Hvor finner du en fin fyr

Har du vært ute etter den unnvikende hyggelige fyren? Kevin Smith forteller deg hvor du skal finne en fin fyr, og hjelper deg med å forstå hva som skjer i en fin fyrs sinn.

For det meste av livet har jeg alltid vært den fineste fyren rundt. Jeg var hyggelig for alle. Vi har hørt om blomstrende gutteutøvere, som er så helvete bøyd på å prøve å være hyggelige med alt.

Forestill meg nå på skolen, jeg var leder av gutteutøvere! Bokstavelig!

Så sannsynligvis gjør jeg meg til en av de fineste gutta i verden, og venter på å komme over av alle som har sett ansiktet mitt.

Hvis det var noe som en Oscar for den fineste gutten, ville jeg ha vunnet det med hendene mine bundet bak ryggen min. Jeg var så snill!

Jeg hjalp gamle kvinner over gaten, ble nykter fordi jeg måtte kjøre vennene mine tilbake etter et nyttårsselskap, og sørget alltid for at jeg satte andres behov foran meg, spesielt når det gjaldt kvinner.

En fin fyr og hans kjærlighetsliv

Jeg hadde mitt første seriøse forhold til en jente da jeg var femten. Forholdet varet litt over et år.

Jeg visste at det ikke var å jobbe i to måneder i forholdet, men jeg ville ikke bryte opp fordi hun var en fin jente, og jeg ville egentlig ikke bryte hennes hjerte. Jeg led meg stille gjennom et smertefullt år med en jente som lot seg som om hun fortsatt var singel og holdt forholdet vår en hemmelighet fra vennene sine, spesielt vennene hennes.

Og det som skjedde til slutt var at hun dumpet meg og gikk ut på meg to dager før vårt årlige to-måneders jubileum og hekta på en annen fyr som hadde på seg en skinnjakke og hadde hull i ørene.

Jeg har hatt flere kvinnelige beste venner siden jeg var ung, og jeg pleide å snakke med dem alle i timevis på slutten av telefonen. Alle jentene på min college likte meg veldig mye, og de holdt på å minne meg om hvilken fin fyr jeg var. Selvfølgelig, jeg likte å høre det. [Les: Er du mer enn venner?]

Venner, knuser og sitter fast i mellom

Etter oppgradering møtte jeg denne nydelige jenta, som tok luften rett ut av lungene mine. Hun var usedvanlig vakker og veldig søt. Etter hvert, etter å ha kjørt til hverandre nå og da, ble vi virkelig gode venner.

Det eneste problemet med henne var at hun var veldig deprimert hele tiden. Vi pleide å sitte ned over kaffe i flere timer, og jeg elsket å være rundt henne. I løpet av de første to årene etter at hun kjente henne, hadde hun vært i seks relasjoner og gikk ut av dem alle, og der satt jeg ved siden av henne og ble forelsket mer og mer med henne mens hun pleide å klemme meg og se dypt ut inn i øynene mine.

Alt jeg fortalte meg var hvordan hennes bryster følte mot meg da hun klemte meg, men selvfølgelig, hva kunne jeg noensinne fortelle henne? [Les: Hvorfor menn liker bryster?]

Jeg kunne aldri fortelle henne at jeg hadde en stor forelskelse på henne. Jeg mener, nærheten vi delte ville til slutt få oss sammen, ikke sant? Og etter hver klem, pleide hun å fortelle meg det samme: "Du er den søteste fyren jeg har møtt. Jeg skulle ønske flere gutter var som deg

Hun spurte meg selv om spørsmålet som kunne ha forandret forholdet vårt en gang, "fortell meg hvor du skal finne en fin fyr som ville elske meg?" Jeg smilte og reagerte kryptisk at han sannsynligvis bare rundt hjørnet venter på henne å gjenkjenne ham. Jeg ville elske å blomstre gjennom vennskap som det gjorde i filmene. Jenta dør en million gutter og endelig innser at kjærligheten i hennes liv var rett ved siden av henne. [Les: Hvordan fortell om en fyr liker deg]

Når den hyggelige fyren mister sin sjarm

Etter å ha vært ved siden av henne og satt opp med alt hun hadde fortalt meg, det var det jeg var. En venn. Etter å ha vært der for henne så lenge var alt jeg var til henne en frigginâ € ™ venn! Og hva opprørte meg var at hun ville ha en fin fyr, men hun ble aldri forelsket i meg. [Les: Hvordan spørre en venn]

Vårt vennskapsevennskap varede i fem år, til en av hennes lengre kjærester fant meg truende og ba henne om å unngå meg, eller bryte med ham. Yup, var hun ikke en ekte venn. Hun bestemte seg for å dele veier med meg i lykke, slik at vi ikke hater hverandre. Hun ringte meg aldri etter det, og jeg savnet henne fortsatt. Jeg savnet ikke å lytte til hennes rant om gutta, men jeg savnet hennes varme og jeg savnet ikke å ha en mulighet til å ha gått ut med henne.

Mr Nice Guy ikke mer!

Jeg hadde i hovedsak vært gjennom de fleste av mine prime år å være veldig hyggelig å kvinner mens de bare dampet rundt hele meg. Dagene da jeg faktisk kunne date unge kvinner uten å måtte betale dem for sex, kom til slutt. Jeg ble fortvilet.

Og da, en dag, da jeg satt på en parkbenk og tenkte på om jeg skulle bli homofil eller dø en jomfru, slo meg noe! [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

Nei, det var ikke en opplysende åpenbaring. Det var en stor rød Spalding basketball.

En gjeng med gutter spilte i retten i nærheten, og noen jenter så på spillet. Da ballen slo meg, ble jeg gulvet. Jeg løftet hodet mitt opp groggily for å se stjerner flimrende foran øynene mine. Jeg så meg rundt og så noen av jentene til å le til de ble rosa. Fyren som kastet ballen mot meg også, var brølende av latter. Og til slutt tok en av gutta ballen opp og gikk bort, uten å unnskylde meg selv.

Jeg så til og med en av gutta spruter en halv flaske vann på en av jentene.Jenta ropte på ham, og til slutt begynte hun å jage ham. Fyren og jenta fanget opp, de klemmet bare lekfullt, kysset og lo høyt. Jeg lurte på hvorfor disse flotte jentene likte å henge rundt med en haug med jerks når hyggelige gutteuttalere som meg var ensomme og dumpet hele tiden uten den minste anger.

Jeg var skadet. Mine øyne brøt opp med tårer, og strømmet ned på kinnene mine. Jeg var tidlig i tjueårene, naïve, og jeg var så bitter og sint. Og det som gjorde alt så mye verre var at jeg var hjelpeløs. Kvinner lurte på hvor de skulle finne en fin fyr, og selv når jeg sto rett foran dem, gikk de over meg.

Og i det øyeblikket lovet jeg å forandre livet mitt, og slutte å være hyggelige med folk, spesielt kvinner. Jeg var Mr. Nice Guy ikke mer. Jeg prided meg selv for å være en veldig fin fyr alt dette mens og jenter lo på meg, latterliggjort meg og gikk over meg.

Jeg skulle ikke la det skje igjen. Og nesten over natten ble jeg uhøflig og snakket tankene mine uten å nøle. Mine gamle venner drev bort og jeg fikk nye venner. Jeg ble egoistisk og verden handlet bare om meg og bare meg. For første gang begynte jeg å nyte livet og møte kvinner som ville være med meg, ikke fordi jeg var hyggelig, men fordi jeg var noen de ønsket.

Hvor finner du en fin fyr?

Så virkelig, hvor er alle de hyggelige mennene? Kanskje har kvinner tvunget de hyggelige gutta til å gå utdøde, eller utvikle seg til jerks som får kvinner med det samme. [Les: Er det galt å være en bitchy jente?]

Kan du tro det? Selvfølgelig, du donâ € ™ t. Men det er sant. Kvinner forandrer hyggelige gutter til jerks og lurer på hvor alle de fine gutta har gått! [Les: Hvorfor kan du ikke finne kjærlighet]

Men vi har det store spørsmålet her, hvor finner vi en fin fyr etter å ha gått over ham i utgangspunktet? Mange sier at du finner hyggelige gutter i bokklubber, konserter eller til og med i kjøttdelen av dagligvarebutikker. Men er det sant? Jeg tror ikke det.

Du har så mye sjanse til å finne en fin fyr i en matbutikk så mye som du kanskje har funnet ham i en kaffebar eller noe annet sted i verden. Hyggelige gutter er overalt, og du vil nok støte på flere av dem hver eneste dag. Men bryr du deg virkelig eller merker dem? [Les: Kjærlighet ved første øyekast - Den virkelige sannheten]

Kvinner kan kanskje ikke vite det selv, men de er egentlig ikke ute etter en fin fyr. Kvinner tror de vil ha en fin fyr, men i virkeligheten, de virkelig donâ € ™ t. Så hvis jeg var deg, vil jeg slutte å lete etter en fin fyr fordi du ikke kommer til å være fornøyd med en fin fyr uansett. Det tok meg år å forstå psyken til en fin fyr og hvorfor de ender opp i tapere i kjærlighet. Tross alt var jeg en fin fyr for det meste av livet mitt.

Forstå tanken til en fin fyr

Så hvem er en fin fyr virkelig? Er han fin etter eget valg, eller er han bare snill fordi han ikke har noe valg i det hele tatt?

For å være ærlig, hyggelige gutter, det er ikke herrer, de er dumme wussies. Hyggelige gutter har et stort inferioritetskompleks, og de kan ikke håndtere en konfrontasjon. De vet ikke hvordan de skal si "nei", og de er veldig redd for at kvinner vil avvise dem hvis de ikke går ut av deres måte å være hyggelige med kvinner.

Du vet den hyggelige fyren, den samme som sier "Er alt greit med deg? Er du sikker? Er du virkelig, veldig sikker? Snakk med meg om hvordan du føler deg ok, jeg er her for deg. Jeg vil alltid være her for deg. Er det noe annet jeg kan få deg??? Vel, det var meg, Den samme dorken du ser i dumme ungdomsfilmer, den samme fyren som får en tønne øl veltet på hodet, mens alle de andre lo på ham.

Hyggelige gutter overbeviser seg selv at de er bedre og bedre enn andre gutter. Jeg har vært der og gjort det. I stedet for å melde seg opp og møte en konflikt eller spør en jente ut direkte, slinker de seg bort og overbeviser seg selv at de er gode gutta som kan håndtere noe hvis de står overfor en uunngåelig situasjon, eller få en jente de vil ha hvis de virkelig gjorde et trekk.

De går ut av deres måte å hjelpe andre og elsker å få komplimenter og høre påstanden, "du er en fin fyr". Det bekrefter det de tenker, at de er de fineste gutta i verden, og at hver annen fyr er en taper. Men når en jente avviser å gå ut med dem, antar de hyggelige gutta at verden er konspirert mot dem og at kvinner hater hyggelige gutta.

Når du daterer en fin fyr, kommer han aldri til å snakke. Han vil bare si hva du vil høre, være det om din kjole eller planene for kvelden eller hva du skal bestille på en restaurant. Ved å si hva du vil høre, unngår han konflikt og samtidig ser det ut til at begge har perfekt kompatibilitet. Men disse forholdene kan aldri fungere, eller til og med være ekte, og etter en stund vil kvinner begynne å hate denne stadig overkommelige og altfor følsomme mannen som er falsk og stadig krever oppmerksomhet eller håndtering av følelsesmessige usikkerhet.

Hva slags mann gjør kvinner virkelig trenger å være lykkelige?

For å være veldig fornøyd med en perfekt mann, må du slutte å prøve å finne en fin fyr. I stedet se etter en fyr med tre trekk - en fyr som elsker deg, respekterer deg og mest av alt respekterer seg selv. Disse gutta er vanskeligere å finne, men du vil vite om en fyr respekterer deg og respekterer seg i den aller første samtalen. Og den beste delen, disse mennene finnes overalt. [Les: Hvordan finne kjærlighet]

Det tar en respektfull og kjærlig mann og en komplimenterende og kjærlig kvinne for et forhold for å være lykkelig og vellykket.Ikke en fin fyr. Og absolutt ikke en kvinne som føler seg skyldig i å gå over en fin fyr. [Les: Er han den for deg?]

[Les: Dating facts]

Så hvis du noen gang lurer på hvor du skal finne en fin fyr, slutte å lete etter ham. Han er ikke verdt tiden din, og du vil ende opp med å gå over ham og forlate ham bitter og uhøflig uansett!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar