Hva setter en jente på seksuelt og ellers

Innholdsfortegnelse:

Hva setter en jente på seksuelt og ellers
Hva setter en jente på seksuelt og ellers
Anonim

Vil du vite den virkelige forskjellen som jentene ser i en sexy fyr og en boring? Finn ut hva som gjør en jente på seksuelt og ellers med disse 25 tipsene.

De fleste gutta tror de er gode gutter.

Og et sted underveis begynner de å danse jenter.

Underveis finner de seg å miste de beste jentene til en annen fyr.

[Les: Hvordan stjele en fyrs kjæreste]

Eller en flott jente går ut av forholdet, bare fordi fyren ikke var god nok.

Nå er de fleste gutta ikke tapere.

Men de feiler når det gjelder å forstå hva som gjør en kvinne på og hva holder dem buzzed.

Hvis du vil imponere en jente og slå på interessen for deg om det er din første samtale eller den tiende, er det noen ting du bør vite og følge.

Hva blir en jente på mer enn noe annet?

Hvis du vil vite hva som gjør en jente på, må du forstå disse 25 tipsene og bruke dem i ditt daglige liv.

Du tror kanskje du har alt allerede, eller noen trekk kan virke som mye arbeid.

Men disse er egenskapene som kan gjøre den virkelige forskjellen i livet ditt når det kommer til å gjøre enhver jente du vil ønske deg tilbake.

[Les: Topp 10 største dating-turneringer for jenter]

Les disse 15 egenskapene som jenter liker ved første øyekast når de ser en fyr, og de 10 egenskapene som teller når du er i seng med drømmenes kvinne, og du vet hva som kreves for å slå en jente på med oppførsel og klassen din i seng.

15 ting som gjør en jente på en fyr

Når du blir introdusert til en jente eller når du går forbi henne på gata, må du huske at hun vil dømme deg og bygge en mening om deg innen de første få sekundene.

Vil du slå henne på og få henne til å falle for deg umiddelbart? Bruk disse 15 forslagene.

# 1 Kjole veldig bra. Kle seg som en million dollar. Forbedre garderoben din og kle deg i klær som forbedrer dine eiendeler. Jenter er umiddelbart tiltrukket av en fyr som ser bra ut i klærne han har på seg. [Les: Hvilke jenter ser alltid på en fyr på en date]

# 2 Din selvtillit. Tillit er en stor sving for enhver jente. Ikke cockiness, men selvtillit. Ikke vær nervøs eller avslør din plagsomhet når du er rundt en jente, og hun vil elske din bedrift.

# 3 En fyr som kan forfølge henne og få henne til å føle seg spesiell. Dette er ganske viktig. Jenter elsker å bli forfulgt og wooed av en mann. Å gi henne en god jakt når hun plager deg, er den beste måten å la henne få vite hvor mye du vil ha henne og sette pris på henne. [Les: Hvorfor skal gutter jage en jente for å imponere henne?]

# 4 En mann hun er stolt av å være med. Er du stolt av deg selv og dine prestasjoner? Hvis du er, er det en god sjanse for at jenta du liker vil like deg tilbake også. En flott jente vil være hos mannen som føles som en prest, fordi det vil sette denne fyren bortsett fra resten.

# 5 En mann som har kontroll over sitt liv. Er du sikker på målene i livet ditt? Har du en godt avgjort jobb og et balansert liv? Kvinner liker å være i armer til en mann som har kontroll over sitt liv og hans økonomi.

# 6 Din ego saker. Mens en unødvendig utbrudd av ditt egoistiske selvtillit kan være en stor slå av, setter jenter fortsatt pris på en mann som respekterer seg selv. Unngå å bli kastet av andre menn, selv om de er vennene dine.

# 7 Din søte og omsorgsside. Jenter elsker en maskulin mann som har en myk side i ham. Som macho som du kanskje synes hele tiden, avslør en myk og trøstende side til en jente når hun prøver å varme opp til deg. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og få en jente til å like deg]

# 8 Den alfa mann. Alle jentene er tegnet på en alfamann. Han er lederen av pakken og en fyr som alltid har kontroll over situasjonen. Hvis du vil ha den beste jenta i en gruppe jenter, må du være den beste fyren også, tror du ikke?

# 9 Din lidenskap for livet. Er du drevet og motivert for å oppnå drømmene dine? Eller er du en bekymringsløs fyr som lever for dagen? Så mye som jenter kan like en lunefull fyr, foretrekker de fortsatt en fyr som har lidenskap og drømmer som brenner i øynene.

# 10 Hvit og sjarm. Vær en glad fyr som vet hvordan du skal være smart til rett tid. Du trenger ikke å være en klovn for å være vittig, du trenger bare å være skarp og smart. [Les: Hvordan date en jente ved å være en morsom fyr]

# 11 Vær oppmerksom på henne og hennes behov. En jente vil være med en fyr som kan få henne til å føle seg spesiell og elsket. Vær oppmerksom på jentens behov når hun er med deg, og hun vil varme opp til deg raskere enn du tror.

# 12 En ridderlig mann. Gjør som en ridder i skinnende rustning og behandle henne som en prinsesse når du er med en jente du liker. Å lære kunnskapen om ridderlighet alene kan ta deg dypt inn i en jentes hjerte. [Les: Hvordan være ridderlig med en jente]

# 13 En mann hun føler seg trygg med. Vær beskyttende for en jente når hun er med deg. Det spiller ingen rolle om hun er kjæresten din eller bare en venn. Alltid fokusere på jentas sikkerhet og ønsker før du bekymrer deg for din egen.

# 14 En mann med rikdom. Ikke mange jenter ville akseptere dette, men la oss innse det. En liten bit av penger kan gjøre en stor forskjell på måten du kan skjemme bort en jente på. [Les: Hvordan lykkes i livet]

# 15 Ikke vær en pushover. Ikke la noen ta deg for gitt, ikke engang jenta du liker.Behov for respekten du fortjener fra din familie og dine kolleger. Ikke la noen få deg til å føle seg mindre som en mann, og unngå venner som liker å ha en latter på bekostning av deg. Det vil bare skade ditt ego og selvtillit.

[Les: Tips for å koble opp med en jente og få tak i henne]

Hva blir en jente på seksuelt om en fyr?

Når det gjelder soverom spill, er det noen få ting som betyr mer for kvinner enn disse ti tipsene. Vil du vite hva gjør en jente i seng mer enn noe annet? [Les: 10 tips for å øke sexklagen din]

# 1 En sexgud. Trene og se godt ut nakne. Det er den enkleste måten å vekke noen jenter og slå henne på. Få deg en seks pakke og en kropp til å dø for, og du vil få arbeidet ditt i sengen kuttet ut for deg.

# 2 En fyr som vet å bruke tungen sin. De fleste gutta vil ha en god blowjob, men er egentlig ikke interessert i å gjengi favør. Lær å jobbe tungen din rundt sine gledeflater, og du vil gjøre henne stønn høyere. [Les: Slik lyder du sexy i sengen]

# 3 En fyr som kan ta sin tid. Ikke haste inn i penetrasjonen. For en fyr handler det om å kjøre bilen inn i garasjen. Men kvinner elsker en lang kjøretur først. Ta deg tid og tråkk henne bare når hun ikke kan vente lenger.

# 4 En fyr som ikke er egoistisk. Ikke ferd deg selv først. Hvis du føler at du ikke kan holde på, advare henne noen få minutter fremover slik at hun kan climax med deg.

# 5 En fyr som er kunnskapsrik. Sex er en kunst som trenger konstant å utforske. Ingen vet nok, og det som fungerer for en person, kan ikke fungere for noen andre. Vær oppmerksom på hvilke jenter som i seng og de unike tingene du kan gjøre for å behage dem. [Les: Topp 50 kinky ideer å prøve i sengen]

# 6 En fyr som lukter manlig. Fokuser på din hygiene før du kommer inn i sekken med en jente. Ta en dusj hvis du har hatt en lang dag og bruk en god cologne som forbedrer kroppens manlige naturlige dufter.

# 7 En fyr som vet hvordan hun skal røre henne. Kjærtegne henne og nøle på sine følsomme flekker. Berør en jente forsiktig med delikat berøring og la hendene vandre over henne før de kommer ut til de mer fremtredende stedene. Hun vil elske følelsen.

# 8 En mann som kan dominere henne. Menn som å være i kontroll i sengen, og kvinner har ikke noe imot det så lenge du lar henne holde tøylene når hun føler det. Men når du kjærlighet, ikke alltid spill det trygt og enkelt. Noen ganger kan en anstendig smerte forårsake den seksuelle følelsen mye mer for dere begge. Hold håret hennes, ta henne i nærheten, bite henne og ta henne hardt. Hun vil definitivt like det.

# 9 En mann som holder sex interessant og spennende. Lær noen få nye triks i sengen og vær forberedt på å prøve den. Du trenger ikke alltid å starte og avslutte sex i sengen. Bli nyskapende og unik, og hun vil elske deg for det. [Les: 7 sexigste stedene å ha sex]

# 10 En fyr som er ønsket av andre jenter. Hvis noen jenter finner deg sexy og ønskelig, kan du satse på at mange andre jenter vil følge deres ledelse også. Vennligst en jente med din personlighet og sjarm, og kanskje til og med i sengen, og andre jenter vil kjempe for din oppmerksomhet. [Les: Hvordan få en jente til å ha sex med deg]

For å være en fin fyr som kan slå på en jente uansett hvor han er, i seng eller på gata, følg bare disse tipsene om hva som gjør en jente på og du vil definitivt gi et inntrykk på henne og få henne til å ønske deg ingen tid.

Populært emne