Når en fyr stopper teksting deg: The Sad, Mad & Pissed Off Girl's Guide

Forvirringen, frustrasjonen og selvmedlidenheten som oppstår når en fyr stopper teksting, kan være fryktelig. Men det er noe du kan gjøre med det.

Vi har alle vært der. Du chatter med en fyr, og det går bra. Så plutselig radio stilhet. Han falt av jordens overflate og stoppet teksting. Hvorfor? Uten forklaring, er du igjen for å konstant undre. Hva gjør du? Er han bare å være en rykk? Hva gjør du når en fyr slutter å smsere deg? [Les: Hva du trenger å gjøre når en fyr begynner å opptre forskjellig]

Hvorfor stoppet han å smsere deg?

Når en fyr slutter å smsere deg, er det første du gjør, og du må prøve å finne ut hvorfor. Kanskje han fortsatt ser på Instagram-historiene dine og legger ut, men smiler deg ikke tilbake. Du vil tro det beste og håper at telefonen bare ikke fungerer riktig. Men så hvorfor ville han ikke sende deg beskjed på en av de millioner av apps som er tilgjengelige?

Sannsynligvis har hans resonnement mye mer å gjøre med ham enn med deg. Og det første du må gjøre er å slutte å bli fornektet. Nine ganger ut av 10, spøker han deg eller bare ignorerer deg. Og innrømme det kan være vanskelig, men det er også nødvendig. [Les: Hvorfor gutta spøkelse? 15 grunner til at gutta blir til feige pricks]

Hva å gjøre når en fyr slutter å smsere deg

Mange tanker flyr gjennom tankene dine når en fyr slutter å smsere deg. Du kan tenke på noe du vil gjøre eller si til ham. Men før du tar noen beslutninger, kan du angre, det er noen skritt du bør ta.

# 1 Avkjøl. Før du gjør noe, bare slapp av. Når du først skjønner at du har vært ghosted, føler du deg dårlig, kanskje til og med pisset av. Du vil gå på ham. Men før du gir deg den galne jenta etiketten, prøv å avkjøle.

Tenk deg av ham. Selv om du har snakket nonstop og blitt vant til å høre fra ham og til og med delt noen personlige ting, stoppet han å smsere deg, så ta litt tid å omgruppere før du gjør noe dramatisk. [Les: Hvordan få en fyr til å innse at han mister deg]

# 2 Vent til en venn. Dette er noe du kan gjøre om du er avkjølt eller ikke. Du kan bli pisset av eller opprørt eller frustrert. Få alt ut. Du kan søppel snakke med ham til ditt hjertes innhold. Bare vær sikker på at du snakker med en klarert venn og ikke noen som vil spre sladder.

Å snakke med en venn vil også minne deg om hvor fantastisk du er. I stedet for å være nede på deg selv, vil din venn sette deg opp og minne deg på at du fortjener bedre enn denne rykk. [Les: 22 måter en venn vil få deg til å føle seg bedre]

# 3 Vær trist. Å komme over teksting en forelskelse kan være vanskelig. Du vil sørge for tapet, men du var aldri virkelig dating, så det føles som om du ikke kan. Vel, det kan du. Fortsett og gråt og druk deg selv i mint sjokoladeflisis.

Bare ikke la dette gå for lenge. Han er ikke verdt din tid, energi eller tårer.

# 4 Distrahere deg selv. I stedet for å prøve det vanskeligste å ikke skrive på ham, unngå telefonen din sammen. Gjør noe for å holde deg opptatt, så tankene dine dreier seg ikke om ham. Prøv en DIY du har lyst til å gjøre. Gå sjekk ut et salg på kjøpesenteret, gå til treningsstudioet, eller få litt arbeid som du har satt på.

Før du vet det, vil du glemme alt om denne rykk. [Les: Hvordan stoppe besattelse over en fyr du er interessert i]

# 5 Lev ditt beste liv. Gå ut med vennene dine og vær glad. Du kan fortsatt ha et lite sting fra hans avslag eller heller mangler det, men den beste måten å komme over ham er å eie din selvtillit.

Gå dans, bli kledd, og ha det bra. Nå sier jeg ikke å vise seg eller avhenge av andre til å føle seg bra, men å legge ut en morderisk selvtillit og rake opp liker absolutt ikke vondt. I tillegg vil det vise ham at du ikke trenger ham og gjør det bra uten han.

Hva ikke å gjøre når en fyr slutter å smsere deg

Sammen med alt jeg nettopp sa, er det nok du bør unngå å gjøre når en fyr slutter å smsere deg. Du kan spørre deg selv: Skal du spørre ham hvorfor? Skal du stalke ham på sosiale medier? Skal du spørre vennene sine hva skjer?

Nei Nei til alt. Denne fyren fortjener ikke noe av din tid, dine tanker, din energi, eller din mobiltelefon data.

# 1 Ikke skriv ham. Din første reaksjon på å ikke høre fra ham om noen dager kan være å komme seg ut. Men sannsynligvis er dette akkurat det han vil. Han vil vite at du tenker på ham uten at han må sette inn noen anstrengelse i det hele tatt. Det samme gjelder for å merke ham i memes, Snapchatting, og alt annet.

Ikke gi inn. Jeg vet hvor fristende det er. Jeg tilbrakte år å prøve å være ung, men det virker aldri. Pluss hvorfor vil du være med noen som ikke bare kan snakke opp. [Les: Håndtere hvordan spøkelser påvirker deg]

# 2 Ikke sov. Dette har ingenting å gjøre med deg. Jeg vet at det føles så personlig, som en brutal avvisning uten forklaring. Og hvis du har snakket en stund og kommet nær, kan det føles som et slag i ansiktet. Men prøv å ikke dvele på de ubesvarte spørsmålene.

Jeg har satt og lurt på og bortkastet utallige timer på disse gutta, da jeg kunne ha nyter meg selv, og det er bare ikke verdt det. Gutter som spøkelse har sine egne problemer, og de berører deg ikke. Han er den som mangler, ikke du. Så du kan være trist, men prøv å ikke tenke på det. Det vil drive deg nøtter.

# 3 Ikke lask ut. Så mye som denne fyren ikke fortjener respekt eller vennlighet, gjør ikke to feil rett. Så hvis han når ut, som de alle gjør til slutt, må du ikke ignorere ham helt tilbake. Det skaper en endeløs syklus av spøkelser. Revenge spøkelse er liten og du er over det.

I stedet, som Selena Gomez en gang sa, "drep dem med vennlighet." Du kan være hjertelig og høflig, bare hold ting profesjonelt og slå ham ned hvis han er ute av grensene. Hvis han kommer ut klokken 3, har du all rett til å ignorere. Men hvis du ser ham personlig eller han tekster deg som om ingenting skjedde, vil han ikke gjøre noe bra når han konfronterer ham.

Vis ham du gjør det bra og er ikke i det hele tatt faset av hans mangel på medfølelse. Hvis han fortsetter å nå ut, vennligst gi beskjed om at du flyttet mens han var MIA. [Les: Zombier av dating - Hvordan håndtere en fyr som spøk og kommer tilbake]

# 4 Forvent ikke dette fra hver fyr. Ja, ghosting er ingenting nytt. Det er ganske vanlig, men du kan ikke la det få deg ned. Ingen sa noensinne at dating var lett. Du må bare holde hodet høyt og håpe på det beste. Ja, du kan bli ghosted igjen, men du må prøve å ikke la det komme til deg.

På samme måte som du går på mange jobbintervjuer eller en skuespiller går mye av auditions og aldri hører tilbake, må du ha en tykk hud for å overleve i dagens datinglandskap. Jeg vet at det ikke virker rettferdig, men du vil finne noen verdige til alt du har å tilby. Og han vil skrive deg tilbake.

Hvis du går inn forventer hver fyr til spøkelse, har du ikke et hyggelig utfall. Du vil ikke bli investert eller spent, du vil forvente den andre skoen å slippe og det vil. Det er en kraft i positiv tenkning. [Les: Hvordan frigjøre sinne og fokusere på positive i livet ditt]

# 5 Ikke gjør det samme. Som jeg sa, bare fordi noen gutter spøkelse, betyr det ikke at alle gutta gjør det. Så ikke behandle alle menn hvordan noen menn har behandlet deg. Fortsett med barndomsmantraet ditt for å behandle andre hvordan du vil bli behandlet.

Hvis du vil ha respekt i et forhold, må du også gi det. Jeg vet at det suger når det ikke blir returnert, men å gjøre det samme med noen andre setter deg på samme nivå som fyren som sluttet å smsere deg. Så prøv å forbli den større personen. Og neste gang du ikke er interessert i noen, gi dem beskjed, pent.

[Les: Tekstet du en fyr for mye? Hvordan vite når du skal stoppe]

Når en fyr slutter å smsere deg, begynner forvirring, avvisning og frustrasjon alle å angripe din selvtillit. Du blir trist, sint og sint. Men det er mange ting å gjøre og ikke å gjøre som vil lede deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar