærer liten oppvask og teller som to av dine fem-en-dagers. Det er også fylt med protein - en bittesmå 49g per porsjon - så det gir en ideell etter-trening middag.

ANBEFALT: 3 Munnvannende høyproteinmaltoppskrifter

Ingredienser (gjør to porsjoner)

 • 1 rød pepper, skiver
 • 3 vårløk, skiver
 • 2 reir egg nudler
 • 280g kylling, terninger
 • 1 pakke tout
 • 1½ msk soyasaus
 • 45g chow mein lime

Metode

 1. Legg nudler til en gryte, deksel med kokende vann og plasser på middels høy varme. Smør i fire minutter, drenk deretter i en kolander, drikk med olje og sett til side.
 2. I mellomtiden varme en sprut av olje i en stor stekepanne med høy varme. Tilsett kyllingen og rør stek i fire minutter til den er gylden. Deretter legger du til pepper, mange tout og halve vårløk. Rør-stek i fem minutter, til kyllingen ikke lenger er rosa i midten.
 3. Rør i soyasausen og 2 ss vann. Senk varmen til middels, rør inn i chow mein-limen (du kan få denne ferdige eller lage din egen hvis du har litt mer tid), og rør-stek i et minutt for å oppløse. Deretter legger du nudler til pannen og rører gjennom til rørene er varme.
 4. Server kyllingens chow mein i boller strøet med resterende løkløk.

Næringsinformasjon (per servering)

kalorier 525fett 8G-av hvilke saturater 3gkarbohydrater 67g-av hvilke sukkerarter 17gProtein 49gSalt 5.69g

Denne oppskriften er tilgjengelig i HelloFreshs nye Rapid Box. Bestill fra hellofresh.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar