Hvilke Celebrity Mums gikk bort fra Limelight etter å ha barn?

Innhold

Disse celebmums bestemte seg for å ta et skritt unna deres høyoktane karriere for å fokusere på familielivet. Men hvem bestemte seg for å komme tilbake? Vi avslører nedenfor.

Lily Allen

Utalte sanger Lily Allen gjorde en profesjonell utgang fra søkelyset i 2009 for å fokusere på morskap og hennes forhold til ektemannen Sam Cooper. Men fire år senere var hun tilbake. «Jeg er ikke den typen person som kan sitte hjemme og se etter [barn] hele dagen ... det var et tomrom. Jeg er en kreativ person; Jeg liker å snakke, sa hun. Å lage musikk er det perfekte kjøretøyet for det.

Adele

Adele annonserte at hun tok en femårs pause for å fokusere på hennes personlige liv, etter en karriere høy i 2012. 'I hvert fall kan jeg nok tid til å skrive en lykkelig rekord. Og vær forelsket og vær glad, sa hun i et Vogue-intervju. De Noen som deg sanger og samboer Simon Konecki har siden tatt imot baby Angelo i sine liv ... men hvis rykter skal antas, kan et nytt album overflate innen årets slutt!

Hilary Duff

Etter mange år med hektisk touring tok den tidligere Disney-stjernen Hilary Duff et skritt unna Hollywoods glitter og glamour for å fokusere på å heve sønnen hennes med Mike Comrie, Luca, som ble født i 2012. Den Gossip Girl stjernen gjør et stort comeback, men med TV-programmer som yngre og til og med et nytt album i røret!

Jessica Alba

Jessica Alba kan være kjent for å være skuespillerinne, men i dag er hun kjent for sin hjemmelagde familiefokuserte virksomhet, The Honest Company - som tilbyr trygge, organiske og toksinfrie produkter - som mamma-of-two lanserte i 2012 med forretninger partner Christopher Gavigan. «Da jeg ble mor, ble jeg endelig den personen jeg er, som jeg alltid burde vært,» sa hun. Hun kan fortsatt bli funnet på storskjermen, men med henne tilbake til Sin City franchise i år.

Fergie

Black Eyed Peas star Fergie tok en pause fra hennes hektiske karriere for å fokusere på hennes familieliv i 2011, og er nå en lykkelig mamma etter å ha tatt imot baby Axl i 2013 med hubby Josh Duhamel. Det er imidlertid ryktet planer om et annet album i verkene. Se på dette rommet!

Halle Berry

Den Oscar-vinnende skuespilleren gikk bort fra spotlighten etter å ha datteren Nahla i 2008, men har bestemt seg for ikke å gjøre det samme etter fødselen av sønnen Maceo i år. "Da jeg fikk Nahla tok jeg tid i nesten fire år. Men nå er det jobbmessig alt går så bra, jeg vil definitivt fortsette å jobbe. Det er derfor denne lille babyen reiser mye med meg! »Sa hun.

Megan Fox

Du har kanskje ikke sett transformers stjernen Megan Fox i noe høy profil nylig, men det er fordi skuespilleren har fullstendig omfavnet morskap og er nå en stolt mamma Bodhi og Noah. 'Jeg elsker det. Det er det jeg har ønsket å gjøre siden jeg var liten jente. Jeg har alltid ønsket å mumle ting og jeg hadde stadig en dukke jeg tok vare på. Jeg mottar ikke den samme tilfredsheten fra karrieren min som jeg gjør fra å være mor, så jeg er veldig glad, sa hun.

Sienna Miller

Skuespilleren Sienna Miller, 32, satte sin vellykkede karriere i tak i 2009, og fortsatte deretter med å bli mor til babyen Marlowe for to år siden, med skuespillerens partner Tom Sturridge, fire år hennes junior - og det er en rolle hun elsker. "Jeg føler meg veldig avgjort. Jeg har et fantastisk liv ... Det er en gave. Og det er jording på en måte du ikke kan beskrive, sa hun. Selv om hennes fungerende hiatus ikke var lang levetid, er å gå tilbake til arbeidet veldig spennende og morsomt. '
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar