Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?

Innholdsfortegnelse:

Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?
Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?

Video: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?

Video: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?
Video: Hva skal jeg si? 2023, September
Anonim

Er du i et nytt forhold og lurer på om det er riktig tidspunkt å si L-ordet? Hvis du lurer på når du skal si: "Jeg elsker deg, bruk disse tegnene.

Kjærlighet er et kraftig ord.

For noen er det et overveldende ord som brønner opp glade følelser.

For andre er det en vanskelig og ubehagelig stillhet.

Mange av oss legger stor vekt på ordet, kjærlighet, spesielt når det gjelder å si det til en ny signifikant annen.

Hvis du er i et nytt forhold eller har begynt å danse noen nylig, vil du finne deg selv lurer på om riktig tidspunkt å ta det neste skrittet, spesielt hvis du allerede er forelsket.

[Les: Hvordan bevise din kjærlighet til noen på den riktige måten]

Når er riktig tid til å si det?

Når du føler det, si det. Det er så enkelt egentlig.

Men så enkelt som det kan virke, er det noen ting du bør huske på for å sikre at dine kjære ord har den effekten du ønsker.

For det første, før du sier "Jeg elsker deg", må du ha en vag idé om dine datters følelser overfor deg.

Å si "Jeg elsker deg" er som en bindende kontrakt, selv om bare én person sier det til den andre. Og når du har sagt det, er det ingen vende tilbake.

Datoen din må godta forslaget ditt på et tidspunkt, eller hele ting blir kalt av.

Men du trenger ikke å være redd skjønt. Kjærlighet er et sprang av tro, og det er ikke noe poeng å spille trygg i verden av dating og kjærlighet.

Å si det for tidlig vil miste verdien

Hvis du tror du elsker noen, er det et flott tegn. Det er ikke så lett å finne potensielle elskere som vi kan bli dypt forelsket i. Men selv om du tror at du allerede er virkelig, gal og dypt forelsket, vent litt før du uttrykker dine lovey-følelser.

Hvis du sier det for tidlig til et forhold, kan du få det hele til å trives, som du pleier å si "Jeg elsker deg" til alle som du daterer. Ta deg tid, bygg romantikken og si det på riktig tidspunkt.

Å si at jeg elsker deg for første gang

Her er 10 tips du må huske på før du sier "Jeg elsker deg" for første gang. Det vil gjøre hele den kjærlige åpenbaringen mye mer jevnere og meningsfylt.

# 1 La din dato vite. Datoen din bør vite dine intensjoner mye før du faktisk avslører dem. La datoen din vite hvor alvorlig du er om forholdet. Når du får tid til å snakke med hverandre, snakk om hvor spesiell du føler når de er rundt og hvor romantisk og meningsfylt livet ditt har blitt siden de har gått inn i den.

Hvis du er dating noen som bare leter etter en fling ting, vil de vite det er tid til å gå av. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

# 2 Vær snill. La dine romantiske bevegelser avsløre dine intensjoner. Casual daters donâ € ™ t gå ut av deres måte å gjøre noe fint for hverandre. Hvis du virkelig elsker noen og bare venter på det rette øyeblikk, begynn å behandle datoen din som om du vil behandle din elsker. Datoen din vil instinktivt vite hvor forholdet er på vei. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

# 3 Test kompatibiliteten din. Kan du visualisere datoen i armene dine fem år fra nå? Er du virkelig glad i denne personen, er du dating, eller er det bare en forferdelse som gjør deg oppmerksom? Kjærlighet er ikke en triviell ting. Før du sier "Jeg elsker deg", må du være sikker på at du vil ha denne personen i livet ditt som noe mer enn bare en helgedato.

# 4 Hvem sier det? Det er vanligvis en manns jobb å bekjenne sin kjærlighet og kontrollere forholdets retning. Så alt du menn der ute, må du opp og gjøre et trekk, vil du?

* Se hvor lett det er å få en fyr til å føle seg viktig? Bare si at hjulene i forholdet er i hendene, og han vil føle seg flatt. Men så mye som mannen holder rattet, er kvinnen navigatøren som planlegger retningene. * [Les: Hvordan få en fyr til å spørre deg på 9 sneaky måter]

Det spiller ingen rolle hvem som sier det først. Men generelt spiller kvinner med sine kort nærmere brystet, ettersom evolusjonen har trent dem til å spille hardt for å få. Tross alt har kvinner et egg i måneden for å dele med en mann. Menn har milliarder spermier i alle tilfeldige skudd. Hvem tror du trenger å beskytte sine ressurser her?

# 5 Gå ut på minst fem datoer. Tror du at fem datoer er for tidlig? Vel, det er tidlig, men helt akseptabelt. Den ideelle tiden å si "Jeg elsker deg" ville være et par måneder. Vent i to måneder hvis du kan holde dine følelser inn og prøve å finne retningen for forholdet. Hvis du fortsatt elsker hvert øyeblikk du bruker med din dato, er det kanskje på tide å ta sjansen.

# 6 Ikke vent for lenge. Hør på tarmene dine. Vent for lenge, og du kan til og med miste forholdet. Noen ganger kan datoen din bli lei av å vente, spesielt hvis jenta venter på at fyren sier de tre magiske ordene! Itâ € ™ s alltid bedre å uttrykke din kjærlighet tidligere enn senere.

# 7 Den riktige måten å si at jeg elsker deg for første gang. Det er mange måter å si "Jeg elsker deg" for første gang.Du kan lage et spesielt minne, eller du kan si det midt i en samtale. Men for de beste måtene å si jeg elsker deg, les hele listen med ideer og tips på måter å fortelle en spesiell person at du er forelsket i dem.

# 8 Ikke forvent et svar umiddelbart. Etter at du har brukt tipsene i # 7 for å si "Jeg elsker deg" på en måte du liker, ikke skyv lykken. Noen ganger kan datoen din kanskje ikke være klar til å si noe tilbake eller kanskje, de trenger bare mer tid til å si det tilbake til deg. Du har kastet hjertet ditt ut. Nyt øyeblikket når du har avslørt dine tanker og lene deg tilbake. Svaret kommer når det må.

# 9 Ikke be om unnskyldning. De fleste går galt her. Hvis du bekjenner kjærligheten til noen, og de svarer ikke med noe, unnskyld ikke. Unnskyld etter å ha spurt noen ut for å dekke opp, vil det bare bli dårlig.

Du sier hva som er i tankene dine. Hvorfor skulle du be om unnskyldning for det? Hvis datoen din ikke er klar til å høre det, har de sannsynligvis egne problemer å håndtere uansett. [Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 10 Donâ € ™ t svare på deres vegne. Ulempe stillhet er fint her. Du har gjort en stor åpenbaring. Du har nettopp fortalt din dato at du elsker dem. Og det betyr at du ønsker å bli et eksklusivt par, noe som betyr at du kan bli gift en dag og ha babyer sammen. Du ser, det er mange ting som din dato må tenke på det øyeblikk du sier "Jeg elsker deg".

Gi nok tid til datoen din til å tenke, og ikke munn noe for å kutte stillheten. Donâ € ™ t si ting som â € œI know itâ € ™ s for tidligâ € | â € Â, â € œJeg burde aldri ha sagt detâ € | hva tenkte jeg â € œâ € œâ € œÂ eller â € œDu er ikke bekymret for det, jeg sa bare hva jeg tenkte på, du trenger ikke å si noe tilbake til meg.

Hvis du svarer på datoen din, kan det hende at din date bare smiler deg og snakker om noe annet. Du har nettopp hjulpet datoen din til å skille seg ut uten å gi deg et svar. Med mindre du har tenkt å beholde kjærligheten hver helg, unngå å svare på deres vegne.

[Les: Nytt forholdsråd for en perfekt start]

Bekjenner kjærligheten din for første gang kan være vanskelig, men ikke hvis du bruker disse 10 tipsene når du skal si at jeg elsker deg. Hold disse tipsene i bakhodet, og du vil kunne få meldingen på tvers og si "Jeg elsker deg" på den perfekte måten, på den perfekte tiden.

Anbefalt: