Når er aldersforskjell i forhold?

Innholdsfortegnelse:

Når er aldersforskjell i forhold?
Når er aldersforskjell i forhold?
Anonim

Det er tider når aldersforskjellen i forhold virkelig betyr noe og andre ganger når det egentlig ikke gjør det. Finn ut om begge deler er kompatible med alderen.

Vi bygger hele livet vårt med planer og sjekklister.

Vi gjør det samme med kjærlighet også.

Men nesten hele tiden innser vi for sent at kjærligheten er blind.

Du kan ha en liste over egenskaper og ting du vil ha i en partner, men du vil ende opp med å falle for noen andre som er helt forskjellige.

Det betyr også at partneren din er feil for deg?

Det absolutt ikke.

Men med kjærlighetens uforutsigbarhet kommer usikkerheten til forvirrende følelser.

En av de største forvirringene med kjærlighet som de fleste av oss har, er aldersforskjellaspektet som vi alle gjør så mye avtale om.

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Gjelder aldersforskjell i forhold?

Noen ganger gjør aldersforskjellen mellom to elskere ingen forskjell.

Men nesten hele tiden, aldersforskjell kan spille en stor rolle i suksessen til et forhold.

Hvis du daterer noen som er flere år eldre eller yngre enn deg, er det noen ting du må tenke på.

Og når du har tenkt over disse få detaljene, er det en god sjanse for at du vet om din kjærlighet kan overleve oddsen.

Hvor gammel er du i dag?

Hvor gammel er du og din partner i dag? Forhold er påvirket av tid i faser, og det som kan virke lykksalig på et tidspunkt kan gjøre deg i panikk mot en annen.

Hvis dere begge er yngre og i tenårene eller tidlig på tjueårene, kan selv noen få års aldersforskjell gi stor innvirkning på forholdet. Men når du går inn i trettiårene eller førtiårene, begynner bekymringen om forskjellen i alder å redusere, bare for å gjenopplive igjen i femtiotallet og sekstitallet.

Aldersforskjell i forhold til en tenåring

Ungdommen er bortkastet på den unge, sanne, men det er fortsatt en opplevelse som er verdsatt for livet. Lev ungdommen din fullt ut og virkelig, leve som en tenåring.

Hvis du er tenåring, ikke engang vurdere å danse en eldre person. Det er bare ikke verdt det. Ikke tap dine dyrebare tenåringsår, og prøv å late som å være en moden voksen bare fordi du er dating en. Eldre menn og kvinner vet hvordan de skal hakke noen i tenårene fordi de allerede vet hvordan de skal imponere og tegne en yngre tenåring som alltid leter etter oppmerksomhet. Nesten alltid, noen som er på slutten av tjueårene, vil kanskje bare danse deg for å utnytte din naivitet og uskyld.

Et ord til de eldre menn og kvinner som ønsker å danse unge tenåringer, ikke røve noen andre av deres ungdom for lykken, selv om de er en lett fangst. Det er egoistisk og kan forandre en tenårers liv for alltid.

Forskjell i alder og kompatibilitet i forhold

For en tenåring kan det være et opplagt svar. Men når du er forbi tenårene dine, er hvert forhold som innebærer en betydelig aldersforskjell en forvirrende komplikasjon. Det er så mange faktorer som tester kompatibiliteten din at du virkelig må veie alternativene dine og tenke to ganger om noen form for forhold du kommer inn i, enn si relasjoner med en aldersforskjell.

Men hvis du finner deg selv og kaster deg i sengen din over aldersforskjellen i forholdet ditt, er det noen kompatibilitetstestere som kan hjelpe deg med å fjerne tankene dine.

Emosjonell modenhet

Emosjonell modenhet er den største hindringen i forhold til en aldersforskjell. Det kan spille en stor rolle i å bestemme skjebnen som et par. Yngre elskere er nesten alltid mer rastløse, utålmodige og entusiastiske, mens de eldre elskerne er roligere og tålmodige. Hvordan er det i ditt forhold? Er forskjellen i følelsesmessig modenhet og erfaring å kjøre en kil i romantikken? [Les: Tips for å ha et godt forhold]

Hverandres vaner og interesser

Noen som er født i syttitallet eller før, og en annen person født i åttitallet eller nittitallet, kan virke likt utvendig. Men når dere begge lever sammen, vil dere begynne å legge merke til en stor forskjell i personlig oppførsel og til og med forventninger til deres partnere.

Trener du hver morgen mens din partner liker å sove sent? Er du en tidlig sovende mens partneren din er våken til dawn? Foretrekker du PB & J til frokost mens partneren din liker en næringsrik frokost med beregnede kalorier? Eller er Lady Gaga på spillelisten din mens din partner foretrekker Pearl Jam?

Selv om disse små detaljene kan virke søte i begynnelsen, kan det skape alvorlige forskjeller som kan avbryte et forhold når du er begge forbi infatuasjonen. [Les: Slik kjemper du virkelig i kjærlighet]

Usikkerhet og alder

Ingen liker å aldre, og den eldre personen i forholdet gjør det absolutt ikke. Når du ser at partneren din har en god samtale med noen sin egen alder, kan du finne deg selv lurer på om partneren din kobler seg bedre følelsesmessig til noen sin egen alder i stedet for deg. Har du noen gang følt det? Hva skal du gjøre med det?

Den ekstra bagasjen

Er du skilt med to barn? Har partneren din en fortid som har egen bagasje? Problemene med å danse noen måte eldre betyr alltid at det er en ekstra bagasje involvert i noen form eller den andre. Kan en av dere håndtere det?

Familieplanlegging

Har dere alle de samme interessene og ønsker ut av livet.Et tiår kan gjøre stor forskjell i måten en person ser livet på og skaper forventninger ut av det. Vil du ha barn? Er partneren uinteressert i å ha barn? Disse kan virke som små nagging detaljer nå, men veldig snart, vil du se at disse detaljene som involverer ønsker og interesser, faktisk definerer livet ditt og hvem du er.

Vokser gamle sammen

Kan du takle forskjellen når dere begge blir eldre? Ville du bli frustrert på grunn av de ulike energinivåene? Hvis du er 33 og partneren din er 48 år, kan det virke som ingenting. Men når du skal være 48 år, vil din partner være i pensjon. Har det noen gang gitt en tanke? [Les: Måter å ha et langsiktig forhold som varer]

Forstyrrer aldersforskjellen deg?

Har du tenkt over aldersforskjellen og hva andre mennesker og venner kan tenke? Forstyrrer det deg at den uvitende staben i supermarkedet trodde du er foreldre og barn, og ikke et romantisk par?

Aldersforskjellen i forholdet vil bare ha betydning hvis det betyr noe for deg. Du vil bare bli plaget av det hvis det plager deg dypt inne. Hvis du er ubehagelig, daterer noen som er utenfor din aldersgruppe, så ikke dato personen. Det er ikke verdt bryet. På slutten av dagen må du være komfortabel i partnerens armer, enten du er hjemme eller på fest. Hvis blikk og samtaler av andre mennesker forstyrrer deg, kan du noen gang bare være lykkelig? [Les: Tegn på et godt forhold]

Hvor mye kan du ofre for kjærlighet?

Relasjoner trenger arbeid, enten de har en aldersforskjell eller på annen måte. Og det er i egne hender å få noe til å fungere. Forhold involverer noen få ofre på begge sider.

Du vet nå hva som kreves for å få et forhold til et aldersforskjellarbeid. Så hvor mye kan du virkelig ofre for kjærlighet og hvor har du tenkt å tegne linjen?

[Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

På slutten av dagen er aldersforskjellen i relasjoner alt i hodet. Hvis du ikke kan lære å overvinne din tvil, er det bedre å holde seg ut av det.

Populært emne