15 ting å gjøre når du savner kjæresten din og ikke kan snakke med ham

Innholdsfortegnelse:

15 ting å gjøre når du savner kjæresten din og ikke kan snakke med ham
15 ting å gjøre når du savner kjæresten din og ikke kan snakke med ham
Anonim

Det er veldig vanskelig å sitte der og ikke gjøre noe når du savner kjæresten din. Å være i stand til å koble på noen måte er bedre enn å baske i elendighet.

Uansett grunn kan du ikke være med mannen din hele tiden. Kanskje du har et langdistanseforhold eller kanskje du bare har motstridende tidsplaner, og kan ikke komme sammen så mye. Å vite hva du skal gjøre når du savner kjæresten din, men ikke kan nå ham, kan holde deg satiated til du kan.

Freaking ut og går nøtter med ønske om ham bare er ikke et alternativ. Men noen ganger må det være for mye å se eller snakke med ham. Som noen som har vært i langdistanseforhold, får jeg det. Når det er sagt, er det måter å komme igjennom det med letthet.

Mangler din betydelige andre er en vanlig del av et forhold

Du kan ikke være sammen 24/7. Ikke bare er det usunnt, men noen par tilbringer så mye tid sammen vil bli syk av hverandre. Du må kunne bruke tid fra hverandre, selv når du er i et forhold.

Opprettholde ditt eget liv bidrar også til å gjøre forholdet sterkere. Så vanskelig som det kan føles å tilbringe tid fra hverandre, å vite at det er viktig å ha et langvarig forhold kan gjøre det i det minste litt lettere. [Les: 17 måter å vite om noen savner deg eller ikke]

Hva å gjøre når du savner kjæresten din desperat

Jeg skjønner at det kan være vanskelig. Du vil ikke ha noe mer enn å snakke og til og med se mannen din. Den følelsen går ikke helt vekk før du har funnet en måte å lure på det heller. Her er noen måter du kan føle deg bedre om å savne kjæresten din.

# 1 Se på gamle bilder. Du har sannsynligvis tonnevis med bilder av dere to. Ser på dem kan få deg til å føle deg mye bedre om å savne ham. Å huske alle de tider du har brukt sammen kan bidra til å bringe dem til liv igjen, og du vil føle deg som om han er der med deg.

# 2 Les gamle samtaler. Jeg vet at du har tatt skjermbilder av søte ting han har sagt tidligere. Åpne bildene og ta en titt. Enda bedre, åpne meldingene dine og les gjennom hverdagssamtaler. Du vil føle deg som om du snakker til ham igjen, og det vil lette noe av det hjertesorget. [Les: 40 søte tekster for å få ham til å smile og savne deg mer]

# 3 Send ham et dumt bilde for å se på når han kan. Noen ganger bare å nå ut og sende ham noe han kan se på senere, kan få deg til å føle deg bedre. Du vil ikke skrape en kløe for å snakke med ham, men forestille deg hvor glad han vil være å se ansiktet ditt, dukker opp på telefonen, kan være nok for nå.

# 4 La ham få vite at du mangler ham. Når du savner kjæresten din, bare send en rask melding om hvor mye du ønsker at du kunne se ham. Du vil aldri gjøre dette gjentatte ganger, skjønt. Det kan være litt irriterende for ham. Men hvis du kan, bare si til ham at du savner ham, og å snakke med ham på den måten kan hjelpe deg til å føle deg bedre.

# 5 Lukt noen av hans gamle Köln. Hvis du virkelig vil forestille deg at han er der med deg, spray noen av hans cologne han alltid bærer. Å ha den duften i nærheten av deg, kan lette smerten du føler. Men det kan også få deg til å savne ham mer, så prøv det å se hvordan det fungerer.

# 6 Bruk klærne sine. Jeg vet at du har et sweatshirt eller en haug med t-skjorter av hans. Kast dem på. Å ha på seg de viktigste klærne til våre andre, er en måte å vise hvor mye vi liker dem. Uansett grunn, det trøster oss å vite at en del av dem er så nær oss. [Les: 18 turn-ons som vil vekke mannen din umiddelbart]

# 7 Se hans favorittfilm. Nå, kanskje du ikke liker filmen så mye, men du vet at han elsker det. Det kan få deg til å føle deg nær, på en måte. Så pop den på og se den på en stund. Forstå hvorfor det er han elsker det så mye.

# 8 Vise hans sosiale medier. Vi legger så mye av oss online nå til dags. Han har bilder og statuser som gir deg innsikt i hvordan livet hans var som da han postet dem. Så ta en titt på dem når du savner kjæresten din. Tenk tilbake på alle tider han fortalte deg om det, og du vil savne ham mindre.

# 9 Lukk øynene dine og forestill deg ham der. Dette er virkelig den beste måten å få deg til å føle deg bedre. Bare sett ham der med deg. Du kan til og med gjøre dette mens du går og sover, og det kan hjelpe deg med å drømme om ham. Å ha ham med deg, selv i en drøm, er bedre enn å være våken uten han. [Les: 7 måter å lure deg på i å drømme om hva du vil]

# 10 Planlegg hva du skal gjøre når du kan snakke med og se ham. I stedet for å bo på hvor mye du savner ham, formuler en plan for når du kommer til å se ham igjen. Kom opp med datoideer og alle ting du vil snakke om. Det vil bidra til å passere tiden, holde deg distrahert, og få deg til å føle deg bedre.

# 11 Skriv et brev til ham. Du trenger ikke nødvendigvis å sende den, men det kan være veldig morsomt å skrive ham noe. Snakk om hvordan du savner ham og hvordan du føler om at han er så langt unna. Noen ganger er alt du virkelig trenger å gjøre, la dine følelser ut for å føle deg bedre.

# 12 Arbeid på noen av dine hobbyer. Det handler om den distraksjonen igjen. Dykking i noe du elsker kan hjelpe deg å glemme at du mangler ham. Det går forbi tiden til du kommer til å snakke med og se ham igjen. I tillegg har du det gøy å gjøre det. Jo mer gøy du har uten ham, desto lettere er det å være uten han.[Les: 14 måter å distrahere deg selv og slutte å gråte]

# 13 Gå henge med venner. Igjen, å bli distrahert er det beste å gjøre. Men å være sammen med venner er litt bedre enn bare å gjøre noe moro av deg selv. Du kan faktisk snakke med dem. De kan aktivt holde deg opptatt i samtale, slik at tankene dine ikke bare vil vandre til mannen din.

# 14 Gå til hans favorittrestaurant. Du to sannsynligvis alltid gå dit sammen. Går et sted slik at han elsker maten og atmosfæren kan hjelpe deg til å føle deg bedre om å være så langt fra ham. På en måte vil det bringe ham til deg siden det er så stor ting han elsker.

# 15 Gjør noe for å skjemme bort deg selv. Du savner ham. Du fortjener noe flott fordi du må gå gjennom disse følelsene. Uansett årsakene til at du er fra hverandre, er det fortsatt vanskelig. Unn deg en spa dag hjemme og bare slapp av. Jo mer du trives, desto mindre må du savne ham.

[Les: Hvordan få ham til å savne deg og ringe deg mer]

Det er aldri morsomt mangler en betydelig annen. Å vite hva du skal gjøre når du savner kjæresten din, kan hjelpe deg med å komme gjennom den tøffe tiden til du kommer til å være med ham igjen.

Populært emne