Hva du trenger å vite om London Marathon Expo 2018

Foto: Vivobarefoot via Flickr (Creative Commons)

De lange ukene med trening er bak deg, og du lider av intense utbrudd av "maranoia" med hver knock og niggle forstørret til en livstruende, og enda viktigere, rase-truende skade. Det kan bare bety en ting: det er London Marathon uke!

Før du kan gå opp til startlinjen må du treffe London Marathon Expo på ExCel-senteret for å få ditt løp nummer og pakke. Ingen rase nummer, ingen rase, så slutte å mumle om å måtte bruke DLR (shudder) og les videre for å sikre at turen til ExCel går så jevnt som mulig.

Expoen går fra onsdag til lørdag

Det eneste verre enn å skille ut til ExCel gjør det bare for å finne bygningen er stengt. Her er åpningstider for utstillingen:

  • Onsdag 19. april kl
  • Torsdag 20. april kl. 10-18
  • Fredag ​​21. april kl. 10-18
  • Lørdag 22. april kl 9-17

Husk at 40.000 mennesker kjører London Marathon, og de har alle løpstall å samle i tillegg, så hvis du venter til lørdag for å besøke ExCel, forventer store folkemengder å være der med deg. Vanligvis jo tidligere i uken du går, jo roligere blir det, men det vil være opptatt når som helst det er en stjerneattraksjon på senteret (se nedenfor). Hvis du må gå på lørdag, må du være oppmerksom på at utstillingen avsluttes klokka 17.00, ikke klokken 20.00.

DLR-streiken er blitt kalt av - det er den beste måten å komme til utstillingen

I siste øyeblikk - like etter at alle hadde gått på utstillingen på torsdag for å unngå reisekaoset på fredag ​​og lørdag - har DLR-streikene blitt avkalt.

De to beste stasjonene til ExCel er Custom House og Prince Regent, som begge er på DLR. Alle tog på vei mot Beckton eller Gallions Reach på DLR stopper ved ExCel-stasjonene.

Hvis du foretrekker å bruke en buss for å komme til Excel, får du Jubilee Line til Canning Town og hoppe på 541-bussen til Prince Regent. Og hvis du kjører, koble postnummeret E16 1DR til din satnav.

Ikke bare ta tak i din rasepakke og gå

Gjør en tur på det og sjekk ut boder på Expo. Det er ikke lurt å kjøpe en last med nytt løpegear som skal brukes på søndag - hold deg til testede ting fra trening i stedet - men det er nyttige ting du kan få til løpedag på Expo.

De som vil høre tusenvis av folk rope sitt navn, kan få det trykt på din løpeskjorte på stand nummer ett. Det tar en time og koster £ 8 for en linje (du trenger bare én linje - ingen trenger å vite etternavnet ditt).

Hvis du sikter mot et PB-element som definitivt er verdt å plukke opp, er et pacing-band. Flere boder, inkludert Lucozade-stativet, vil tilby disse uvurderlige tilpassede armbåndene, noe som gir den tiden du trenger for å fullføre hver kilometer eller kilometer for å treffe en måltid.

Du kan også få en sportsmassasje på Expo - det er 15 pund i 15 minutter, eller 30 pund for 30 (hundrevis av hundrevis!) - og ta med noen suvenir-kjører for å feire maraton.

Se relaterte London Marathon 2018 Travel Guide: Hvordan komme seg til RaceHere er gratis ting du får med London Marathon Medal19 Tips for London Marathon First-Timers

Sjekk ut senteret

Det er en cavalcade av løpende helter og kjendiser som tar til Center Stage i løpet av Expo, inkludert ikoner som Steve Jones, Storbritannias raskeste noensinne maratonløper med en tid på 2 timer 7min 13sek satt i 1985 - en plate Sir Mo Farah vil gi for på lørdag.

Andre senterets høydepunkter inkluderer Mary Keitany, Eliud Kipchoge, Tirunesh Dibaba og Selasi Gbormittah fra Stor britisk Bake Off, som alle driver 2018-løp. Og hvis du vil ha en inspirerende historie mens du tar opp ditt løpnummer, besøk Expo på lørdag, da Tracy Barlow kommer på scenen klokken 10.45. Barlow fullførte London Marathon på bare under fire timer som veldedighetsløper i 2011 og har siden forbedret sin tid til en knapt troverdig 2t 30min 46sek - som representerer Team GB ved 2017 IAAF World Championships. Noe å skyte for.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar