Hva skal jeg ha på en første date: Menns må-vite guide for å imponere

Innholdsfortegnelse:

Hva skal jeg ha på en første date: Menns må-vite guide for å imponere
Hva skal jeg ha på en første date: Menns må-vite guide for å imponere
Anonim

Du betaler mer oppmerksomhet til hva kvinner har på deg, men du glemmer at de også sjekker deg ut. Så, her er din guide for hva du skal ha på en første date.

For noen menn er mote viktig. Ser bra ut kommer den andre naturen til dem. Det er gutta som vanligvis skremmer meg, for å være ærlig. Jeg mener, halvparten av tiden kommer de til å se bedre ut enn meg. * Jeg liker rare klær, hva kan jeg si? * Men så er det de gutta som ikke vet hva de skal ha på en første date.

Nå er dette ikke deres feil. De hadde sannsynligvis aldri noen rundt dem som alltid så skarpe, eller de vet bare ikke hvordan de skal kle seg for sin kroppstype. Uansett årsak, de har ingen stil. [Les: Den store dosen og ikke av ekte attraktivitet]

Hva å ha på en første date

Nå sier noen kvinner at de bryr seg ikke. Imidlertid vet vi alle at det er fullstendig bullshit. Når vi ser en mann, skanner vi dem fra topp til tå. Ser på skoene deres, håret deres, hvis de har flekker på klærne sine. Disse leddene viser deg mye om en person. Så, hvis en fyr kommer til en første date som ser ut som han har på seg pyjamas, vel, er det sannsynlig at vi antar at han er arbeidsløs og lat.

Vil det være en annen dato? Sannsynligvis ikke, og vi vet alle hvorfor. Som fyr trenger du ikke å bruke de dyreste merkene. Du bør vise at du bryr deg om ditt utseende. La din farget skjorte hjemme.

# 1 Finn ut hva slags dato det er. Er dette en uformell dato eller tar du henne til en fancy oppskalere restaurant? Du må kle deg riktig for datoen. Selvfølgelig, hvis du har piknik ute, trenger du ikke å bære en blazer og slacks.

Men med det som er sagt, vil du ikke se ut som du kastet på noen shorts. Så se på typen dato du går på. Deretter begrenser du stilen du vil oppnå. [Les: 16 tips for å imponere henne på første date]

# 2 Uansett hva har du fine sko. Dette kan høres latterlig ut, men det er sant. Skoene er alt. Skoene dine sier alt om deg, og de er et av de mest subtile tegnene på din personlighet. Vil de se på skoene dine? Absolutt, selv om de ikke tenker på det.

Du trenger ikke dyre sko, men sørg for at skoene dine er rene. Hvis de ser ut som om de har blitt kjørt over med buss, kan de investere i et nytt par. [Les: Signerer du ødelegger din første date uvitende]

# 3 La den "morsomme" skjorten hjemme. Du kan tenke deg å ha en smoking t-skjorte er morsom, og det var sannsynligvis da du var tolv. Hvis du ikke er tolv, så ikke bruk den. Det er ikke morsomt. Som sagt noen, "Jeg er lege, la meg sjekke deg ut" eller "FBI: Female Body Inspector" t-skjorter er også en fryktelig ide.

Kom igjen, mann, hvis du går inn på noe sted for å møte din første date, har du bedre en fantastisk personlighet for å trekke det av. Fordi du kommer til å trenge det.

# 4 Enkel er best. Hold det enkelt. Selvfølgelig, det avhenger av hvor du går på din dato og sesong, men unødvendig å si, du vil holde alt enkelt. Jeans, slacks, en genser, langermet skjorte, eller vanlig t-skjorte. Hold fargene enkle, og du er god til å gå. La oss ikke se ut som en påfugl på din første date.

# 5 Gå lett på Köln. Ja, du elsker denne Köln, men hvordan vet du at hun vil? Eller enda bedre, har hun noen allergier mot parfyme? Det ville være en stor katastrofe for første gang. Forsikre deg selv med noen Köln og bruk litt aftershave, men ikke tyk deg selv i det. Du skal ikke svømme. [Les: Din guide til Kölnkjemi og hvordan du bruker den riktig]

# 6 Men vær hygienisk. Det siste du vil ha er jenta å begynne å lure på om din personlige hygiene. Det er ikke et godt tegn. Din personlige hygiene bør ikke engang være en tanke i hennes sinn når hun ser deg. Så sørg for at du er dusjet, barbert * hvis du vil *, og ditt hår stylet. Det tar femten minutter, bokstavelig talt, men vil gi stor innvirkning på hennes mening om deg.

# 7 Ikke gå Jersey Shore med tilbehør. Ja, du kan bære en klokke, men la oss ikke se ut som et juletre. Hold klockene, gullkjeder, ringer og armbånd til et minimum. Det er ikke noe galt med å ha på seg dette tilbehøret, men du vil sørge for at du ikke ser for bling-y. Du vet de gutta gjør det ikke veldig bra i datingpoolen. Tommelfingerregel: Pass på at tilbehørene passer til klærne dine.

# 8 Mål for mørk denim. Hvis du lurer på hva du skal ha på en første date, kan denims være din frelser. Selvfølgelig kan du ha lette denimbukser, men velger mørk denim. Den gir et mer sofistikert og renere utseende. I tillegg kan du matche mye mer med t-skjorter og jakker når du har et par mørke denimbukser. Når du er i tvil, gå mørk. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg uten å snakke med henne]

# 9 Shop klokt. Du kan være bekymret for hvor mye det skal koste for å få nye klær, det vil si hvis du trenger dem. Men du kan handle smart. Ingen forteller deg å slå opp Gucciå få en t-skjorte.

Du kan finne veldig hyggelige og billige klær på bruktbutikker, men du trenger litt tid til å gå gjennom alt. Hvis du ikke har tålmodighet, kan du gå til varehus eller store kjeder gi deg det grunnleggende til rimelige priser.

# 10 Pass på at klærne dine er utskiftbare. Jeg har dette problemet hvor jeg faktisk ikke kan matche klærne mine med noe fordi de ikke er utbytbare. Men du må se etter klær som du kan bære med et par forskjellige bukser eller skjorter. Å få flamboyant farget klær, for eksempel, er vanskelig å matche. Grunnleggende farger vil være mer brukt. [Les: Slik kle på deg som du ser rik ut uten problemer]

# 11 Har et budsjett. Se i skapet ditt og virkelig se hva du trenge. På den måten går du ikke til butikken og kjøper deg en helt ny garderobe når du bare trenger et par nye par bukser. Det sparer deg også mye penger. Så, vet hva du trenger og skape et budsjett for deg selv for å holde deg i sjakk.

[Les: Hvordan være den "varme fyren" - 20 regler til øyeblikkelig hotness]

Nå som du vet hva du skal ha på en første date, neste gang du har en date, vet du nøyaktig hvordan du skal kle deg for å vinne hjertet.

Populært emne