Når kan jeg høre min ufødte bebis hjerterytme?

Når du er gravid, er du ofte desperat til å møte din lille med en gang. Du vil fremskynde morgenkvaliteten, heftige bump og puffy ankles som har deg utelukkende flip flops. Du vil føle kjærlighetens trang og du vil ha de små hendene. Du vil ha snuggles og å nøye spore pekefingeren over det nydelige ansiktet kroppen din har skapt mirakuløst.

Selv om du ikke kan fremskynde en graviditet, kan du føle en zillion ganger nærmere din lille ved å lytte til hjerteslag.

Når kan jeg høre babyens hjerteslag?

Barnets hjerte begynner å slå på bare 6 uker. Hvis du har en tidlig ultralydsskanning, kan du kanskje høre / se babyens hjerteslag på bare 8 uker! Det er vanligst å høre babyens hjerterytme ved 12-ukers skanning, men mange forskjellige faktorer kommer inn i spill, for eksempel babyens stilling i livmor, vekt og nøyaktighet av forfallsdato.

Hva er en hjerterytme monitor og skal jeg kjøpe en?

En føtal Doppler (eller hjerterytme skjerm) er en enhet som kan lese ufødte babyens hjerteslag.

Det fungerer ved å sende ut høyfrekvente lydbølger som går gjennom bumpen din og inn i babyen din. Når bølgene blir møtt med bevegelse, som babyens hjerterytme, spretter de tilbake og blir oversatt til lyd for at du skal høre.

Det er noen bekymringer med hvor nøyaktig en føtal doppler egentlig er, som alt som beveger seg inne i deg (fra barnets spark til blod som strømmer i arteriene dine), blir også oversatt til lyd, noe som kan føre til feil resultater.

Er det trygt å bruke hjerteklokkemonitor hjemme?

Det anbefales ikke å bruke enheten hjemme uten veiledningspersonell. Selv om teknologien i enheten er trygg, kan resultatene tolkes på forskjellige måter. Og de langsiktige effektene av å gjenta babyer til ultralydbølger fra disse enhetene er ukjent.

Forordningen sier at en håndholdt Doppler "bare skal brukes når det er et medisinsk behov og bare av eller under tilsyn av en helsepersonell." I stedet for å kjøpe en hjerterytme-skjerm eller laste ned et hjertefrekvenssporingsprogram, er det sikrere å finne ut hvordan barnet ditt gjør på andre måter, for eksempel å merke sine bevegelser.

Les nå:

Alt du trenger å vite om din anomali (eller 20 uker) Skanning

10 superfoods å spise i løpet av svangerskapet

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar