Når to verdener møtes

Innholdsfortegnelse:

Når to verdener møtes
Når to verdener møtes
Anonim

Hva skjer når to personer fra forskjellige bakgrunner møtes, selv om de hater hverandre, og blir helt forelsket? Kan deres kjærlighet overvinne sine forskjeller? Her er en kjærlighetshistorie som motstod forskjellene og tidsprøven.

Omtrent 1994

De var begge så forskjellige som kritt og ost. Han hadde vokst opp i en ortodoks, aristokratisk familie, stolt av sin tradisjon og slægtskap. Hun hadde vokst opp i en avslappet kristen husstand. Hennes mor var Eurasian, og hennes far var en kristen. Hun var glad, heldig, han var øvre skorpe. De møtte på universitetet under sine studier på engelsk i engelsk litteratur. Hun valgte litteratur på grunn av sin kjærlighet til klassikere. Han valgte litteratur fordi det var den enkleste måten å få en høyere grad.

Da de først møtte på college fresherâ € ™ s parti de ikke likte hverandre. De gniddet hverandre på feil vei. Hun trodde han var for kavalere, og han trodde at hun ikke var i kontakt med virkeligheten. Men skjebnen hadde andre planer. Christy og Christopher endte alfabetisk sammen og endte med å sitte ved siden av hverandre i klassen.

Den første gangen fremkalte han et positivt, hvis utroligt, svar fra henne i deres stilistikklasse hvor de ble bedt om å skrive et opprinnelig essay, i prose-stilen til Francis Bacon. Christopher viste seg en tunge-in-cheek satire som kunne ha gjort det til de vakreste bøkene, kalt "Of Eggs!" Interessant tenkte hun, da alle Bacon siktede essays hadde titler som Of Travel, Av kjærlighet, av misunnelse, etc.

Første gang han så på henne annerledes, var hun skarpt kuttet gjennom motpartens forsvar i en improvisert klassedebatt om gyldigheten av engelsk litteratur i dag. Hun vant ham helt når han så henne ler og lekte hopscotch med en gruppe barn i nabolaget.

De hadde sin første date en måned senere. Han ønsket å ta henne til en kaffebar. I stedet tok han henne til sin familie frukthage, med et piknikbord tungt lastet med mat og frukt plukket frisk av frukthagen.

Senere med vennene sine måtte hun møte spørsmålene.

"Han tok deg til frukthagen for en første date?"

â € œWhere gjør de disse gutta? â €

â € œDet er hans ide om romantikk? â €

"Hvorfor griner du fra øre til øre?"

Han kysset deg, gjorde han ikke? Gjorde han? Gjorde han?

"Nei, det gjorde hun ikke," sa hun med påkjenning, selv som en pute landet på henne.

"Han elsker grøntet, og han ville at jeg skulle dele det med ham", svarte hun, og fortsatte å stråle på dem alle. Hun hadde aldri vært så glad i livet hennes. Alt om ham var rart, annerledes og spennende, venter på å bli utforsket. Han var så mystisk og likevel så kjærlig, og hun kunne ikke vente å tilbringe resten av livet med ham.

Christy og Christopher var så ulikt som det kunne få. De var ubestridelig forskjellige. Deres bakgrunn, oppdragelse, kultur og deres livssyn var alle forskjellige. Men selv om polene skiller seg ut, virket det som om de magnetiske lovene snart skulle begynne å søke på dem. Tiltrengningskraften var for sterk til å avstøde. De var snart ganske uadskillelige.

Hun inviterte ham hjem til sin familiejule middag, og det gikk ikke bra. Forskjellene i familiemiljøene var så store, de snakket ikke engang om det i to dager. Men da gjorde de det. Han broached det og hun rasjonaliserte. Likevel konfronterte de det som om det skjedde med noen andre og prøvde å takle det ved å lage egne regler.

Men kjærligheten var å snart overvinne denne hindringen som en bølgende bølge.

Hun skulle møte ham i biblioteket klokken 15.00. Hun var litt sen. Hun gikk inn i biblioteket og ble pustet og så etter ham på sitt vanlige kabinett. Det var tomt.

â € žTakk Gud, han hadde ikke kommet ennå.â €

Hun satte seg for å fange pusten og vente på ham. Med en bok åpen foran henne, gløste hun lykkelig inn i en lykkelig reverie av alle sine øyeblikk. De tingene de hadde delt. Ordene han hadde sagt, hadde han vist seg å være ganske dikteren. Hun prøvde å ta noen notater, men ga opp, hun var for opptatt. Hun så på hennes klokke. Det var 3:30, han hadde fortsatt ikke kommet til. Hun mistet tålmodighet og prøvde å slappe av ved å lese boken. To kapitler senere, hadde han fortsatt ikke kommet. Biblioteket hadde plutselig tømt ut. Nå begynte hun å bekymre seg.

Hun gikk ut av biblioteket og så en gruppe studenter.

â € œDet har vært en ulykke! â €

â € œWhat? Hvem? Hvor? Â €

â € œTwo gutter fra den engelske avdelingenâ € | en lastebilâ € |. noen? € |. fyren kjører hadde døde.â € Â

â € œPG engelsk klasse? â €

â € œJa, PG engelsk! â €

Hennes hjerte stoppet. Hennes sinn ble nummen. Hun kjørte til avdelingen. Bilene var revving som alle hadde det travelt med å komme til sykehuset. Ingen ville møte øyet hennes. Hun kjørte til sykehuset med en av sine klassekamerater.

Rushing wind blåste askan ikke bare håret hennes, men hennes tårer også.

â € œGod, la ham være i orden. La ham være i orden.â €

Og så slo det henne.

Han hadde aldri kjent - hun hadde aldri fortalt ham hvor mye hun elsket ham. Og nå var det for sent? Hun kunne ikke tro at dette skjedde. Han virket så mye større enn livet og nå? | Hvor var han? »Silent munnet hun bønnene alvorlig, ivrig.De ble vist inn på sykehusrommet. Ingen hadde dødd. Deres klassekamerat lagde alt sammen bandasjerte med en knust ribbe og et dårlig såret ben. Deres venner klamret rundt sengen sin. "Christopher er nettopp kommet til ortopedisk seksjon. Han venter på å konsultere fysioterapeuten, noe om kneet hans."

Hun gikk på jakt etter ham utenfor radiologiseksjonen og vendte seg mot ortopedikken. Og da så hun ham. Han satt der alene i resepsjonen på en benk. Ingen stor skade gjort … bare dårlig skadet. Og så så han henne. Øynene deres møtte, lettelsen var tøff og før hun visste det, var hun i armene sine.

De var begge målløse. Ord kunne ikke formidle det de følte. Men øyeblikket kommuniserte seg selv. Hun følte seg ikke selvbevisst. Hun følte seg bare som om hun hadde kommet hjem. Og så følte hun ham … kysset, men så så ømt, kyss toppen av hodet hennes.

"Jeg elsker deg, jeg elsker hjerteslag," sa hun til han så ned på sykehusgulvet. Han var stille i lang tid … til hun så opp i ansiktet hans. Og så hvisket han: "Og jeg elsker deg mer enn du noen gang vet."

Christy og Christopher ble gift, og er fortsatt lykkelig gift mot alle odds og er de stolte foreldrene til to barn, en gutt og en jente.

Populært emne