Hva å si til en jente du liker mens du snakker med henne

Fumler for ord mens du prøver å snakke med en jente? Finn ut hva du skal si til en jente du liker og varme henne opp til en perfekt samtale med disse tipsene.

Å bli introdusert eller bumping inn i jenta kan være en god start.

Men med mindre du vet hva du skal si til en jente du liker, er det en god sjanse for at du vil blåse førsteinntrykket.

De første minuttene av en samtale er alt som trengs for en jente til å gi inntrykk av deg.

Gjør dette galt, og hun kan bare ende opp med å huske deg som en bekjent eller en venn.

[Les: Hva ser jentene etter i en fyr å falle for ham?]

Hva å si til en jente i den første samtalen

Hvis du har en samtale med henne for første gang, må du spille det trygt og enkelt.

Mange gutter slår på sjarmen og flirter uhyggelig i løpet av få sekunder, men med mindre jenta er lett å få og bare leter etter en fling ting, kan du virkelig ikke få et seriøst inntrykk ved å prøve det trekket.

Det første du må gjøre er å bli vennlig med henne.

Prøv å bli bedre kjent med henne og få henne til å føle deg komfortabel rundt deg.

Ikke gjør det klart at du prøver å flørte med henne ved å spørre henne omgående eller ved å prøve å slå henne.

Hvis du vil la en jente vite at du er interessert i henne før du snakker med henne, les hvordan du snakker med en jente som du liker for første gang, for å forstå hvordan du gjør det første trekket og ha en perfekt samtale med henne.

Hvis du allerede har blitt introdusert henne eller hvis du allerede er i en samtale med henne, les så videre.

Veiledningen til å ha en perfekt samtale med jenta du liker

Hvis du lurer på hva du skal si til en jente du liker mens du snakker med henne, bruk bare disse enkle signalene og jenta vil varme opp til deg på kort tid.

# 1 Spør henne om seg selv. Uformelt spør henne hva hun gjør, hvor hun jobber eller hvor hun studerer. Det er et vanlig spørsmål som hun er vant til å høre. Hold spørsmålene enkle, men synes å være fascinert av det hun sier. Å svare på noe som "wow, det høres veldig interessant", fortell meg mer ... kan hjelpe henne å åpne opp. Og hun er definitivt behagelig å snakke om noe hun vet som baksiden av hånden hennes.

# 2 Lag en tilkobling. Finn en måte å opprette en forbindelse med henne. Når du spør henne om seg selv, fant du noe lignende om dere begge? Hvis hun sier at hun liker å male, la som om du er imponert og fortell henne at du alltid har villt male, men sist du prøvde å blande med farger, var alt du gjorde tippe en palett av maling på naboen din ™ s klær!

Eller hvis hun sier at hun jobber hos en bestemt organisasjon, si noe sånt, "Åh, jeg har hørt så mye om det stedet. Jeg hører kafeteriaen har den beste cappuccino! Lag noe opp så lenge det høres morsomt ut eller får henne til å føle seg stolt. Selv om det er feil, vil det føre til en annen morsom samtale. [Les: Hvordan få en jente til å like deg ved å få henne til å le]

# 3 Fortell henne om deg selv. Forbind alltid først og snakk om deg selv senere. I de første minuttene av samtalen kan hun ikke være veldig interessert i å bli bedre kjent med deg. Men ved å bygge en forbindelse og gjøre henne som deg ved å være morsom eller oppriktig interessert i henne, og da fortelle henne noe om deg selv, skal hun være oppmerksom på hva du må si. Og hun vil også være veldig interessert i å vite mer om deg også.

# 4 Setter pris på hennes selskap. Fortell henne noe vennlig og likevel flatterende. "Jeg er glad jeg møtte deg her, jeg ble så lei av å bare stå her med alle de gale folkene til du kom sammen." Du slår ikke på henne, og likevel, på en eller annen måte re complimenting henne for det flotte selskapet hun er.

# 5 Snakk om stedet. Se deg rundt i midten av samtalen og si noe om stedet eller noen rundt deg. Hvis du møter en venns fest, spør henne hvordan hun kjenner verten. Hvis du møter på en kaffebar, spør henne om et forslag på hvilken type kaffe hun liker der. Få henne til å føle seg spesiell og viktig, og hun vil elske deg for det! [Les: Tips for å snakke med en jente]

# 6 Kompliment henne. Så langt vil du kunne få inntrykk på henne og gjøre henne som din bedrift. Nå er dette her hvor mange gutter mislykkes. De fortsetter å få jenta til å le og ha det bra med dem, og til slutt begynner jenta å oppføre sig som en venn rundt dem.

Hvis du vil ha en jente som liker deg, må du komme deg ut av hennes vennsone. Så fort hun begynner å varme opp til deg, la henne vite at du ikke ser henne som en venn. Gi henne beskjed om at du er interessert i å dele henne. Hvis du vil vite hva du skal si til en jente for å fortelle henne at du er interessert i å danse henne, må du forstå den rette måten å komplimentere en jente seksuelt. Kompliment en jente, men snør det med en seksuell kommentar for å få den riktige meldingen på tvers. [Les: Hvordan komplimentere en jente du liker]

Bruk disse seks tipsene om hva du skal si til en jente du liker mens du snakker med henne, og du vil definitivt kunne skape det riktige inntrykket. Og hvis du vil ha noen flere samtalepoeng, les hva du skal snakke om med en jente du liker å vite mer.

Ting å huske mens du snakker med henne

# Vær en glad fyr. Jenter føler seg komfortable rundt en fyr med en munter holdning og et hyggelig smil. Mens den slemme gutten som sitter i hjørnet, kan tiltrekke seg noen jenter, vil en stor jente ikke vente for alltid for alle.

# Overdriv det ikke. Bland dine komplimenter med seriøs snakk. Ikke press din flørtende snakk for langt hele tiden. I stedet, spill det kult og gjør henne alltid lurer på om du har noe i tankene dine.

# Mist deg i øynene hennes. Stare dypt inn i øynene og strekke leppene dine inn i et lite smil mens du hører på henne. Du ser ut som om du er i ærefrykt for henne, og det er en god ting hvis du prøver å woo henne. Gi henne beskjed om at du er mesmerisert av henne. Det er et hemmelig kompliment! [Les: 10 subtile øyekontakt flirter beveger det som jobber!]

# Påminn deg selv hvor mye du liker henne. Tenk 'Jeg vil ha deg' når hun snakker til deg. Bare fortell deg selv hvor mye du liker henne, og ved noen magiske vibrasjoner får hun vibes og vet hva som er i tankene dine. Og den beste delen, hun vil lure på om du virkelig er interessert i henne fordi du ikke har fortalt henne noe om dine følelser ennå.

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne noen gang]

Lurer du fortsatt på hva du skal si til en jente du liker? Bare følg disse signalene, og du vil kunne få et perfekt inntrykk på henne og få henne interessert i deg også!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar