Hva skal du snakke om med en jente du liker

Innholdsfortegnelse:

Hva skal du snakke om med en jente du liker
Hva skal du snakke om med en jente du liker
Anonim

Noen gang lurt på hva du skal snakke om med en jente når du er forbi innledningen? Her er noen perfekte samtale beslutningstakere du definitivt kunne bruke.

Klikk her for å lese de første fem trinnene på hvordan å snakke med en jente og se glatt på å gjøre det.

De fem første tipsene om hvordan du snakker med en jente i innledningen, skal hjelpe deg med å snakke med en jente og imponere henne også.

Men det er det ikke. For å virkelig imponere en jente, må du vite hva du skal snakke om med en jente, og hvordan du gjør det på den riktige måten.

Hva skal jeg snakke om med en jente

Mens du snakker med en jente for første gang, kan det være vanskelig å vite hva du skal snakke om med en jente, kan være avtaleforfatter eller -bryter.

Alle kan starte en samtale ved hjelp av tipsene i introduksjonen, men hva neste? Thatâ € ™ s når du må avsløre dine sanne farger og woo henne med din egen sjarm.

[Les: 20 tegner jenta du snakker om, liker deg allerede!]

Hvis du virkelig vil gjøre henne som deg på din aller første samtale, bruk disse tipsene på hva du skal snakke om med en jente.

# 6 Etter introduksjonen. Å starte en samtale er faktisk enklere enn å fortsette samtalen.

Tross alt, har du ikke en anelse hva hun liker eller ikke liker. Så dette er hvor du må spille trygt.

Hvis du lurer på hva du skal snakke om med henne, så gå med det åpenbare. Hvis du har problemer med å komme opp med samtale linjer, bruk disse seks samtalestarterne til å bruke med en jente.

Du trenger ikke å bombardere henne med spørsmål bare for å unngå tomme mellomrom i samtalen. Slapp av og føle deg komfortabel. Når du er nervøs, viser den. Og det ville bare få henne til å føle seg urolig å være rundt deg. [Les: De 10 største dating turn offs for alle jenter]

# 7 Ikke legg henne på et sted.Noen ganger er det lett å bli båret i en samtale. Donâ € ™ t gjøre det. Den eneste tingen du trenger å huske er å aldri sette jenta på et sted. Ikke sørg for at hun føler seg ubehagelig eller nervøs for spørsmålene dine.

Ikke spør henne dumme spørsmål som "du stirret tilbake på meg også?" "Du ser bra ut i denne kjole, hvor tok du det opp?" Og mye mer langs disse linjene. De er klossete og veldig dumme. Unngå å se på t-skjorten hennes eller stirre på henne under nakken. Hengi seg til noen av disse aktivitetene vil bare få henne til å føle seg ubehagelig og vanskelig. Og når det skjer, vil hun bare gå bort fra deg. [Les: 20 samtaletips å huske på mens du snakker med en jente du vil imponere]

# 8 Vær varm og sympatisk.Mange gutter blir veldig glade når en jente gjengir sine trekk og starter en samtale med dem. Bare fordi en jente ønsker å snakke tilbake til deg, betyr det ikke at hun er lett å få. Du må fortsatt respektere henne og behandle henne som en dame. Ha en samtale med henne akkurat som du ville med en jente du ble introdusert til. Ikke snakk eller snakk snill. Vel, med mindre hun vil! [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning en jente kan gi bort!]

# 9 Smil ofte og flørt.Hvis du virkelig vil vite hva du skal snakke om med en jente, husk den eneste tingen som betyr noe mer enn noe annet. Hennes komfort. Så lenge hun er komfortabel og glad, vil hun være glad for å snakke med deg og tilbringe tid med deg. Så mer enn ordene du velger, fokuserer på hvordan du kan få henne til å føle deg komfortabel rundt deg. [Les: Hvordan bruke kunsten til flørtende berøringer for å få henne til å smelte]

En av de beste måtene å lette en jente på og få henne til å være med deg, er gjennom humor. Du trenger ikke å lære noen få linjer og vitser for dette. Du trenger bare å være en glad fyr. En fyr som smiler og har en fin latter gjør for godt selskap. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 10 Ikke snakk for alltid.I de fleste tilfeller møter du en flott jente på et møte eller en konferanse, eller andre ganger i en kafé eller en klubb. Med mindre dere begge møtes spesielt for en date, prøver dere ikke å hogge jenta hele kvelden. Husk at hun har sine egne forpliktelser og forpliktelser.

Hvis du bare skal snakke om og om igjen, er det en god sjanse for at hun blir ganske irritert med deg og vil bare lukke deg. En av de beste måtene å unngå dette er å spørre henne om hun må gå et sted og smigre henne på samme tid. Sier noe som â € œIâ € ™ d virkelig elsker å bli her og snakke med deg en stund. Ville det være greit med deg? "Prøv det, du vil se forskjellen. [Les: Perfekte eksempler for å komplimentere en jente og få henne til å rødme]

Selv om hun må gå et annet sted, vil denne linjen definitivt føre til flere telefonsamtaler og søte datoer!

[Les: Hvordan vinne en jente hjerte og imponere henne uten problemer]

Nå som du vet hva du skal snakke om med en jente og hvordan du fortsetter en god samtale med henne, husk disse tipsene når du kommer over en skjønnhet som fanger øyet ditt. Tross alt er gode samtaler ikke bare ord!

Populært emne