Når en kvinne gråter: Gentlemanens Dos og Don'ts

Innholdsfortegnelse:

Når en kvinne gråter: Gentlemanens Dos og Don'ts
Når en kvinne gråter: Gentlemanens Dos og Don'ts
Anonim

Når en kvinne gråter, kan den gjøre en mann nervøs. Så hva skal du gjøre? Vel, for det første, det er det IKKE å gjøre når en kvinne gråter.

"Hva å gjøre når en kvinne gråter" vil bokstavelig talt gi mer enn 60 millioner Google søkeresultater. Så hva er med all interesse? Når det kommer ned til det, er det ubehagelig for alle involverte å gå inn på en kvinne. Jo mer hjelp vi alle kan forstå, desto bedre!

Forvirringen ligger i hva man skal gjøre med gråtene. Skal du gå inn for en stilket, muligens vanskelig knep? Gi henne kondolanser? Unnskyld din røv av? Svaret på hva du skal gjøre er like utfordrende, uansett om du er den som ropte.

Og la oss innse det, kvinner kan gråte for et mylder av grunner. Hvis du har sunn fornuft, vet du sannsynligvis grunnleggende om hva du skal gjøre når en kvinne gråter. Men hva med resten? Vi er her for å fortelle deg hva * ikke * å gjøre når en kvinne gråter.

Grunner til at en kvinne gråter

Bare for å advare deg, det kommer til å bli en lang liste. Mens noen kvinner aldri kaster en tåre, kan resten av dem gråte på hatten! De vanligste årsakene til at en kvinne begynner å gråte inkluderer …

# 1 Hun lo så hardt, ropte hun.Noen ganger når damen din elsker, ler så hardt, begynner hun faktisk å gråte. Vitenskapen antyder at vi gjør dette fordi vi ler så hardt at det setter press på våre tårkanaler. Disse er kjent som "refleks tårer." Hyggelig spøk, bro.

# 2 Etter sex gråt.Noensinne har din partner slått ut vannverkene etter en spesielt randig romp? Hvis du tror hun gråter fordi hun er glad, har du rett! Men hvis du tror hun gråter fordi sexet blåste * og ikke på en morsom måte * så … vel, det kan du også være riktig om. Post-coital gråter skjer av en av tre grunner.

- Først kunne hun føle seg virkelig knyttet til deg. Hei, vi er kvinner, vi gråter. Liker, mye noen ganger. Si, hvis sex med deg var helt tenkende, kan vi kaste litt tårer for de små svømmere. [Les: Hvorfor er sex så viktig i et forhold?]

- For det andre, en annen grunn til at en kvinne gråter etter kjønn er fordi kroppen hennes har en følelsesmessig utgivelse. Vitser til side, noen ganger føles kvinner så koblet til sine partnere - eller har nettopp hatt en så fantastisk orgasme - at hennes kropp ikke vet hva annet å gjøre. Så det skaper en følelsesmessig utgivelse for alle de gode vibene.

- Endelig kan hun oppleve post-coital dysfori. I artikkelen, er det normalt å gråte etter sex?, Snakker Cosmo om denne undersøkte staten. Tilsynelatende er det utrolig vanlig på et tidspunkt i sitt seksuelle liv å bli urimelig deprimert etter seksuelt møte, enten med en partner eller på en solo!

# 3 Hun er bare trist.Dette er en av de mest åpenbare svarene på tvers av bordet. Hvis hun føler seg avvist, deprimert, unattractive, uproduktiv, eller kanskje er hun bare i en generell tilstand av tristhet … vel, hun kommer til å gråte.

# 4 Manipulering.Denne neste grunnen til hvorfor en kvinne gråter er trist, men sant. Og vi tilslutter oss ikke helt denne tankegangen, men kvinner er ganske gode til å manipulere menn med tårene deres. Dette fungerer vanligvis for det rene faktum at menn er generelt ubehagelige rundt folk som gråter.

Hun vil si ting som, "Kom til denne fest. Oh, jeg vet at du ikke vil gå til, "eller" Ikke vær sint på meg, "eller" Ikke la meg gjøre denne tingen. "Og listen fortsetter og fortsetter! [Les: Hvordan kan kvinner manipulere menn så lett?]

Hei, vi sa aldri det var en ærverdig grunn til å gråte, men det kan være en sann.

# 5 Hormonal.Hormoner er en liten djevel, spesielt når det kommer til vannverk. Hun skal gråte fordi hun er glad, trist, pisset, vil ha sjokolade, og i utgangspunktet uten grunn. Du kan takke mors natur for den lille perlen.

# 6 Hun er på hennes wits ende.Når de skyves til randen av frustrasjon, kan noen kvinner begynne å gråte. Hvis du pisser henne av og hun er på randen av hennes tålmodighet, kommer du til å se den dirrende leppen som kommer for deg!

# 7 Hun er latterlig glad.På motsatt spekter av å bli bummed, kan kvinner også gråte når de føler seg utenfor jazzed om en bestemt situasjon. Det er riktig, det er bare ingen vinnende! [Les: Hemmeligheter til et helt godt forhold]

Grunnleggende om hva du skal gjøre når en kvinne gråter

Vi føler deg, fyr. Det kan føles veldig vanskelig å vite riktig måte å svare på. Det er derfor vi skal gi deg den grunnleggende listen over Dos som aldri vil slippe deg ned når jenta din kaster tårer.

# 1 Lytt.Ikke alle problemene må løses. Menn pleier å ønske å fikse ting, og kvinner vil bare snakke om dem. Menn er fiksere av natur, så når de hører jentens klage eller gråter om en viss situasjon, kommer de til å hoppe inn i "Superman Mode".

Gjør oss en tjeneste, hold tilbake. Vi setter pris på din macho-protector tilnærming, men noen ganger vil vi bare tisse om noe. Og noen ganger vil den trolling innebære å gråte. Så gjør oss en tjeneste og bare hør. [Les: Hvordan være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Les kroppsspråket hennes.Hvis jenta foran deg ønsker en trøstende klem, vil hennes kroppsspråk gi deg beskjed. På samme måte, hvis hun vil ha sin egen plass, gjør hun det kjent. Bare vær opptatt. Hvis du fortsatt ikke kan finne ut det, gjør det aldri vondt å spørre!

# 3 Berolig henne.De fleste kvinner liker kommunikasjon, spesielt når de er følelsesmessig stresset ut. Hvis hun gråter, bare kommuniser med henne. Forsikre henne om at alt skal bli bra, og fortelle henne at du vil finne ut alt sammen. Spør henne om det er noe du kan gjøre for å hjelpe henne, eller om hun foretrekker at du bare lyttet til henne.

Hva IKKE å gjøre når en kvinne gråter

Folk, vanligvis av den mannlige variasjonen, har en tendens til å bli litt squeamish når en kvinne gråter. Hun begynner med en sniff, et nedkastet uttrykk eller kuppede øyenbryn. Så begynner leppen å riste, og før du vet det, strømmer vannverket.

# 1 Skrem på henne.Hvis en kvinne gråter og knepjevreaksjonen er å le, vel, du er en rykk. Likevel, for noen mennesker, er latter en naturlig, om enn nervøs reaksjon. Hvis dette har * du * skrevet over det, la din partner vite på forhånd slik at de ikke er så sjokkert av din tilsynelatende hjerteløse oppførsel. [Les: Største datingsvingninger for kvinner]

# 2 Lag vitser.Dette er en vanskelig reaksjon på gråt som kan gjøre deg til den mest sjarmerende personen noensinne, eller et totalt a-hull.

Kanskje du er en hjemme-stand-up komiker. Og du tror du kan få en prest til å le på en begravelse! Flott, bra for deg. Det betyr ikke at hun vil at du skal uttale klokt sprekker mens hun suger henne mascara av.

Ikke ta feil, tanken er søt. Vi får det - jenta din er opprørt. Så du tenker, "la min jente le av deg!" Likevel har du stor risiko for å fornærme henne eller få henne til å tro at du er en ufølsom rykk.

Bruk god vurdering om dette ville være et passende svar for din gal. Advarsel: Hvis hun gråter over en død eller utroskap, er det et stort no-no Men hvis hun gråter over tidspenning eller en trist kylling? Ta gjerne din beste Louis CK. [Les: Irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 3 Stare tomt.Når en kvinne gråter, er det vanligvis vanlig å spørre henne om hun er greit, ta et trekk for å klemme henne, eller be om unnskyldning hvis du er en pikk! Ingenting - og jeg mener ingenting - skal gjøre en kvinne som gråter, føler seg mer ugyldig enn en tom stirring.

Se, vi vet at det er ubehagelig. Men det er ingenting * skummelt * om vann som faller fra kjærestenes øyne. Så ikke ignorere henne! [Les: Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har rystet opp]

# 4 Kom til henne.Eventyr tid! Et år brøt kjæresten min med meg. Vi hadde vært sammen i tre år. Vi var * det paret * at våre enslige venner ville gå til for dating råd. Når nyhetsspredningen av vår oppbrudd, hadde jeg en venn dukker opp hos meg i løpet av et par dager. "Jeg hørte deg og * Jackass * brøt opp."

Jeg begynte å gråte ut av ren forlegenhet, og han fortsatte å spørre om jeg ønsket å gå en romantisk tur sammen - mens jeg gråt. Sann historie. Tuller du med meg? Hvis hun gråter og du bestemmer deg for at dette er en god tid å svelge med dine romantiske wiles, er du langt unna merket. [Les: Flytter for å forføre en kvinne og få henne i sengen]

# 5 permisjon.Enten hun er en hyppig crier eller hun bare slår på vannet fungerer når ting er spesielt dystre, er forlatelse sannsynligvis ikke en god ide. Uansett hvor ubehagelig eller sint du føler, ikke trygg på din favoritthunne.

Og hvis * hun * går, er det en 97% sjanse hun står utenfor døren og venter på at du skal jage etter henne. Ja, det gjør vi. Men hvis hun liker å være alene når hun gråter, vær så snill å scoot din bum ut av døren! [Les: Dårlige vaner som gjør at partneren din vil forlate deg]

Der har du det. Do's og Don'ts av hva du skal gjøre når en kvinne gråter. Vannverk må ikke være så vanskelig å finne ut. Lytt til disse grunnleggende reglene, og du vil være en verdensklasse trøster på kort tid!

Populært emne