Hva er det når hun nærmer seg en jente i en klubb?

Det er så mange guider om hvordan du nærmer deg en kvinne i baren, men du må først vite hva hun har tenkt på før du tenker på å nærme henne.

Kvinner elsker å tenke. Tanker flyr bare gjennom hodene våre i et hvilket som helst scenario, enten vi hakker opp noen gulrøtter, ruller gjennom våre Facebook-feeder, tar en dusj, og selv mens vi har sex. Vi kan tenke på de silliest, de morsomste og de rareste tingene i noen form for innstilling.

Så bare forestill deg hvor mye tankene våre blir sparket opp når du kombinerer musikkens høyeste musikk med et par drinker. Når vi er i klubben, har vi alle disse små tankene om alt og alt som skjer. Noen fyr kan forsøke å sjarmere seg inn i buksene våre, og alt vi kan tenke på, er at han har litt persille satt fast mellom tennene hans.

Virkelig, det er ikke din feil, fyr med persille mellom tennene hans. Våre sinn pleier å vandre av når vi ikke er alle som er interessert i det du snakker om.

Men for alle dere som ønsker å ta en titt på hva som foregår i en kvinnes hode når hun er ute for en natt med jentene, fortsett å lese!

Hvilke kvinner tenker på når de er i klubben

Så hvis du har behov for noe avklaring for hva den twentysomething moderne kvinnen virkelig tenker når hun er ute, så er den mest nøyaktige listen du finner.

# 1 Hva er denne sangen? Sjansene er at denne tanken vil dukke opp i hodet til en kvinne som ikke er typen som hyppig fester scenen. Hun begynner å lure på hva folk lytter til i disse dager. Du som den fyren som kan nærme seg henne, kan hente henne inn på hvilke sanger som spiller.

Hvis du er like uvitende, kan du binde på den delte opplevelsen av å ikke vite hva pokker spiller. Når det er tydelig at musikken ikke er til hennes smak, kan du tilfeldig foreslå å flytte til et annet sted med bedre musikk. Hun er sannsynligvis ikke enig, hvis hun er med vennene sine, men hun kan fortsatt vurdere invitasjonen din. [Les: Hvordan lage liten snakk uten å føle seg vanskelig]

# 2 Hva er en god drink som ikke vil forlate meg med bakrus? Ingen vil ha bakrus, men de ønsker å feste med litt alkohol i sitt system. Så den beste måten å balansere dette på er å finne en drink som er raffinert nok til ikke å forårsake ødeleggelse på hjernen og magen hennes kommer morgenen.

Dette er den perfekte tiden til å pusse opp på klubbens barliste, slik at du kan anbefale noe som er godt nok til en dame smak, men ikke for lys at hun skal kjøpe 10 før får en fin buzz. Faktisk, hvorfor ikke hopp over forslaget og tilbud om å kjøpe henne som drikker deg selv?

# 3 Vennligst ikke snakk med meg, vær så snill, snakk ikke med meg, vær så snill, snakk ikke med meg. Du kan fortelle at dette er på en jentes sinn basert på kroppsspråket hennes. Hvis hun har krysset hennes armer, plutset et altfor høflig smil på hennes lepper og en liten fur på pannen hennes, så kan du fortelle at den hun snakker med er en uvelkommen inntrenger.

Dette kan være din cue å være ridderen i skinnende rustning som vil redde henne fra en samtale med noen hun ikke har til hensikt å snakke med. Bare swoop rett inn når hun ser veldig ubehagelig ut, gi henne ditt beste beroligende smil, og si hei. Når den andre fyren merker at hun er mer responsiv mot deg, vil han sannsynligvis bare slither away.

# 4 Hvorfor vil ingen snakke med meg? Dette er motsatt av scenariet over, hvor en kvinnes selvtillit kan plummet fordi hun begynner å føle seg som en veggblomstring. Tegn på at hun tenker dette inkluderer å se deg rundt og prøve å få øyekontakt, smilende på gutta som ser på hennes måte eller et lite utseende på ansiktet hennes.

Du, som en gentleman, kan være fyren for å forsikre henne om at hun er virkelig verdig oppmerksomhet. Du trenger ikke å bli tiltrukket av henne eller kjøpe henne en drink, men nærmer henne med et ekte smil og en høflig hilsen kan være nok til å få henne til å føle seg rolig igjen. Hvem vet, du kan finne ut at hun er akkurat din type. [Les: Hvordan nærme seg en jente og imponere henne umiddelbart]

# 5 Hvorfor snakker du med meg? Når paret med et irritert utseende som hun ga til fyren i # 3, kan denne tanken krysse henne mens du allerede snakker med henne. Dessverre, uansett hvor glatt du er, noen kvinner vil fortsatt avvise deg, og det er ok. Det er en klubb fylt med folk, tross alt.

Men i stedet for å la din bitterhet eller angst vise, ta moralsk høy bakke og akseptere at hun kanskje ikke vil snakke med deg. Du kan bruke en linje som, "Vel, jeg har tatt opp nok av tiden din. Se deg rundt. En herlig linje som dette kan få henne til å tenke to ganger om å spørre fremskrittene dine, bare fordi du var høflig nok til å unnskylde deg selv. [Les: Hvordan ha en god samtale med en kvinne]

# 6 Jeg vil gå hjem. Dette er en tanke som kan krysse henne senere om kvelden, når hun har nok drinker eller når hun ikke lenger nyter seg selv. Tegn på dette inkluderer å se på klokken hennes ofte, se rundt for vennene sine som forhåpentligvis føler det samme, og bare ser kjedelig ut som helvete. [Les: Hvordan være morsom og gjøre henne som din bedrift]

Hvis du tror dette er tilfelle, så er dette din kø for å be om nummeret hennes eller i det minste hennes Twitter-håndtak. Hun kan knytte seg i noen minutter, noen ganger i forkjøp for å gå på toalettet, slik at du bedre får hendene på kontaktinformasjonen før hun gjør det. Bare ikke ta det for personlig hvis du innser at nummeret hun ga deg, er feil.

På baksiden, hvis du tror du har noen veldig god kjemi, kan du tilby å kjøre hjemmet eller i det minste gå henne til stedet der drosjer er.

# 7 Hvor er vennene mine? Hvor er nøklene mine? Beina mine gjør vondt. Rommet er spinnende. Jeg kan kaste opp. Disse tankene kommer vanligvis opp når hun allerede er full. Du har kanskje ikke sett det som kommer, vurderer hvor ivrig hun slår ned hennes drikker, men når du ser telltale tegn på berusethet, er det to ting du kan gjøre.

En, du kan hjelpe henne med å bli kvitt henne ved å gi henne litt vann og hjelpe henne mot toalettet. Du kan også gjøre ditt beste for å underholde henne og holde henne oppmerksom på vakt, slik at når hun samler opp alle sine sanser, kan hun gå hjem uten en hitch.

Den andre tingen du kan gjøre er å høflig spørre om hun trenger hjelp med å komme hjem. Til en drunken kvinne som kanskje ikke er litt paranoid, kan dette være skummelt. Men du kan love * og holde ditt løfte * å ikke legge henne på henne, og bare hjelpe henne med å få henne til sikkerhet. Hvis hun har en venn med henne, kan du også forlenge tilbudet til sin venn, slik at hun vil føle seg mye tryggere.

# 8 Ja, jeg vil gå hjem med deg. Med din gode sjarm og glatte bevegelser har du grundig overbevist en jente om å gå hjem med deg. Tegn på at dette er det hun tenker på, inkluderer overdreven berøring, kanskje et par kyss her og der, rett og slett å ta tak i skrittet eller hviske skitne ting i øret. Gratulerer, du får noe i kveld! [Les: 7 tegn hun vil gi bort hvis hun ønsker å sove med deg]

Når du har litt innsikt i hva som foregår i kvinnens sinn på klubben, kan du justere tilnærmingen og oppførselen mot henne. Å vite hva hun tenker kan hjelpe deg med å føle med det hun føler, og det kan være din enveiskort for å få henne tiltrukket av deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar