Hva vi lærte fra Insta-Stalking Baywatch Cast

Hvorvidt du husker eller bryr deg om originalen Baywatch (din bluffers mening: Bleeth var den kresne mannens alternativ til Anderson), du må være oppmerksom på gjenopprettingen ASAP. For startere erstatter The Rock The Hoff i rollen som Mitch Buchanan, som garanterer en overflate av kroppsbilledkolonner, da alle lurer på hvorfor brysthår og en dadbod ikke er nok til å redde liv i California-surfen lenger. For det andre, er det satt til å være filmen hvor Zac Efron sprang fra hjertebank til mannskross, ved hjelp av komediekoteletter han har hylnet nylig som drømmende Matt Brody. Og for det tredje gir hele casten en objektlesel om hvordan å ha det gøy og få jacked, via magi av sosiale medier. Her er det vi har lært av dem denne uken.

Å være konkurransedyktig

"Blod, svette og respekt. De to første du gir, den siste du tjener." Lært det fra @therock hvem jeg skjedde for å komme seg i et dekkflippersløp med på #Baywatch. Unødvendig å si jeg mistet denne - kom til meg på 50-hulls dash og vi vil se hva som skjer, Sasquatch;)

Et bilde lagt ut av Zac Efron (@zacefron) på

Kunne du best Dwayne Johnson i en konkurranse som involverte å flippe av dekk? Ikke vær latterlig: mannen trener seks dager i uken, spiser mer fisk enn en liten familie leopardtetninger, og en gang slo Hulk Hogan i en kamp. Samtidig ville bare konkurrere mot ham definitivt anspore deg til bedre innsats ... som er en slags treningstrening i utgangspunktet. Godt arbeid, Efron.

ANBEFALT: Få en kropp som Dwayne 'The Rock' Johnson

Yoga er ikke så dårlig

Hun tar #BAYWATCH til et annet nivå. Verden ble forelsket i @alexannadaddario i #SanAndreas, og jeg var så imponert over hennes koteletter og tilstedeværelse hver dag, at jeg måtte få henne til å "rep-troppen" i vår film. Bare vent til du ser henne - og alle våre jenter - sparker rump og beskytter bukta. #GameOver #BaywatchBabes #CoverYourEyesBoys #BAYWATCH MAY 2017.

Et bilde lagt ut av therock (@therock) on

Hvis bare en god ting har skjedd med oss ​​denne uken, oppdaget det Alexandra Daddarios Twitter-feed: din nye Summer Quinn opprettholder masse ved å spise smørbrød, favoriserer makaronger dyppet i sjokolademousse og synes gjerne liker resveratrol. Enda viktigere, hun gjør også yoga: korrelasjon og ikke årsakssammenheng og alt det, men det har ikke skadet vår estimering av vinyasa noen.

Alle bør gjøre flere pull-ups

#BAYWATCH badevakter er brannmannen på stranden. Jeg gjorde 100 (over hånd og bredt grep) pull ups og @ zacefron gjorde 99. Valiant innsats fra barnet, men OG trakk gjennom. For nå, til han støv meg i hastigheten rundt. Us #BAYWATCH badevakter tar jobbene våre ekstremt alvorlige, og vi er de beste av de beste. Vi er også litt f * cked opp og dysfunksjonell. # IGot99Problems #ButPullUpsAintOne #OnSet #BaywatchGauntlet #BAYWATCH MAY 2017.

Et bilde lagt ut av therock (@therock) on

Igjen: Du vet aldri når du blir bedt om å teste din mettle mot The Rock, men enda viktigere, de aktiverer din abs bedre enn crunches - ifølge den faktiske vitenskapen. Er det derfor Efron plutselig er i paparazzi-baitingly god form? Det er umulig å si, men å gjøre et par sett med fem hver gang du passerer en trekkstang / tre gren / overhengende sett med trapper, vil det ikke skade deg.

ANBEFALT: 10 av de beste pull-up variasjonene

Det er på tide å få en hund

Setter pris på denne mesteren "Nick" ser over vårt #BAYWATCH-sett. Ikke la hans smil lure deg;). #MiamiBeachPolice # K9Unit #BelgianMalinoisGangsta #TheyCallMeTheAnimalWhisperer% uD83D% uDCAF

Et bilde lagt ut av therock (@therock) on

Morsomt faktum: Daglig stress oversvømmer kroppen din med hormonet kortisol, som utløser lagring av fett i magen, men oksytocin - som frigjøres når du klapper hunder - holder det i sjakk. Er det derfor Johnson er så umulig magert? La oss være ærlige, nei, men bare se på det ansiktet! Hvem er en god gutt? Hvem er en god jente?

ANBEFALT: Få en hund (og 29 andre overraskende fett tap tips)

Denne historien er hentet fra Gym Punk, den ukentlige nyhetsbrev fra Menns Fitness. La denne typen godhet komme inn i innboksen din ved å logge deg på Gym Punk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar