10 ting å gjøre når din ex ønsker deg tilbake: er det det du vil ha?

Innholdsfortegnelse:

10 ting å gjøre når din ex ønsker deg tilbake: er det det du vil ha?
10 ting å gjøre når din ex ønsker deg tilbake: er det det du vil ha?
Anonim

Det kan ikke skje ofte, men når din eks ønsker deg tilbake, er det en stor sak. Her er hva de skal gjøre når de er på kneet og ber om deg.

Det er mange grunner til at par bryter opp. De kan falle ut av kjærlighet med hverandre, eller kanskje en person behandlet den andre dårlig. Uansett årsakene, kan du noen ganger finne ut at din eks ønsker å komme tilbake sammen. Men når din ex ønsker deg tilbake, er det noen ting du må tenke på først.

Å avgjøre om du vil komme tilbake med noen som kanskje har skadet deg, er en stor avtale. Du vil aldri bare hoppe rett tilbake til ting uten å vite at det blir annerledes. Det er imidlertid veldig vanskelig å avgjøre om det vil være tilfelle.

Hvorfor folk anger deres breakups og ønsker å komme tilbake sammen

Som jeg nevnte ovenfor, er det mange grunner til at du og partneren din kan bryte opp. Men noen ganger kan en av dere vokse for å angre på disse beslutningene. Hvis det er tilfellet med din eks, må du vite hva du skal gjøre når din eks ønsker deg tilbake.

De har kanskje bestemt at de savner å ha deg i livet, eller de kan se deg begynne å ha noe med noen andre og bli sjalu. Og det er også veldig mulig at de bare har gjort feil valg når de bryter med deg. Uansett årsakene til at du vil ha deg tilbake, kan det være overveldende fra din side. Dette betyr at du kanskje trenger hjelp for å finne ut alt. Og det er der vi kommer inn. [Les: 10 tegn skal du gi forhold til en annen sjanse]

Hva å gjøre når din eks ønsker deg tilbake

Hvis dette høres ut som situasjonen du er i, er du ikke alene. Jeg har vært der og jeg vet mange mennesker som har hatt å gjøre med det samme. Hvis du vil vite hva du skal gjøre når exen ønsker deg tilbake, har vi et system som vil være sikker på å jobbe.

# 1 Gjenta oppbrudd i tankene dine. Dette kan være en veldig vanskelig ting å gjøre, men det er viktig hvis du prøver å finne ut om du vil komme tilbake med din eks. Hvordan gikk oppbrudd? Var det mye misbrukende språk eller var det veldig rent og respektfullt?

Hvis breakupen var veldig dårlig, vil du kanskje tenke to ganger om å komme tilbake sammen med dem. En god breakup kan imidlertid hjelpe deg med å se at kanskje det var bare feil timing, og nå er det en bedre tid å være sammen. [Les: 10 av de verste tingene å si under en oppbrytning]

# 2 Finn ut hva de har vært opp til. Dette er den gangen du har tillatelse til å stalke sine sosiale medierprofiler. Se hva de har vært opp til og hvem de har vært med. Det er veldig mulig at de har vært rundt mange venner og har snakket om hvor flott du gjør.

Hvis de har vært med mange nye mennesker og daterer mye, kan det være et tegn på at de bare ser for å få noe tiltak. Du må finne ut om de har gjort respektable ting før du kan vurdere å komme tilbake med dem.

# 3 Bestem om du til og med savner dem. Savner du dem enda? Er livet ditt mye lykkeligere og mindre stressende enn når du var sammen? Dette er en veldig viktig ting å vurdere når din eks ønsker deg tilbake.

Det kan hjelpe deg med å innse at kanskje du er bedre uten dem. Et stort tegn på at du ikke engang bør vurdere å komme tilbake sammen med din eks, er hvis du har hatt det bra i livet uten dem. Å leve lykkeligere av deg selv er mye bedre enn å leve ulykkelig med dem. [Les: Grunnene du savner og tenker på din eks ofte]

# 4 Få vennens mening. Stå i vennene dine. Når det kommer til din eks som vil ha deg tilbake, vil de være sikker på at de har hørt deres meninger. Dette gjelder spesielt hvis de vet at exen din ikke var veldig bra for deg.

Men hvis de var på god måte med exen din og virkelig tror de var gode for deg, så vil de hjelpe deg med å bestemme. Til slutt er det opp til deg. Men å få en venns mening vil aldri skade.

# 5 Tenk på tilstanden i forholdet ditt før oppbrudd. Hva var forholdet ditt likevel? Hadde dere to gode kommunikasjoner, og breakupen var ikke noe mer enn et tidsbestemt problem eller en dårlig beslutning på dine deler?

Hvis du hadde et godt forhold og breakup var veldig uventet, så er det helt fint å tenke på gjenforening. Men du bør aldri tenke på å komme tilbake sammen med en partner som er slem og fornærmende på noen måte. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 6 Finn ut om du selv stoler på personen. Hva er din tillit til dem som? Siden tillit er den viktigste delen av et forhold, er det ingen måte du kan komme tilbake sammen med noen du ikke stoler på.

Det er bare en oppskrift på katastrofe hvis du kommer tilbake med dem selv om du ikke stoler på dem. Men hvis du stoler på dem og de vil ha deg tilbake, er det trygt å vurdere det.

# 7 Hvordan føler du om dem? Dette er langt den viktigste delen. Når exen din ønsker deg tilbake, kan det være lett å gå inn i samme tankegang du hadde da du var dating. Men du må stoppe og tenke på hvordan du virkelig føler om dem.

Kjenner du virkelig denne personen? Det er en stor forskjell mellom å bry seg om noen og faktisk elske dem. Hvis du virkelig ønsker å være sammen med den personen og alt annet sjekker ut, gå for det.[Les: 15 måter du vil oppleve hvilken ekte kjærlighet føles som]

# 8 Pass på at de ikke bare er ensomme. Dette skjer mye når exen din var den som brøt ting av. De gjorde det av en grunn, og da skjønte de at de faktisk er ganske ensomme uten deg.

Når din eks ønsker deg tilbake av denne grunn, er den helt egoistisk. De tenker ikke på det faktum at de savner å ha deg i deres liv. De tenker på hvordan du kan holde dem underholdt og nå er de ensomme. Ikke fall for dette.

# 9 Når kontakter de deg? Den bestemte tiden de nådde til deg, sier mye om hva de tenker. Hvis det var helt tilfeldig, og du virkelig ikke kan identifisere en grunn til det, så kan det være ekte.

Men hvis de skriver deg etter at du nettopp har lagt inn et bilde med noen andre, kan det bare være sjalusi. Prøv å dissekere årsaken til at de når ut, slik at du kan finne ut de sanne hensikter med å komme tilbake sammen med deg. [Les: 15 grunner at exen din fremdeles tekst deg og vil holde kontakten]

# 10 Bestem om du virkelig vil gi dem en ny sjanse. Dette er virkelig opp til deg. Det handler om hva du vil og hva som vil gjøre deg glad. Ditt forhold kunne ha blitt avsluttet med gode betingelser, og dere to hadde ikke den beste timingen. Hvis det er tilfelle, sier jeg gå for det. Dine følelser vil hjelpe deg med å velge riktig vei. Stol på din tarm og gå med den. Tenk på det større bildet, og du vil gjøre det riktige valget.

[Les: 10 tegn skal du definitivt komme tilbake med din eks]

Det er en stor avtale når exen din ønsker deg tilbake, og den bør behandles som sådan. Å finne ut om de passer bra for livet ditt, kan hjelpe deg med å finne ut om du vil komme tilbake med dem.

Populært emne