Hvor har alle kvinnene gått ?! 10 steder å møte dem

Innholdsfortegnelse:

Hvor har alle kvinnene gått ?! 10 steder å møte dem
Hvor har alle kvinnene gått ?! 10 steder å møte dem
Anonim

Er dine vanlige plasser for å finne kvinner som ikke produserer de riktige resultatene? Her er 10 alternative jaktområder for å finne deg selv en dame.

Når det gjelder å plukke opp jenter, er det en tendens for oss at de skal stole på de samme gamle favoriserte haunts og miljøer. Det er selvfølgelig grunner til dette. Først av alt, har disse stedene blitt testet og testet, og har produsert den riktige typen resultat i fortiden. For det andre er det en klar komfortfaktor for dem. Vi vet sannsynligvis halvparten av menneskene der, og dette gir en svært velkommen økning til vår selvtillit. Til slutt er det ganske sannsynlig at vi har besøkt disse stedene så lenge at vi ikke lenger har noen ide om hvor annet å gå.

Hvorfor diversifisere?

Det er sannsynligvis ikke noe spesielt galt med situasjonsvalgene du har gjort så langt i din søken for å sjarme deg inn i en kvinnes følelser - eller truser, hvis det er mer det du har i tankene - og Noen av de mer etablerte stedene for å forfølge denne slutten har uten tvil produsert noen av de beste relasjonene. Det er imidlertid noen betydelige grunner til at du kanskje vil riste opp din vanlige tilnærming.

De vanlige mistenkte

Så hvor er de vanlige stedene som gutta går for å plukke opp jenter og hvorfor forandre seg? Hva er galt med dem? Vel, følgende liste over tre mest typiske sharking arenaer diskuteres i sin tur, hver med grunner til nøyaktig hvorfor de kanskje ikke er det beste av de tilgjengelige alternativene.

#1 Nattklubber og barer. Nummer ett valg for alle ventures i dating arena, nattklubber og barer gir en regelmessig flyt av erobringer for den erfarne chick-magnet. Det er imidlertid flere grunner til at denne spesielle arenaen kanskje ikke er så ideell som du tror.

For en begynnelse er det lite sannsynlig at du får en ekte ide om hva jenta du snakker med egentlig er, med all den døvende musikk som gir den ultimate kommunikasjonsbarrieren. Deretter kommer alkohol ofte til spill på disse spillestedene, og det undertrykker dommen av både deg selv og din potensielle erobring. Det er usannsynlig at du får den perfekte datoen.

Til slutt har du en stor sjanse når du trawler de samme gamle stedene med å støte på ex-girlfriends, deres venner, deres familie og noen andre som nå tror at du eksisterer et sted på den evolusjonære skalaen mellom havsnegler og vampyrbatterier? Og det?锟 斤 拷 er ikke til å hjelpe dine potensielle kunder nå, er det? [Les: 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha]

#2 Arbeid. Det er noen yrker som lærere og medisinsk personale som jobber så lange timer, at den eneste sjansen de har for å møte noen andre i det motsatte kjønn, er på jobb - og de faller ofte ukomplisert til den samme stereotypen.

Dette er imidlertid ikke det ideelle stedet å finne noen til å sette opp et forhold, hvis bare på grunn av hva som kan skje hvis du adskiller på et tidspunkt. Argumenter, obstruktivitet, smekkerhet og klosset er bundet til å springe opp - det er nettopp derfor så mange arbeidsgivere har klausuler i deres kontrakter som fraråder arbeidstakere fra å gjøre det. Selv om separasjon ikke er kommende, kan ditt personlige liv også forstyrre det profesjonelle livet ditt. [Les: 9 tips for et problemfritt forhold til en kollega]

#3 Gjennom venner og familie. Fallet tilbake av veggen, å få en dato gjennom familie og venner kan ikke bare bare være litt patetisk, men det har også potensialet for alvorlige konsekvenser. Separasjon er vanskelig nok, men det du egentlig ikke vil, er familie og / eller venner som kommer på ryggen din - eller til og med å falle ut med deg - som et resultat.

De alternative stedene å møte enkle kvinner

Selv om ikke alle muligheter på den følgende listen kan være alles kop te, bør det være nok forslag til at du finner minst en som appellerer til deg. Selvfølgelig avhenger det ofte av hvilken type jente du leter etter, og hvis du leser denne artikkelen, vil jeg bare gjette at du leter etter noe som er litt annerledes enn tårene og spruthundene at du vanligvis havner på din mascara-farget pute!

#1 På gaten. Dette er en vanskelig å trekke av, og du må få planleggingen din riktig, men gjør det med stil, og la den aktuelle kvinnen føle at hun bare har blitt feidet av føttene. Trikset er å få det til å se spontant ut mens det blir nøye planlagt, men få det riktig, og du vil øyeblikkelig oppnå hvit ridderstatus. Chat henne opp ved å spørre om tiden, ved å spørre om hun venter på samme buss som deg, eller til og med en ren og enkel "hallo" kombinert med et smil ville fungere. [Les: Hvordan nærme seg en jente og øyeblikkelig imponere henne]

#2 Supermarkedet. Dette høres ut som et veldig merkelig alternativ, men det har blitt en stadig mer populær, så mye at i Storbritannia for noen år siden introduserte mange av de ledende supermarkedene en manns shopping natt en gang i uken i senere timer. Det er vanskelig å fortelle hva slags kvinne du kommer til å ende med hvis du gir dette en tur, men en fordel med de skarpe, lyse, hvite supermarkedlysene er at du vil kunne se rett gjennom noe tungt administrerte forsøk på makeup-kamuflasje.

#3 Internettet. Et annet stadig mer populært alternativ, og en gang gjenstand for latterliggjøring. Det er imidlertid ingen bedre måte å bli kjent med noen uten å måtte forplikte seg til å møte dem, til du er virkelig sikker på at du vil utvikle forholdet.Og du blir kjent med alt om dem på forhånd, slik at du kan klargjøre tilsvarende.

#4 Bibliotek eller bokhandel. Et annet godt alternativ. Full av folk surfer i sitt eget tempo, og det er bundet til å være noen damer der inne som kaster din fancy. Det er et av de eneste stedene du kan slappe av i deres nærvær uten å se ut som en stalker, og du kan også lære noe om dem på forhånd hvorfra gangene de frekventerer. [Les: Hvordan vinne en jentes hjerte med sjarmen din]

#5 Kirke. Hvis du leter etter den slags jenta, kan du ta med hjem til momma, så hvor ellers bedre å se enn kirken eller en annen religiøs institusjon og noen av de tilknyttede sosiale hendelsene. Du kan ikke få et knelokk etter kapellet etter tjeneste, men noen av disse jentene har blitt ganske undertrykt, og kan ikke vente å løsne på fyren som endelig viser henne litt interesse.

#6 Parken. Dette ligner på gata i at hvis du gjør det riktig, kan du komme over som en ekte hvit ridderkarmer, den trygge dårlige gutten som hver jente i hemmelighet ønsker. Fordelen som parken har over gaten er at du får mer tid til å identifisere og velge ditt neste mål. Hvis du ikke vil se ut som du er der for å plukke opp kvinner, ta med hunden din eller en bok, eller du kan velge å jogge der.

#7 Ved en konsert eller musikalsk begivenhet. Det har ulempen med støy, mye som nattklubbscenarioet, men i det minste vet du fra begynnelsen at du har noe til felles og et umiddelbart tilgjengelig samtalepunkt, bør du klare å komme til det stadiet. Og alle konserter må ende på et tidspunkt, ikke sant?

#8 På klasser. Matlagingskurs, språkklasser, keramikkklasser * tenk: filmen Ghost! *, Det spiller ingen rolle hva klassen er, så lenge medlemmer av det motsatte kjønnet kommer til stede. Du har et felles interessepunkt, langvarig eksponering for eventuelle potensielle mål, og når du blir kjent med dem, kan du tilby å gå dem hjem eller til bilen deres - en perfekt mulighet til å spørre dem ut på en dato.

#9 Treningsstudioet. I likhet med inngang nummer ni på klasser, selv om du trenger å ta litt mer omsorg for ikke å komme over som en slags pervert. Men du får det felles interessepunktet igjen, så vel som en potensiell kjæreste med en kropp til å dø for - eller minst en som er på vei der.

#10 Kaffebaren. Hjemmet til den sofistikerte og den conversationalist. Hvis dette er den typen kvinne du foretrekker å underholde, så er kaffebaren for deg. Rikelig med muligheter til å få øynene over en høy latte! [Les: 9 tips for dating en jente som er ute av din liga]

Så, det trenger ikke å være en beruset fumle på baksiden av en taxi. Prøv noen av disse alternative møtestedene for å starte et forhold med den typen jente du tror du fortjener.

Populært emne