Hva er den beste unnskyldningen du har brukt til å ringe i syk?

Det er mørkt, det er vått og det er kaldt - men selv om man ser på været akkurat nå, kan du få en permanent fosterstilling i sengen, det er mange måter å holde deg motivert til å gå på jobb. Vi snakket med psykologen Dr David Lewis (se nedenfor) for å få tips om hvordan du holder deg for livet i disse kjedelige vintermånedene. Og vi vil anbefale deg å prøve minst en av dem, så du ikke ender opp med å stole på unnskyldninger som dem i denne videoen for å unngå arbeid ...

1. Vinterbevis din helse

Fokuser virkelig på ernæring. En godt drivnet kropp er lik et sunt, positivt sinn, spesielt nå er det ingen solskinn å drive deg gjennom dagen. Spis en solid frokost og sørg for at kostholdet ditt er på punkt hele dagen.

2. Ikke la stress spise bort ved din moral

Gi deg selv minst 15 minutter daglig "meg tid". La oss få yogic for de som trenger hjelp med å slappe av:

  • Sitt eller legg deg ned i et stille rom.
  • Lukk øynene og forestill deg deg selv i et vakkert sted hvor du føler deg helt trygg og i fred.
  • Sakte pusten din til seks innhalasjoner og utandringer i minuttet.
  • Hver gang du puster ut, føler deg selv mer og mer dypt avslappet da alt stress og spenning flyter vekk fra kroppen din og inn i omgivelsene.

3. sov godt

Ikke det du trenger å minne om, men sov så mye som mulig. Hvis du får dine åtte timer hver natt, vil du snart finne at det å trekke seg under din dyne blir litt mer håndterbart.

4. Trening, åpenbart

Hver fem-en-siders kamp du spiller er som å ta en pille i en 90-talls nattklubb. Vel, ikke helt, men det kan føles like bra - fordi hjernen din oversvømmer kroppen din med følsomme kjemikalier hver gang du trener. Opprettholde en sunn balanse mellom disse positive nevrotransmitterne er viktig hvis du vil ta vinteren med et smil.

5. Hvis du har stab, hør på dem

Det er viktig at selskapene sørger for at deres ansatte føler seg lyttet til og ikke overveldet. Incentive ordninger, team sosiale og dager unna tillate åpne kanaler for kommunikasjon som fremmer positive arbeidsforhold. Tross alt, hvis de ansatte trives godt med å snakke med deg, vil de være mindre tilbøyelige til å trekke latterlige sykdommer ...

6. Vær oppmerksom på kroppen din

Ta deg tid når du føler at du trenger det. Å skyve kroppen din til grenser, vil bare bære deg ut mentalt og fysisk. Og ingen ønsker å jobbe når de føler seg nedslått.

Sjekk oss ut på Twitter på @coachmag for din daglige dose underholdende helseinformasjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar