Hvilke kvinner finner attraktive: 16 egenskaper jenter faller umiddelbart for

Innholdsfortegnelse:

Hvilke kvinner finner attraktive: 16 egenskaper jenter faller umiddelbart for
Hvilke kvinner finner attraktive: 16 egenskaper jenter faller umiddelbart for
Anonim

Hvorfor er det at jenter er interessert i en bestemt type fyr? Det trenger ikke å være et mysterium. Her finner du kvinner som er attraktive i en fyr.

Når en fyr nærmer seg en jente og de begynner å snakke, har hun allerede avgjort om hun er interessert eller ikke. Men hva gjør han attraktiv i forhold til den andre fyren som nærmet seg to minutter før? Hva gjør ham til den valgte?

Det har vært tider hvor jeg har datert gutter som vennene mine ville si, "Du må tullere ham?" Jeg kunne ikke akkurat legge fingeren på det, grunnene til at jeg ble tiltrukket av ham. Hans sans for humor? Måten han så på meg? Vel, jeg er ikke annerledes enn noen annen jente når det gjelder hva som tiltrekker kvinner til menn.

Hvilke kvinner finner attraktive i en fyr

De sier at kvinner er et mysterium, men egentlig, vi er ikke så kompliserte som folk tror vi er. Vi er bare mennesker, for å gråte høyt. Så hør opp, gutter! Her finner du kvinner som er attraktive i en fyr.

# 1 Det er alt i stemmen. Når jeg hører en dyp mannlig stemme, går hårene på nakken opp. Det er varmt. Jeg er ikke den eneste som tenker dette. Egentlig forbinder mange kvinner ubevisst dype toner med å være mer maskuline og milde. Hva en vakker kombinasjon! [Les: Hvordan tiltrekke seg kvinner ved første øyekast uten problemer]

# 2 Er han høy? Vel, han trenger ikke å være 6 '' høy, men ideelt sett vil du ha ham høyere enn deg. Kvinner foretrekker menn som er høyere.

Det har å gjøre med det faktum at vi vil ha noen som vil beskytte oss. Det gir oss følelsen av at vi kan stole på den fyren. Å ja, det er det kvinnene er tiltrukket av i en fyr. Men om han faktisk ville beskytte deg, er det en annen historie.

# 3 Sans for humor. Kvinner som menn som vil få dem til å le. Dette er et klassisk kjent faktum. Latter utgivelser glade hormoner … det er ikke vår feil. Også, ler også ubevisst indikerer for oss at fyren er en god person. Så, hvis du har prøvd å trekke av den mystiske fyrvirkningen, gi den en pause. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 4 Symmetriske ansikter. Enten du er mann eller kvinne, er folk tiltrukket av personer med symmetriske ansikter. Mennesker som symmetri, for vel, alt i naturen er symmetrisk. Det viser at han kommer fra sterke gener. På slutten av dagen, ubevisst, handler det om å finne en passende kompis. Beklager å briste boblen.

# 5 Vi vil ha testosteron. Dette er en biologisk komponent av hva kvinner finner attraktive i en fyr. Men ikke gym-ape testosteron med venene popping ut, det er ikke opphisset oss. Kvinner har en tendens til å lene seg mot menn med sterkere kjeve og panneben fordi de viser at de har en høy mengde testosteron.

Hva er det store problemet med testosteron? Det viser at de mennene har et sunt immunsystem og mindre oksidativt stress som strømmer gjennom hele kroppen. At after-gym lukter at menn har, husker du det? Det er en grunn til at kvinner elsker det. Det er frigjøring av testosteron. [Les: De 12 virkelige attraksjonene som forklart av vitenskapen]

# 6 Vennlighet. Men ikke skumle vennlig. Det er en linje mellom å være fin og se på en restraining rekkefølge. Når kvinner først møter en fyr, foretrekker de faktisk om de er litt bevoktet. Jeg har blitt slått på på barer hvor fyren er bare waaaay for vennlig. Og du vet hva som skjer? Ingenting. Jeg går bort. Det er derfor kvinner som dårlige gutter.

# 7 Spontanitet. Kvinner som menn som ikke limes i sofaen eller fikseres på treningsregime. Vi ønsker noen som vil kunne gå på en weekendferie eller overraske oss med billetter til en konsert. Disse tingene viser at de er livlige og ønsker å utforske og være eventyrlystne. Jeg mener, hvem vil ha en sofa potet?

# 8 Sterkt skjeggspill. Å Gud, jeg smelter foran en vakkert skjegg mann. Jeg smelter også foran ikke-skjegg menn, men noe om et skjegg lyser meg bare opp. Bearded menn er faktisk sett som bedre far materiale og vise mannlighet, seksuell modenhet og lederskap. Kjempegod! Så nå som du vet dette, er det kvinnene som finner attraktive, prøver å vokse en selv. [Les: Gutter med skjegg - 12 grunner til at de gjør de beste kjærester]

# 9 er åpen. Det er ingenting verre enn å snakke med en fyr som ikke vil åpne opp for deg. Kvinner er interessert i menn som er villige til å være sårbare i en samtale. Dette betyr ikke at fyren må fortelle deg sin dypeste mørkeste hemmelighet, men bare evnen til å kunne ha en samtale som er dypere enn et kiddie-basseng.

# 10 Er en leder. Kvinner vil ha menn som kan ta ansvaret når det er nødvendig. Det betyr ikke at vi vil ha noen som skal kontrollere alle våre skritt og ta våre beslutninger for oss. Men når jeg ikke kan finne ut hvilken restaurant å spise middag på, er det fint å ha noen som vil hjelpe og velge et sted. [Les: 30 alpha mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa]

# 11 Han har empati. Når jeg har en dårlig dag, vil jeg ha en fyr som vil kunne forstå hva jeg går gjennom og støtter meg. Ikke en fyr som bare sier "ja, det suger" og går tilbake til å se på hockeyspillet.

Kvinner trenger menn som er empatisk.Jeg mener, alle ser etter noen som er empatisk eller ellers ville du være en psykopat. Aldri glem aldri at dette er det kvinnene finner attraktive.

# 12 Hygiene. Støtende, kvinner som menn som er rene. Jeg vet, dette kan komme som en åpenbaring til deg. Ja, vi liker grunge utseendet noen ganger, men vi vil at vår fyr skal dusje minst en gang i uken. Jeg føler at dette er åpenbart. Kvinner som rene menn.

# 13 Han kan fortsette en samtale. Har du noen gang vært på en dato hvor den andre personen ikke kunne holde en samtale? Vet du hvor vondt det er? Jeg vet smerten. Jeg får hvorfor kvinner vil ha en fyr som kan holde en samtale. Hvis han ikke kan holde en samtale, spiller det ingen rolle hvor mange av disse andre egenskapene han har. [Les: Hvordan holde en samtale med en jente uten å kjede henne]

# 14 er drevet. Hør, du trenger ikke å ha mye penger. Men hva må du ha det til å gjøre noe med deg selv. Det betyr heller ikke at målet ditt må være konsernsjef eller berømt skuespiller. Det må bare være stasjonen til å ha lyst til seg selv. Det viser at du er en leverandør og at du har selvrespekt.

# 15 Er ikke en clinger. Kvinner kan være fryktelige clingers, men det kan også menn. Jeg vet noen ganske forferdelige scenen 5 clingers som jeg måtte bokstavelig talt riste av. På samme måte som gutter, ønsker vi noen som er uavhengige og har sitt eget liv. Ikke noen som bokstavelig talt ikke kan sove om natten uten å vite hvilken TV-show du ser på. [Les: Stage 5 clinger - 13 klare tegn du bare ikke er ønsket lenger]

# 16 Tillit. Vi har alle våre egne usikkerheter, men det gjør oss ikke mindre av en person. Tillit er det som deler folk fra de vi er interessert i, og de vi ikke er. Tillit er nøkkelen. Har du sett en fyr gå inn i et rom med hodet holdt høyt? Det er gud jævla sexy.

[Les: Chick magnet alert - Hva gjør en fyr den ekte totalpakken?]

Folk tror at kvinner er en slags mytisk skapning som ble opprettet fra Pandoras boks. Kom igjen folk, vi er ikke så kompliserte. Disse egenskapene som jeg nevnte ovenfor, dette er det som kvinner finner attraktive i en fyr.

Populært emne